|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preživnina in dohodnina
29.3.2007 11:48:40   
nemsis
Ojla

Zanima me ali vaši partnerji, s katerim imate urejeno preživnino sporazumno in ki uveljavljajo otroka kot olajšavo, vpišejo koliko preživnine so dali v letu ali pustijo tisto okence prazno (znesek prispevkov)?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preživnina in dohodnina
29.3.2007 19:52:18   
TheAngel
oboje ne bo šlo
Pravilno bi bilo, da on da pod olajšavo preživnino - njegov izdatek.
Ti pa daš notri otroka (olajšava) pa pripišeš koliko preživnine prejmeš.

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 8:38:37   
nemsis
Ja, ampak meni ni potrebno oddati napovedi.

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 9:19:45   
Taula
Potem ga pač on vpiše kot olajšavo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 13:27:32   
ema79
Moj partner plačuje preživnino za dva otoka. V dohodnino vpiše oba, za mesece od 1-12 in zraven znesek, koliko je je za vsakega plačal v preteklem letu.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2007 18:39:08   
Nisaa
Sem za kolegico spraševala Vido pa pravi da prejete preživnine ni potrebno vpisati samo plačane preživnine,zdej me pa še neki zanima ok  oče da notri hčerko  in kolk je preživnine plačal a pol mati tud da  noter hčerko kot olajšavo psamo brze preživnine??A ma kaera izkušnje ? Al je tko da samo on vpiše noter ona pa ne?

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2007 18:52:02   
Anonimen
Če dasta oba notri se pravi se ne moreta dogovoriti glede tega on napiše koliko je plačeval ona pa da otroka za olajšavo, potem jima pripada vsakemu pol olajšave. Ima pa oče pravico napisati koliko plačuje preživnine in mu pripada polovico olajšave.

(odgovor članu Nisaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 19:09:02   
Putka
Preživnina je dohodek otroka, ne matere.tako kot otroški dodatek. Tako da prejeto preživnino verjetno vpiše otrok, kadar oddaja dohodnino (npr.študent)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?