|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Al' sem jst en velik usrane!
11.10.2004 8:59:48   
špelin@
Sen nisem mogla upreti, da ne bi napisala takšnega naslova - ker je res!! :ups:

V petek bi morala dobit M, ampak je nisem. Rekla sem si, ok, bom počakala na nedeljo, ker mi je tudi prejšnji mesec takole par dni zamujala. Danes pa sem preveč "presrana", da bi šla po test in si izmišljam sto novih zaposlitev in izgovorov, da ne grem do lekarne. Mož me je vprašal, če gre kupit ta frdamani test, ampak sem ga hitro nagnala v službo, češ: bom šla že sama. Zdaj sem spet odložila zadeve do srede, ker močno cvikam, da ne bi brezveze metala stran denar...

Po pravici povedano, sem čez vikend misel na :roza: namenoma "založila" na rob možganov.

Trenutno nimam ob sebi nikogar, ki bi mu pojamrala, pa sem se razpisala tule ;) Kakšna vzpodbudna beseda bi mi prišla prav :zmeden:

Zelo sem vesela, ker sem prebrala, koliko novih nosečk je vzcvetelo čez vikend :rozica::rozica::rozica:

:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.10.2004 9:03:07   
januška
Špelin@

ne čakat :kuza: v lekarno in kupt CB da bomo zvedli :roza:
držim pesi pa pohiti

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2004 9:03:55   
danaja1
EJ ŠPELIN!
JA VEM KAKO TI JE, ČISTO TE RAZUEMEM! POTEM KO BI ŽE NEKAJ LAHKO BILO ANE SE PA USERJEMO:)))
KAKŠNE SOČNE IZRAZE UPORABLJAMO AMPAK TAKO JE!
PEJT SI KUPIT TA TEST IN NAM SPOROČI KAJ JE, DRŽIM PESTKE ZA TE!!!! IN ZA :roza:
JAZ MORAM TUDI DANES ALI NASLEDNJE DNI DOBIT PA UPAM DA TE GRDE :hudicek: NE BO!
DRŽI SE IN ŠIBAJ V LEKARNO!
CMOK

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2004 9:04:59   
pravljica
v čem je zdaj tvoj problem: v metanju denaraja stran a v tem, da se bojiš ne-videti črtice???
pri men je pa glih obratno...od menstruacije je 10 dni pa bi najraj že danes šla po test, ne morm čakat še 14 dni da poskusim srečo!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2004 9:11:14   
tejčka
Špelca, jest te popolnoma razumem!!!!
Ampak vem, da slej ko prej......

Lp, Tejča.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2004 9:12:13   
špelin@
pravljica, moj problem je v obojem ;) Denarja za stran metat nimam, ker za ceno CB-ja raje peljem svojo veliko piko na balet :metulj: Poleg tega imam po porodu in abraziji (beri: julija mi je umrl otroček konec petega meseca nosečnosti) cikluse rahlo zmedene. Pa še strašno tremo, ker se bojim, da bo spet dolgo trajalo... Za prejšnjega pikca smo se namreč trudikli (no, prijetno trudili) skoraj pol leta.

Hja, sredi ciklusa, sem bila tudi jaz vsa navdušena in bi kar delala test, če bi kaj pokazalo, zdaj pa me zvija v želodcu. Kapiš? ;)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2004 9:14:22   
pravljica
ok špelin@, zdaj te pa že razumem ;)

ampak jaz bi šla vseeno po CB...greva obe, pa da vidimo :bravo: !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2004 9:17:42   
špelin@
Drage punce, hvala za spodbudo, morala sem z nekom delit svoje strahove - ko bom zbrala pogum, vam pa zagotovo javim rezultat, ne glede na izid...

