|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   solata iz testenin
18.4.2007 8:55:49   
ksenjak
Prosim za kakšen recept za solato iz testenin. Naj povem, da bo kot priloga mesu na žaru.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: solata iz testenin
18.4.2007 8:59:33   
Anonimen
http://www.mojirecepti.com/recept/solata-iz-testenin-in-buck.html

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2007 9:01:59   
Anonimen
Jaz dam testenine, potem šunko in sir, narezano na koščke, rdečo, rumeno in zeleno papriko, kisle kumarice in majonezo. Lahko pa dodaš še kaj, po želji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 9:03:31   
taška30
Posebnega recepta jaz nimam. Skuham pač testenine bolj al dente (peresnike ali polžke) in jih ohladim pod mrzlo vodo. Potem pa zrežem še (približno v velikosti testenin): paradižnik, papriko, kumare, ponavadi dam noter še kuruzo, al pa mlado čebulico.
Začinim kot navadno solato s kisom, oljem in soljo, dodam pa še začimbi baziliko in koper.

Po vrhu lahko še malo s sirom potreseš, če želiš.

Variant je ogromno. Dober tek!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 9:04:29   
srki
Jaz delam isto kot Hijenca.

Lahko dodaš malenkost kisa ali pa kakšen preliv za solate.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 9:16:39   
tintin
Pol kilograma češnjevca (paradižnika), pol sveže kumare, 250g testenin, pest narezanih oliv, dve žlici drobnjaka, 2 stroka česna, sol, poper, malo bazilike, 5 žlic kisa in 5 žlic olivnega olja. Stoji naj 2 uri v hladilniku.
To je recept J. Oliverja  - krasnouser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 10:15:45   
blak
Jaz delam enako kot tintin, le da dam še na kocke narezano mocarelo. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2007 11:18:13   
tintin
Blak, saj jaz bi jo tudi, samo moj ne mara sira user posted image Midva dostikrat tole solato narediva in jo vzameva na izlet za kosilo ali pa na potovanje (če greva kam dlje z avtom npr. poletno popotovanje). Njamsi dobro.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 18:45:35   
bamby

V makaronovo solato lahko praktično vse zmečeš noter user posted image  (sir, šunko, kumarice, koruzo, papriko vseh vrst, paradižnik, olive, tuno..... nekaj žlic majoneze, sol (ni nujno), poper, morda malo senfa...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

PREHLAD
BUŠICA

Ste bili septembra že prehlajeni?

da (40%)

ne (48%)

samo otrok (12%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!