BaByGiRl -> RE: gosta hrana-zaprtje (4.4.2007 9:01:11)
|
Za jabočlka se strinjam z Marogico. Imeli pa sva take probleme kar 2 leti. Kakala je ko srnica in zelo poredko ( včasih tudi po več kot 10 dni ne). Dr. je rekel, da hvala bogu nima trdega trebuščka,..tako da sva ustrajali in ustrajali. Dajala sem ji skoraj čist zelene banane, pa olje, pa laneno seme,...kljub temu, da je grozno veliko pila, več kot jedla,..ni bilo nič. Sva imeli kar obrede kakanja. Ponavadi neuspešne. Včasih sem bila tako srečna, da je kakala, da sem se zjokala . Men je blo grozno. In če dolgo ni kakala, se ji je blato zbilo skupaj. Iz bunkic se je naredila velika bunka in sva jo mogli s prstki počasi po bunkico dajati ven. Ampak je vse pridno prenesla. Potem pa se ji je kar naenkrat popravilo. Sedaj kaka čist normalno. Hvala bogu. Odkrito,...mene vsa zelenjava napenja in zapira. Probaj raje z juhami, pire, skuhanega piščanca, da je čisto mehak...probat ni greh. Saj ji zraven lahko daš malo zelenjave. Pa pije naj. Mogoče ti pa rata..probaj en teden. Upam, da bo ritka kmalu normalno kakala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|