Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 9:49:52
|
|
|
|
Taula
|
Jaz se brijem noge, pod pazduho in mednožje vsak drugi dan. Drugače bi znorela, ker bi me srbelo. Razmišljam pa o trakovih..samo kaj ko je treba pusti dlačite rasti.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:17:49
|
|
|
|
tanikaa
|
O kakem vosku nočem niti slišat. Samo enkrat sem pustila, da so mi zvoskali noge in NIKOLI VEČ!!!! JASNO!!!!! En teden sem mela vnete tace. Zdaj pa hodim na laser. Ker britje vsak drugi, tretji dan pozimi in vsak dan poleti mi PRESEDA!!!!! JASNO!!!!!
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:18:07
|
|
|
|
Pajaca
|
Men ni do depilacije, ampak ne k bi tako bolel (če sem dva mulca rodila, bi tud to preživela), ampak ker ne bi prenesla tega, da moram pustit dlake da mal zrastejo..... to mi ni pa konc. Pa kako pol to sred poletja, a en teden k medved okol hodiš al kaj???
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:19:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Men ni do depilacije, ampak ne k bi tako bolel (če sem dva mulca rodila, bi tud to preživela), ampak ker ne bi prenesla tega, da moram pustit dlake da mal zrastejo..... to mi ni pa konc. Pa kako pol to sred poletja, a en teden k medved okol hodiš al kaj??? Ja, če bi jaz pustila dlake rasti en teden, potem bi si morala spremeniti ime in seveda tudi nick na RR v Kočevski medved
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak, a res celo zime kosmate okrog hodite?
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:23:54
|
|
|
|
facka
|
ko vas takole berem, vidim, da imate full nizek bolečinski prag. JSt si noge sama voskam, sem kupila v DM tako zadevo kot jo imajo kozmetičarke, bikini si hodim pa depilirat, ker ne morem sama. Sej se je moj ponujal, da bi mi on, pa ne pustim, da se bo naslajal ob moji bolečini . Bikini malo boli, ker je tanka koža, noge pa sploh ne
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:25:31
|
|
|
|
Pajaca
|
Ma jaz sem tud raj Pajaca ko Kočevska medvedka, tko da kar na izi britvica pa pena pa vsak drug dan pod tušem 5min pa gre vse stran. Poleti, pozimi, jeseni, spomladi, v dežju ali soncu, za pod kavbojke al pa kratke hlače. Zihr je zihr, nikol ne veš kdaj bo kakšen fajn mimo uletu, jaz pa neurejena???? To nekak ne gre.
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zihr je zihr, nikol ne veš kdaj bo kakšen fajn mimo uletu, jaz pa neurejena???? To nekak ne gre. ja, ali pa da se ti slučajno kaj zgodi? Da te avto povozi, pa moraš vsa kosmata v bolnico? Marija, Marija, po moje bi jih kap, če bi videli moje zakosmatene tace. Ker so pa res kot srnine: ne tako suhe, tako kosmate.
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 11:36:37
|
|
|
|
Marina_
|
Tudi jaz si noge "pulim".Z mašino seveda!In tisti čas že potrpim ne.Pri obrveh je enako samo tam dela pinceta. Da bi si pa pazduho in mendnožje pulila, pa ni variante.Tukaj pa ostaja dobra žiletka :) Albinca-jaz imam glede tega prednost,ker imam zelo svetle in "boge" kocinčice in niso tako vidne.Pa nisem naravna blondinka
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 12:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh uh,kako sem vesela,da meni ni potrebno noge depilirat. To pa opravljam vsake tolko časa
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa O kakem vosku nočem niti slišat. Samo enkrat sem pustila, da so mi zvoskali noge in NIKOLI VEČ!!!! JASNO!!!!! En teden sem mela vnete tace. A ti zdaj meni to moralo zbijaš?
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:23:58
|
|
|
|
Taula
|
Ah dej nehi, sploh ne boli to. Mene ni nič bolelo, pa imam nizek prag bolečine. Meni gre pri tem to na živce, ko moraš dlake pustiti rasti in tega ne moreš poleti. Puljenje obrvi..to pa jaz sovražim in mi je taka muka.
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:24:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa O kakem vosku nočem niti slišat. Samo enkrat sem pustila, da so mi zvoskali noge in NIKOLI VEČ!!!! JASNO!!!!! En teden sem mela vnete tace. A ti zdaj meni to moralo zbijaš? Neeeee. Bog ne daj. Samo pravim, da mam ful občutljivo kožo. Suho in občutljivo. Če bi še kaj drugega na meni bilo suho...uf, bilo bi fajn.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:25:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Puljenje obrvi..to pa jaz sovražim in mi je taka muka. Pridi k meni. Zrihtam takoj.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:26:41
|
|
|
|
muška
|
Kosmatulje jaz se brijem vsak drug dan pod tušem in to tuto kompleto, pa me pozimi vseeno nič ne zebe
|
|
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:27:55
|
|
|
|
Mina1
|
Kosmatulje jaz se brijem vsak drug dan pod tušem in to tuto kompleto, pa me pozimi vseeno nič ne zebe he he enako, sem tipi topi vsak dan povsod.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 13:38:46
|
|
|
|
Taula
|
Puljenje obrvi..to pa jaz sovražim in mi je taka muka. Pridi k meni. Zrihtam takoj. Ja to da mi vse pobriješ znam tudi jaz sama, hvala lepa.
|
|
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 16:59:22
|
|
|
|
dory
|
kar se teh stvari tice,sem urejena poleti in pozimi brez izjeme..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?