Kopanje v bazenu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

nejcko -> Kopanje v bazenu (10.10.2004 23:45:46)

Hojla!
Vidim, da kar pogosto hodite v terme, pa bi še jaz eno vprašanje zastavila. Mi gremo naslednji teden malo na morje in vidim, da zelo hvalite bazen v Palacu. Kaj pa Bernardin, imate kakšne izkušnje? Se vam zdi primeren za 3,5-mesečnega dojenčka? Pa še to me zanima: kakšno opremo mora imeti tak dojenček (kopalke s pleničko ali še kaj drugega)? Pa kako dolgo je lahko v vodi in kako je s tem, da naj ne bi po kopanju šel ven najmanj 4 ure?

malika -> Kopanje v bazenu (11.10.2004 9:19:07)

V Bernardinu se meni zdi, da je preveč gužve, Palace pa je bolj prazen(vsaj eno leto nazaj je bilo tako-bolj bodo vedele primorke). Kopalkice so obvezne(ali pa kopalne pleničke)lahko pa uporabiš tudi Fredov obroček ali pa kak mali čolnek, da se boste vozili po vodi.
Glede tistih 4 ur, pa jaz mislim, da so bolj mišljene za novorojenčka.Ti mu daj kapico na glavo, obleče pa bo tak toplo.

Uživajte.:morje:

Anonimen -> Kopanje v bazenu (11.10.2004 12:39:01)

nejcko,ko je naš Timi dopolnil tri mesece smo se odločili,da se gremo kopat v bazen.Tako smo se pozanimali,kateri je najbolj primeren za majhne dojenčke.Tako smo prišli do podatka,da je najbolj,čista in najmanj klorirana voda prav v Termah Palas.Podatke nam je posredovala hčerkina prijateljica,ki je bila tam zaposlena.Lepo se je obneslo nobenih izpuščajev nič driskice.Bernardin je preveč obiskan bazen,poredko čiščena voda.Za v bazen naj ima neopren hlačke ali pa kupi pleničke za v vodo.N Tako majhen naj bi bil v vodi do 20 minut,mi pa smo bili tudi pol ure in več pa ni bilo nič narobe.Prijetno kopanje vam želim:morje::morje:

Stran: [1]