|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gosta hrana-zaprtje
4.4.2007 8:00:48   
pikapolona2
Naši 5 mesečnici sem začela uvajati gosto hrano,
nekaj zelenjave (brokoli cvetača korenje in koleraba) ter jabolko. PA ima zadnjih 14 dni trd kakec...in mi kaka komaj na 4 -5 dni. Je imela še katera podoben problem? Nevem kaj naj naredim...saj vidim da pritiska in jo napenja....kakico ima na koncu pokakat pa se ne more?

P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gosta hrana-zaprtje
4.4.2007 8:07:05   
Marogica
Daj ji po žlički za pit jabolčni sok ali pa že kar po steklenički. Na splošno, naj čimveč tekočine spije. Mogoče je zapira tudi jabolko, ker preden vidve jaboljko pojesta, je že "postano"- rjavo. In postano jabolko tudi zapira.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2007 9:01:11   
BaByGiRl
Za jabočlka se strinjam z Marogico.
Imeli pa sva take probleme kar 2 leti. Kakala je ko srnica in zelo poredko ( včasih tudi po več kot 10 dni ne). Dr. je rekel, da hvala bogu nima trdega trebuščka,..tako da sva ustrajali in ustrajali. Dajala sem ji skoraj čist zelene banane, pa olje, pa laneno seme,...kljub temu, da je grozno veliko pila, več kot jedla,..ni bilo nič. Sva imeli kar obrede kakanja. Ponavadi neuspešne. Včasih sem bila tako srečna, da je kakala, da sem se zjokala . Men je blo grozno. In če dolgo ni kakala, se ji je blato zbilo skupaj. Iz bunkic se je naredila velika bunka in sva jo mogli s prstki počasi po bunkico dajati ven. Ampak je vse pridno prenesla. Potem pa se ji je kar naenkrat popravilo. Sedaj kaka čist normalno. Hvala bogu.
Odkrito,...mene vsa zelenjava napenja in zapira. Probaj raje z juhami, pire, skuhanega piščanca, da je čisto mehak...probat ni greh. Saj ji zraven lahko daš malo zelenjave. Pa pije naj. Mogoče ti pa rata..probaj en teden.
Upam, da bo ritka kmalu normalno kakala.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.4.2007 14:39:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2007 16:51:11   
pikapolona2
Uf...hvala za vse nasvete.....bom jabolko ukinila...pa samo sok poskusila...to z slivo in lanenim semenom sm pa že razmišljala.
P

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2007 20:13:44   
2mama
nas so tudi suhe slive resevale pri prvih uvajanjih GH (zdaj kakata po stirikrat dnevno, je pa res, da tudi pojesta ogromno). namocene prejsnji vecer, potem pa sem jih zjutraj skuhala skupaj z jabolkom, naredila cezanico za dopoldansko malico in popoldne se je kakalo na veliko.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2007 20:35:41   
Baucka
Pri jaboljku moreš pazit, da ne porjavi. Jaz ga kar z žličko šobam in ga nikoli ne ribam. Poskusi. Razpolovi jaboljko in potegni z žličko po njem in boš vidla kako super gre. Pa pazi pri kuhanem korenčku, tudi zapira. Problematičen je tudi riž in banana. Tem živilom se izogibaj. Če ti otrok ne kaka 2 dni je po moje že čas za paniko. Jaz gledam, da kaka vsak dan. Drugače dobi suhe slive in ful pomaga. Pa pazi, da ti dovolj pije, tekočina je zelo pomembna.
Sem pa jo jaz en čas kar na kahlico dajala. Ko sem videla, da nekaj čudno prda in tišči, sem jo dala na kahlico in je lažje kakala, saj ni rabla tiščat v plenico, katera tišči nazaj user posted image . Je kar sedela in se ni nič bunla, pa če pokakala se je fajn.

Pa zlato pravilo: UVAJAJ ZEEELOOO POČASI.

< Sporočilo je popravil Baucka -- 4.4.2007 20:36:14 >

Gremo veselo.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.