|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakam .....
13.10.2004 8:48:59   
Neža81
...... da se mi posušijo na sveže nalakirani nohti in nato začnem z delom v službi :)-:)-:)-.

Ammm..... spet je blo včere tak fajn, samo včere je mel pomankljivo uniformo. Zvečer sma šla v avstrijo po LCD monitor (meni ga je seveda privoščo), pol pa se je moj frajerja delal in se je šel servisera računalnika. Jaz sem ležala v pojsli on pa je skakal okrog računalnika v boksarkah in z šraufncigrom v roki ter šraufal računalnik. Pol pa je naredo tak romantično muziko od Elvisa Presleya in se je šel karaoke. Zapel mi je only yuuuuuuuuuuuuuuuu ....... (šraufnciger je mel za mikrofon). Ko je končal s pesmijo, me je vprašal: "ka sn si zaslužo en pošten digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek?" :)-:)-:)- Te pa je pojsla spet škripala .. vglavnem fajn je blo. Aja, to še morem povedat.

Ko je blo digi dagija konec, me je vprašal:
"Neža, kdaj si nazadnje preoblekla posteljnino?"

Odvrnem mu: "V soboto, ko sem mela generalko po stanovanju. Zakaj?"

Pa reče moj: "Ker jo bo spet treba, ker se voha .... se veš kaj (v mislih je imel sp...o)"

Jaz tora pa grem res vohat postelnino, pa rečem: "Eh, pa ka ti res to vohaš?"

Pa reče moj: "Seveda, če pa se zadne čase "fu...a" ko vlka" :)-:)-:)-

Ko sva midva opravila "domačo nalogo" jaz zaspim, moj pa se še kr neka premetava po pojsli. Takrat je bila ura 23. Pol pa me zbudi ob 00.10 pa vpraša: "Neža, kaj mama midva kaj čebule doma? Sn lačn.Bi si šel solato naredit. " Jaooooo, ob polnoči me zbudi pa to vpraša. Vedno ko gre jest, me zraven pokliče, da se lahko kaj zmenima. Mu ni samemu bit v kuhni.

Evo , to je bilo nekaj dogodivščin z včerajšnjega popoldneva.

wiiiiiii, nohti so suhi, zdaj pa lahko grem en dopis napisat.

LP, Neža, ki še ni :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čakam .....
13.10.2004 8:57:30   
pupika
Evo. opet sem se nasmejala, tvoj je pa res nekaj posebnega, v njem vidim tudi mojega ki si je včasih in še kdaj pa kdaj dal duška in se tudi tako zafrkaval. Pred kakimi 8 leti, je prišel k meni v moj kraj, ker sva bila še oddaljena kakih 160 km, se je našminkal in namazal z mojimi ličili, potem pa je naštimal mojo sestro in seveda mene da gremo bv mesto, meni je bilo malo nerodno, smo prišli ven iz bloka in se je potem šel nazaj v stanovanje ter se malo očedil. Samo ko se pa danes spominjam takih trenutkov so pa zelo lepi trenutki, ki ti bodo za vedno ostali v spominu, tu pa tam, si še vedno da duška ampak ne tako kot tvoj.

Kaj si dobila moje geslo za ogled slik.

Lep dan ti želim

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čakam .....
13.10.2004 8:59:02   
tejčka
Hojla Nežka,

tvoje pisanje me je spravilo v prav dobro voljo. 8)

Mi2 sva mela pa včer obletnico, sva se pa že prejšnji dan majčkeno obdarila, pol sva šla pa na hokejsko tekmo in se drlaaaaaaa za naše (Slavijo; skor smo Olimpijo premagal ;)
Dons me pa pelje na eno kosilce, zvečer bova pa gledala nogomet in držala pesti, navijala..... Pred ali vmes ali po pa sodi tud :sloncek:
Ta mesec greva spet v nove borbe. Ne razmišljam več toliko o tem, se ne sekiram preveč, če pride :hudicek:, ker vem, da bom nekega dne tudi jaz :nosecka:. Upam pa, da čim prej!!!!!

Želim ti lep dan, prav tako tudi vsem ostalim!!!

Lp, Tejča.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čakam .....
13.10.2004 9:02:32   
Neža81
Pupika sem dobla tvoje geslo ja. Se sn ti napisala malo prej sporočilo na privat. Si dobla?

Tejčka ka danes je nogomet? Kdo te špila in ob kolkih?
Veš ka Tejčka? Ta stavek se mi zelo dopade ko si napisala - Ne razmišljam več toliko o tem, se ne sekiram preveč, če pride , ker vem, da bom nekega dne tudi jaz . Upam pa, da čim prej!!!!!
- in temu se tudi jaz pridružujem.

