|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje v bazenu
10.10.2004 23:45:46   
nejcko
Hojla!
Vidim, da kar pogosto hodite v terme, pa bi še jaz eno vprašanje zastavila. Mi gremo naslednji teden malo na morje in vidim, da zelo hvalite bazen v Palacu. Kaj pa Bernardin, imate kakšne izkušnje? Se vam zdi primeren za 3,5-mesečnega dojenčka? Pa še to me zanima: kakšno opremo mora imeti tak dojenček (kopalke s pleničko ali še kaj drugega)? Pa kako dolgo je lahko v vodi in kako je s tem, da naj ne bi po kopanju šel ven najmanj 4 ure?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kopanje v bazenu
11.10.2004 9:19:07   
malika
V Bernardinu se meni zdi, da je preveč gužve, Palace pa je bolj prazen(vsaj eno leto nazaj je bilo tako-bolj bodo vedele primorke). Kopalkice so obvezne(ali pa kopalne pleničke)lahko pa uporabiš tudi Fredov obroček ali pa kak mali čolnek, da se boste vozili po vodi.
Glede tistih 4 ur, pa jaz mislim, da so bolj mišljene za novorojenčka.Ti mu daj kapico na glavo, obleče pa bo tak toplo.

Uživajte.:morje:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kopanje v bazenu
11.10.2004 12:39:01   
Anonimen
nejcko,ko je naš Timi dopolnil tri mesece smo se odločili,da se gremo kopat v bazen.Tako smo se pozanimali,kateri je najbolj primeren za majhne dojenčke.Tako smo prišli do podatka,da je najbolj,čista in najmanj klorirana voda prav v Termah Palas.Podatke nam je posredovala hčerkina prijateljica,ki je bila tam zaposlena.Lepo se je obneslo nobenih izpuščajev nič driskice.Bernardin je preveč obiskan bazen,poredko čiščena voda.Za v bazen naj ima neopren hlačke ali pa kupi pleničke za v vodo.N Tako majhen naj bi bil v vodi do 20 minut,mi pa smo bili tudi pol ure in več pa ni bilo nič narobe.Prijetno kopanje vam želim:morje::morje:

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?