|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno angleščina
16.4.2007 12:17:26   
nas5
Moj sin hodi v 3. razred/9. Pri angleščini jemljejo npr. :her in his, odgovarjajo na vprašanja what*s this? in podobno. Vidim pa da nima pojma, sploh mu ni jasno zakaj se gre. Rada bi mu našla vaje kje na spletu, na učiteljski ni nič. Sicer znam angleščino, ker pr ta večjem ni težav, tukaj pa zmrznem. Pomagajte mi!!! Prosim!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno angleščina
16.4.2007 13:05:47   
Dream
Lahko poiščeš kakšne tekste pa zbrišešp ven her/his besedice, pa naj vstavlja. Tudi v knjižnici je dosti angleških knjig za otroke, pa ti je lahko tudi to v pomoč.

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 13:24:25   
facka
poglej, če na strani www.otroci.org kaj najdeš

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 13:31:02   
dulcinea
A ni angleščina šele v 4.devetletke?

To misliš, da na vprašanje What's this? odgovorijo z It's his/her pencil. Tako misliš?

Narišeš al pa kopiraš slikce fantov in punčk in zraven nek predmet, ki zanj pozna izraz in pol odgovarja na vprašanja. Al pa napišeš besedilo, kjer manjka his/her in daš v oklepaj neko žensko ali moško ime. Recimo: This is ____________ (Maja) pencil. Tako ve, da mora na črto napisat za žensko, torej her.

Če imaš še kako vprašanje, pa mi kar na privat piši. Jaz učim TJA v 4./9, kjer imajo to prvo leto. Delamo pa po učbeniku Happy Street.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu nas5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 13:57:23   
romy
Kaj v tretjem razredu imajo že angleščino? Al hodi na kakšen tečaj?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 14:05:40   
arielca
Tudi jaz učim angleščino, delam po učbeniku My Sails in mi lahko pišeš na privat, če kaj potrebuješ.

V učbeniku in DZ Chatterbox imaš luštne vaje za 'his' in 'her'.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2007 14:30:19   
Anonimen
Naš hodi v 4. razred devetletke in tudi tole jemljejo.
Doma se že kar moramo pogovarjati v angleščini.
Jas mu čist najbolj enostavno ponavljam
her njena, če je ženska
his   njegova, če je moški

he   moški     on
she ženska    ona

In ga sprašujem, kako se reče ona ali njena
                                                  on ali njegov

Samo to sva ponavljala najprej brez stavka, da je dojel kaj to pomeni, kasneje pa s stavkov.

Sam se mi pa čudno zdi že 3. rD in angleščina.

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 15:26:43   
nas5
Ja punce, že v 3 razredu jo imajo. Ta večji poba je imel angleščino šele v 4. Nimam pojma zakaj tako hitijo. Sam te otroc po moje še niso za tuji jezik. Al pa sam naš ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.