Anonimen -> Tako zelo ga sovražim (30.3.2007 10:28:40)
|
Malo več kot tri leta sva skupaj. Živiva vsak pri sebi s svojim stanovanjem cca 30 km narazen. Nikoli nisem bila zaljubljena v njega bil pa mi je všeč. Počitnice sva preživljala skupaj, pa vse praznike itd... Ko sem spoznala njega sem bila še v fazi prebolevanja bivšega fanta v katerega pa sem bila noro zaljubljena. Včasih si rečem taka ljubezen te doleti samo enkrat v življenju, nekatere nikoli. Uglavnem, s sedanjem fantom se mi je na novo odprl svet. Spet sem začela hoditi ven pa na morje pa v hribe skratka vesela sem bila, da sem si našla družabnika in s tem vsak dan bolj pozabljala bivšega. Problemi pa se dogajajo že kako leto. Že večkrat je predlagal, da bi se jaz preselila k njemu ker on je iz Ljubljane pa še tukaj imam službo ampak meni ni in se rajši vsak dan vozim v Litijo. Imam občutek , da bi to rad, da bi me imel še bolj na očeh. Fuj kako ga sovražim. Je zelo zelo bolestno ljubosumen. Nikoli mu nisem dajala nobenega povoda za to. Še celo sem svoje kolegice zelo zanemarila kar mi je zelo žal. Ljubosumen je če sem celo nedeljo doma pri starših na kosilu, če grem popoldne po službi direktno k sestri ker ima doma dva cortkana dvojčka, ljubosumen je na moje sodelavce, če kdaj povem kak dogodek iz službe, ljubosumen je če grem k frizerju in mu tudi rečem, da naslednjič si bom dala pramena, da mal osvežim frizuro, a ko sem dobila podkožen mozolj na licu zaradi M me je veselo zbadal, da kok me pobrteta meče pa da sem mozolarka... sovražim ga tolk....pa čeprov nisem tak človek. Z vsemi imam prijazen odnos...že sigurno 5 sva imela konc. A kaj ko hudič zdrži 2 dni potem pa začne s SMSji, pa pisemčka po pošti, pa cmera tja v telefon, pa kako se bo on spremenil.....to njegovo cmeranje, pa jokanje, pa hlipanje za zrakom, pa prosjačenje mi je pa tako odvratno....pa rožice nosi, pa ovo pa ovo..... Kako se ga nej rešim? Tudi pred vrati je enkrat čakal dokler ga nisem spustila not, ker me je bilo sram pred sosedi. Enkrat ko sva imela konc je prišel v službo in se menil z mojo sodelavko in me hvalil kako sem jaz fajn punca, kako me ima rad, da pol men sodelavka reče kako sem jaz lahko srečna, da imam tako fajn fanta. Pa še rože prinese. Men je takrat jeza sopihala iz ušesov. Pa spet me je bilo sram, da bi v firmi naredila cel kraval in mu rože zabrisala v siht. Točno ve kje me lahko pridobi. Stara sem 28 let imam redno službo in razmišljam o otroku. Z njim ne!!!! vsak dan molim, da bi nekoga spoznala in si z njim ustvarila družino, samo da me kaj ne zavede da bi bilo z njim kaj....Zagrozila sem mu tudi s policijo, pa sej ne vem kako to zgleda? A ti more kej prej naredititi, da oni ukrepajo, al kako. Pa kako se ga naj rešim? Pogovor z njim zgleda nekako takole: najprej je ves besen, potem reče kako ne more brez mene živet, pa da se bo ubil (pol jst njemu, da se že naj, kaj sam govori...pol on meni kako sem brez srca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] )zraven se pa še cmera pa hlipa, da bi ga tako brcnila, da se ne bi nikol več pobral. Zraven njega se nič več ne smejim, razjeda me v želodcu ko samo kako pisne... Resnično ga sovražim za mene je psihopat, pa da se nima nič rad...kar sem mu že tud parkrat servirala on pa meni nazaj, da sem ga jaz takega nardila....
|
|
|
|