Anonimen
|
Tista, ki noče pomagati, naj ne pomaga. Jaz osebno bom pomagala na način, ki sem ga predlagala. Še vedno se spomnim Lusine zgodbe, ko se je tako lepo odvijalo. Zbralo se je denar za tisto, kar je RES POTREBOVALA (no, njen angelček, naj počiva v miru ) in prišlo je v roke, tam kjer je bilo namenjeno....ne bom obujala bolečin ... ....skratka, jaz sem pripravljena, da se poišče oz. pozanima na dotični občini, če je kje v bližini kakšen izvajalec za dotična dela, ki so nujno potrebna! Pride se v kontakt z njim in se dogovori, če je pripravljen pomagati na svoj način s pomočjo zbranih sredstev. Pa naj bo to material, denar...karkoli, samo da je pripravljen za občutno nižjo tarifo. V končni fazi je to zanjga tud reklama za naprej. Spomnim se tudi ene zgodbe na Tedniku, ko so prosili vse podjetnike, ko so eni družini pomagali in so se javili iz cele Slovenije. Ne spomnim pa se več, kako je šlo naprej. Mislim, da so organizirali določeni ljudje, da je šlo delo kot po tekočem traku. Osebno sem mnenja, da družina se bo res pogrnila s toplo dekico, pa najedla se bo tudi....kaj to pomaga, če bo punčki še vedno pihalo v ledvičke, vsi skupaj bodo še vedno brez odtoka, hodili bodo še vedno na potrebe na štrbunk.... No, kakorkoli, Vas še berem, pa bomo videli kako bo šlo to skozi!
|