Neža81 -> Čakam ..... (13.10.2004 8:48:59)
|
...... da se mi posušijo na sveže nalakirani nohti in nato začnem z delom v službi :)-:)-:)-. Ammm..... spet je blo včere tak fajn, samo včere je mel pomankljivo uniformo. Zvečer sma šla v avstrijo po LCD monitor (meni ga je seveda privoščo), pol pa se je moj frajerja delal in se je šel servisera računalnika. Jaz sem ležala v pojsli on pa je skakal okrog računalnika v boksarkah in z šraufncigrom v roki ter šraufal računalnik. Pol pa je naredo tak romantično muziko od Elvisa Presleya in se je šel karaoke. Zapel mi je only yuuuuuuuuuuuuuuuu ....... (šraufnciger je mel za mikrofon). Ko je končal s pesmijo, me je vprašal: "ka sn si zaslužo en pošten digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek?" :)-:)-:)- Te pa je pojsla spet škripala .. vglavnem fajn je blo. Aja, to še morem povedat. Ko je blo digi dagija konec, me je vprašal: "Neža, kdaj si nazadnje preoblekla posteljnino?" Odvrnem mu: "V soboto, ko sem mela generalko po stanovanju. Zakaj?" Pa reče moj: "Ker jo bo spet treba, ker se voha .... se veš kaj (v mislih je imel sp...o)" Jaz tora pa grem res vohat postelnino, pa rečem: "Eh, pa ka ti res to vohaš?" Pa reče moj: "Seveda, če pa se zadne čase "fu...a" ko vlka" :)-:)-:)- Ko sva midva opravila "domačo nalogo" jaz zaspim, moj pa se še kr neka premetava po pojsli. Takrat je bila ura 23. Pol pa me zbudi ob 00.10 pa vpraša: "Neža, kaj mama midva kaj čebule doma? Sn lačn.Bi si šel solato naredit. " Jaooooo, ob polnoči me zbudi pa to vpraša. Vedno ko gre jest, me zraven pokliče, da se lahko kaj zmenima. Mu ni samemu bit v kuhni. Evo , to je bilo nekaj dogodivščin z včerajšnjega popoldneva. wiiiiiii, nohti so suhi, zdaj pa lahko grem en dopis napisat. LP, Neža, ki še ni :nosecka:
|
|
|
|