Gina
|
Veš kaj, meni pa vse, kar si napisala o njem, niti malo ne deluje na kakega psihiča ali overprotective tipa, niti se mi ne zdi ljubosumje, če bi rad nedeljo preživel s tabo. Zdi pa se mi, da on zelo dobro čuti, da ga ti nimaš dovolj rada. Zato pa si želi biti s tabo. Bolj kot si ti želiš druge družbe, bolj si on želi tvoje. Zato pa mu ni fajn, če greš k sestri, namesto, da bi bila z njim. Zato pa mu ni fajn, če si pri starših, namesto, da bi bila z njim. Zato pa mu ni fajn, da se nočeš preseliti k njemu. Kaj ima to veze s kontrolo? Če bi katerakoli od vas hodila s tipom, ki bi že 5 let hodil z njo, pa bi ona rekla, če bi se skupaj preselilia, on pa bi rekel, da ne, ker ga bo potem kontrolirala, bi se vam pa vsem zdel neresen, otročji, nepripravljen na vezo. In v resnici bi bil. Ampak tu ni problematičen tvoj, ampak si problematična ti. Ne maraš ga dovolj. Malo za zraven ti je. Zato si ne želiš deliti z njim stanovanja. Obup. Ne zasluži si biti second best. Zasluži si eno, ki ga bo ljubila. In v resnici jaz ne bi hotela imeti nič z nekom, ki bi se do mene vedel tako neresno in nesramno, kot se ti do svojega. p.s.: čim prej pojdi proč od njega, nesramna si, ker mu daješ lažno upanje, nesramna, ker on te ima po moje v resnici rad in če mene vprašaš, se mu ni treba nič spreminjati, lahko tak kot je najde eno čisto fejst žensko, ki ga bo ljubila, ne pa zahtevala, naj se spremeni. Ti ga itak ne boš nikoli ljubila, pa če rata princ na belem konju ne..
|