Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:19:51
Marina_
Ravno sem si populila kocine na nogah in zdaj mam vse rdeče in otečeno :( Kako mi paše zima,ko si pustim dlake ,da me ne zebe No pa saj blažim bolečino z deci belega mmmmmmmmmmmmmm kako paše
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:31:35
Marina_
Če si mislila mene sem drugače zelo pridna!Tiste reči in pazduho si porihtam vsak drugi dan ,če je čas :) Imam pa sedaj izgovor,da sem si lahko deci natočila
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 20:46:53
Anonimen
Ja jaz bom tudi mogla kombajn najet, da bo mal popucu po men. Sicer tudi pozimi porihtam odvečne dlakce, ampak zdaj bodo pa še vidne, tako da bo sploh treba.
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 21:55:03
rainbow
še ena -pri dlakah
jaz pa sem se odločila, da do poletja izničim dlake na nogah z voskom, pri kozmetičarki. Boli ko , ampak že po prvi odstranitvi jih je pol manj zunaj; zdaj čakam, da bodo dovolj dolge, pa jovo na novo.
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:53:56
pety78
Jaz si jih pozimi tudi ne tako redno, kot poleti. Si pa jih od časa do časa. Pa mislim da ni tu govora o pretirani poraščenosti, če pustiš dlakam, da preživijo kak teden. Moje dlake na nogi ne vplivajo na moje počutje, ker niso tako težke, da bi me od tega bolele noge. Pobrite noge pač dajo boljši občutek...Zakaj? Zaradi okolice. Bog ne daj, da bi si zlomila nogo sredi zime in bi morala po gips, neobrita....
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 3.4.2007 22:56:58
ziva_
jaz si jih tudi pulim... tak enx na mesec, ponavadi se pa navadis na to bolecino. pulim pa si jih ze kakih 5 let, pa se se jih nisem uspela znebiti ...
RE: Spet je prišel čas obritih nog :( 4.4.2007 8:46:23
cuma
Škoda, da ni smajlija medvedka ... ta bi bil zame . Pri tej temi, pa imam malo več izkušenj .
Prvič sem bila na depilaciji z voskom v 6.razredu OŠ, ker me je bilo tako sram... in ja, prvič boli .. potem pa se privadiš. Je pa pri voskanju ta prednost, da se z enim potegom rešiš kar velikega števila dlačic. Mašince za puljenje pa pulijo počaaassi in mene osebno bolj boli. Puljenje je učinkoviteje kot britje in dlje traja, se pa vsaj pri meni pojavi problem vraščanja dlak po puljenju. Zato kombiniram britje in puljenje. Torej puljenje in čez teden - dva britje par dni, potem pa spet puljenje in 2 teedna miru ... Trenutno uporabljam Satinelle od Philipsa in sem zadovoljna. Poskusila sem tudi Veet trakove, pa so moje dlake preveč trdovratne zanje .. Uporabljam pa take trakove za obraz (brčice).