Urša76 -> Al' sem jst en velik usrane! (11.10.2004 18:08:39)
|
Špelin@, ti bom opisala moje testiranje, da se boš vsaj malo nasmejala. No, ko sem končno zbrala tisto potrebno voljo in pogum in se dobesedno prisilila, da sem se odvlekla do lekarne, bi skoraj naredila totalko s Samovim avtom, ker so mi noge totalno "odpovedale". Potem sem rabila še dodatnih nekaj dni, da sem po uspešni poti iz lekarne z avtom (čeprav sem ga skoraj pozabila na parkirnem prostoru), "našla navodila kako se zadevica odpre". :bravo: jaz! In nato še nekaj dodatnih ur, da sem tisto palčko končno polulala! So se mi tako roke tresle, da še dobr, da nisem samo sebe polulala! Vmes sem skoraj zakurila kuhinjo, ker sem en malček pozabila, da kuham kosilo! In potem? Se nisem upala pogledat, pa sem test kar na Cosmopolitana dala in odšla na sprehod do smetnjaka. Medtem sem seveda že "pozabila" kam sem test dala in, sem ga po pomoti polila s sokom. Ko sem končno pobrisala poplavljeno mizo, sem se nekak uspela prisilit pa "z enim učem" pogledat kaj je. No, na žalost ni bilo nič od :modri:... Upam, da ste se nasmejale mojim dogodivščinam (skoraj kot Bridget Jones). Špelin@, tebi pa :pujs::pujs::pujs: za srečo! Pa sporoči! Urša
|
|
|
|