LP, Neža

P.S. Danes ni šefov, pa spet sedim na računalniku :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čakam .....
13.10.2004 9:16:56   
tejčka
Dons igra Slovenija z Norveško, mislm da ob pol sedmih. Pa se bomo spet pred tv crkljal s kakšnim dobrim kozarčkom vina (seveda štajerskega :)).

Če zmagamo, gremo spet naprej :bravo::bravo::bravo:

Nežka, bi mi ti svoj mejl sporočila??

LPT

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čakam .....
13.10.2004 9:17:11   
pupika
Tudi jaz sem dobila tvoje sporočilce.

Jaz mislim da je nekaj najlepšega ko sploh ne študiraš na to stvar ali bo ratalo ali ne bo, in ko si prepričan da nič ni, potem pa zagledaš dve črtici ali +.

Verjetno bo bebika prišla ob pravem času in v pravem trenutku, tak da dokler še nič ni, si dajte duška in uživajte lepe trenutke. Seveda bo pa potem ko enkrat pride bebika to najlepši trenutek v vašem in našem življenju.

Želim vam veliko sončka kljub temu da dežuje zunaj.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čakam .....
13.10.2004 9:40:29   
tejčka
Tako se govori (reklama za kurilno olje, ko unedva starčka sedita na klopci..... full sta dobra...)

Tale lajf je res zapleten. Želim si tud zamenjat službo, ker tle k sm, so čedalje slabši odnosi, folk kar beži stran, prov čudn je ratal. Če bi dobila drug job, bi :duda: prestavla za kako leto, sicer bi mi blo težko, ampak treba je met tolarčke, da preživiš še ena lačna ustka.

Sicer bomo vidl, kaj nam bo prinesla usoda. Nekaj sigurno.

Zdej morm pa delat :((

Pa pa, Tejča.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čakam .....
13.10.2004 10:28:51   
Neža81
Uaaaaaaaa dans bo spet fajn. Sma zadnič gledla nogomet ko je igrala italija pa slovenija, pa sma se šla z mojim stavit kdo bo zmagal. Jaz sem rekla 1:0 ua Italijio on pa 1:0 za slovenijo. Tisti ki bi izgubil bi moral drugi dan nest rukzog na Areh (šla sma na eno daljšo peš turo). Jaz sem zgubla in ko sem drugi dan vidla kaki velkiiiiiii in poooolni rukzog bi mogla nest, me je kr minlo do pohoda. Nabasal je polno pijače, čipsa, oblek pa še kamne mi je not nadeval, tak da niti dvignet nisem mogla rukzoka. Pravi Hanza je ne? Ni mu hanza ime, da neute mislile.

Dolgo nisem mogla odpisat, ker je bil en poslovni partner tu.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čakam .....
13.10.2004 10:45:24   
Neža81
Jaz grem zdaj na malico pa se vrnem za eno uro

papa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čakam .....
13.10.2004 10:50:03   
pupika
Tale tvoj je res pravi hanza. Kaj sta potem šla na peš turo brez ruzakov. Sam, da se je pa na kamne spomnil, svaka mu čast.

Midva sva se pred dvema tednoma, no v bistvu se je moj spomnil, da me pelej ob 8 zvečer na Pohorje, ker mi je hotel pokazat kak Maribor zgleda ponoči iz Pohorja. Potem sva pa tam gledala tiste lučke.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čakam .....
13.10.2004 11:51:12   
kimi
Neža ti bi mogla met že 20 otrok:)-, ko pa to tok pogosto delate. ;)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čakam .....
13.10.2004 12:04:12   
Neža81
Kimi.....hmmmmmm ....... saj sn rekla mojmu, da tu na RR že verjetno mislete da sem nimfomanka :)-:)-:)-!!!

Ne ne, tolko še ne, kakih 6 :duda: pa že. Pa če se mamo pa tak fejst radi.... se nea študira med :sloncek::sloncek::sloncek: na :duda:, ker nimam cajta, ker je tak fajn. Ko se bo primlo se bo, upam pa da čimprej.

:love::love::love:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Čakam .....
13.10.2004 12:46:27   
pupika
Točno tako se govori, če se imate radi zakaj pa ne, uživajte. Saj če med digi dagijem študirate na bebico je tolko slabše, jaz tudi nikol ne študiram ampak se prepustim in uživam in se maziva z mojim.

Jaz pravim, da bo že, samo ne se sekirat, ker je potem še tolko slabše. Tak, da jaz vedno potem zračunam, če sva takrat približno, ko naj bi bile ovulacije, ko je ovulacija že za mano.

Imejte se maksimalno lepo

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čakam .....
13.10.2004 14:02:48   
kimi
Ja neža jaz držim pesti, da se bo primlo

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Čakam .....
13.10.2004 14:19:03   
Neža81
Hvala Kimi!

:rozica: zate

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!