Vsem pošiljam veliko sončka, ki ga imam shranjenega še od prejšnjega tedna - naj vas greje v temle turobnem mrzlem ponedeljku ;)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2004 9:24:08   
anadejka
Uf Špeli te popolnoma štekam.Ja je škoda tut tistih 1.600 sit,ampak najhuj je pa to k res mislš da tokrat je pa sigurn uspel,pol pa probaš pa na veliko razočaranje - .Kaj hujšga!!!
Veš kaj če si tok močna pa tok flegma da bi lahko ne razmišljala o tem potem lahko komot še mal počakaš.Jest vem da ne bi mogla.Ponoč sigurno ne bi mogla spat al bi pa skos kej tazga sanjala.
Čeprav mislim pa da bi zvijanje v želodcu od negotovosti ustavla le s testom.Sej če bo negativen ti bo danes ful hudo in boš imela sigurno slab dan.Ampak sej zato smo tu me,da te z besedami dvignemo nazaj gor in verjemi da jutri bo že bolje,sej vedno je.Res!
Čeprav če mene vprašaš mislim da ne boš imela razloga za slabo voljo,sej veš kaj mislim.Držim ti pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska:za en velik lep plus + !!!:pujs::pujs::pujs::pujs::angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska:

Lepe pozdravčke.............andrejka76:muca::kuza:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2004 10:05:43   
špelin@
Oh, punce, krasne ste :rozica::rozica::rozica:

Čisto za vse stiskam pesti za :modri:, :roza: ali + (tanovega CB-ja še nisem videla, mi pa ni jasno, ali so s tem + hoteli le nakazat novo modno muho :zmeden2: ), frišnim :nosecka: pa prijetno 9nebesa in predvsem zdravega :duda:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2004 10:09:44   
pravljica
kakšen pa je ta nov CB?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2004 11:13:25   
Janeja
Špelin@
močno stiskam :miska::miska::miska: , da se tudi ti čim prej pridružiš vsem nam novim srečkam :nosecka:
Zgleda, da je zdaj sezona res odprta in da :nosecka: kar "dežujemo", zato le pogumno!
Pa še :angel::angel::angel: zate, da bo res +

Hitro pridi za nami u 9nebesa

:nosecka: Janeja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2004 14:01:11   
Anja167
Ej, če je res problem v dinarčkih: saj obstajajo tudi zelo poceni testi. Kolikor se spomnim, pride ena papirnata palčka okrog 200 SIT. Vprašaj v lekarni. Jaz sem najprej preizkušala s poceni testi, ko se je pa naredila ena dodatna šibka črtica, je šel pa mož še po Clearblue, da je bilo ziher. Sicer pa glavo pokonci, čeprav je težko. Vedno si moraš reči, da bo vse v redu! Ker potem tudi je! Držim pesti...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2004 15:48:28   
Anonimen
Špelči, držiiiiiiim pesti!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::kava::kava::kava:

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.10.2004 18:08:39   
Urša76
Špelin@,
ti bom opisala moje testiranje, da se boš vsaj malo nasmejala.
No, ko sem končno zbrala tisto potrebno voljo in pogum in se dobesedno prisilila, da sem se odvlekla do lekarne, bi skoraj naredila totalko s Samovim avtom, ker so mi noge totalno "odpovedale". Potem sem rabila še dodatnih nekaj dni, da sem po uspešni poti iz lekarne z avtom (čeprav sem ga skoraj pozabila na parkirnem prostoru), "našla navodila kako se zadevica odpre". :bravo: jaz!
In nato še nekaj dodatnih ur, da sem tisto palčko končno polulala! So se mi tako roke tresle, da še dobr, da nisem samo sebe polulala! Vmes sem skoraj zakurila kuhinjo, ker sem en malček pozabila, da kuham kosilo!
In potem?
Se nisem upala pogledat, pa sem test kar na Cosmopolitana dala in odšla na sprehod do smetnjaka. Medtem sem seveda že "pozabila" kam sem test dala in, sem ga po pomoti polila s sokom. Ko sem končno pobrisala poplavljeno mizo, sem se nekak uspela prisilit pa "z enim učem" pogledat kaj je.
No, na žalost ni bilo nič od :modri:...

Upam, da ste se nasmejale mojim dogodivščinam (skoraj kot Bridget Jones).

Špelin@, tebi pa :pujs::pujs::pujs: za srečo!

Pa sporoči!
Urša

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2004 19:33:54   
Anitka
:miska::pujs::miska::pujs::miska:ŠPELIN@ :miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska::pujs::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2004 21:08:20   
puncica
Ti usrane, si pa res en usrane:)-:)-, takoj v lekarno po test, pa da vidmo kako pa kaj gre. Pa nikar mislit na to da bi bil brez veze dnar stran vržen. Držim pestke:bravo::bravo:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?