|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko odteče plodovnica...
9.10.2004 17:40:43   
Annny
Drage mamice,

zanima me naslednje: če se zgodi, da odteče vsa plodovnica naenkrat, ali je še čas npr. iti pod tuš, pripraviti kako stvar (kake pol ure) ali je treba takoj naravnost v porodnišnico?
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ko odteče plodovnica...
9.10.2004 17:51:47   
Pupica
Ko je men odtekla (sicer ne vsa) sem šla še pod tuš pa preoblekla sem se.drgač pa baje bolj počivat, da ne zaide popkovnica v porodni kanal.
Ja Annny a še kar nis rodila;):)-:)-:)-:)-:)-
pupica&:muca:TIA

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ko odteče plodovnica...
9.10.2004 18:02:38   
Annny
HM, pri meni je vse isto...neboleči popadki ves čas, pikec zelo tišči navzdol..skratka, ne vem, kaj bi...če bo šlo tako naprej, se boš šla kar pokazat G:zmeden2:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ko odteče plodovnica...
9.10.2004 18:24:44   
Abby
Mislim, da je treba v takem primeru poklicati rešilca, ker se baje ni varno več voziti z navadnim prevozom. Medtem, ko čakaš rešilca imaš pa itak še par minut.
Sicer pa je meni začela odtekati bolj počasi - ob treh ponoči in potem še celo jutro. Res pa sem takoj zbudila vse domače in smo se začeli odpravljati na pot (peljala sta me mama in mož), ker pa še nisem imela vsega pripravljenega, čeprav je bil že dan čez rok, smo do 10 min oddaljene porodnišnice prišli šele proti peti uri zjutraj.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ko odteče plodovnica...
9.10.2004 20:39:46   
niki5
Anny, če ti odteče plodovnica doma se uleži in pokliči rešilca! Ker ne veš kakšen je položaj otroka in lahko pride do izpada popkovnice, kar pa lahko ogrozi otroka. Meni je ginekologinja rekla, da so imeli v enem mesecu dva primera, ko so morali delati carski rez, ker so se ženskesame odpravile v porodnišnico. Lahko bo vse vredu, ampak a je vredno tvegati.:zmeden2:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ko odteče plodovnica...
10.10.2004 0:19:17   
Annny
Najlepša hvala:):):)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ko odteče plodovnica...
10.10.2004 20:50:37   
anaj
:duda:NAJBOLJE JE DA POČAKAŠ REŠILCA.
Če je otrok tako nizko, ko odteče voda, da zapre prehod v maternico se lahko sprehajaš. Če pa je otrok višje pa je bolje, da se uležeš in počakaš, da ne pride prej ven popkovnica in ne glavica dojenčka.

Anaj!:duda:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ko odteče plodovnica...
10.10.2004 22:49:22   
frutka_
Hm, mislim, da ti vsa plodovnica naenkrat ne more odteči...ali lahko? Meni je odtekala ves čas poroda. Tudi babica v porodni sobi je rekla, da plodovnica odteka ves čas in da mi bo menjavala rjuhce ter da je to normalno.:bravo:

Nič ne skrbi. :zmeden:Gotovo boš vedela kdaj bo. 9nebesaObstaja pa en test, če nisi prepričana ali ti pdteče plodovnica ali ne, kupiš pa ga v lekarni!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ko odteče plodovnica...
11.10.2004 10:59:25   
Abby
Kako ti odteka, je odvisno od tega, kje poči mehur. Če poči višje, odteka počasi, če pa nizko oz blizu izhoda, imaš pa Niagarske slapove. Ampak menda je to redko.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ko odteče plodovnica...
11.10.2004 13:37:38   
Anja167
Meni se je pa zdelo, da so Niagarski slapovi... :) Se pravi, sem spet med redkimi...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?