Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 5.4.2007 23:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
žalostna zgodba, ni kej!
|
|
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 6.4.2007 13:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker sem se dala izbrisati, prosim, da prevzame kdo drug akcijo. Ne bi rada, da vse pade v vodo, ker si resnično želim pomagati tej družini. BOm pa dala tel. št. Seven na ZS, ki me lahko kontaktira ali kdrokoli drug, v zvezi s pomočjo družinici. Hvala
< Sporočilo je popravil whatever -- 6.4.2007 13:05:55 >
|
|
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 6.4.2007 13:19:41
|
|
|
|
srki
|
Ah, zakaj pa zdaj to? Pa kaj vam je, da kadar se kdo s kom ali čim ne strinja oz. malo popljuva vse skupaj, se pa izbrišete. Brez veze. Naj si vsak misli, kar hoče. Mene pa ne prizadene, če kdo reče, da ne bo pomagal zato in zato. Če sem se odločila, bom pomagala, ne glede na vse napisano.
|
|
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 6.4.2007 21:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj sem si že prej mislila,da bi popravljali 300 let staro hišo Pa v taki hiši sploh ni več varno živet.
|
|
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 7.4.2007 18:55:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Evo, akcija bo tekla naprej, ker Whatever/Urska tako zeli in ji je to ZELO POMEMBNO, kako in kaj pa se bomo zmenile po praznikih, če velja????
|
|
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 7.4.2007 19:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz imam paketek z igračkami že pripravljen. v torek ga pošljem.
|
|
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 8.4.2007 11:19:20
|
|
|
|
Teja N
|
Moj paket je že na poti.
|
|
RE: Pomoč Gordani Krklec 8.4.2007 14:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
djte mi povedat..a jz lahk osamo v škatlo dam pa nesem na pošto..a moram porav po škatlo it na pošto..??
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?