|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No, se jaz...kje pa so januarcice?
7.10.2004 16:35:23   
kepa*
Hej!
Dolgo sem cakala, da bo katera odprla temo, pa se zgleda vse skrivate.
Kako ste? Kako je pocutje? Pocasi se blizamo zadnjemu trimesecju.8)
No, jaz sem nekak srednje. Sem ze dolgo casa v bolniski, ker sem krvavela. Zdaj pa so nastopile se druge tezave: povisan pritisk in jojmene, kar sem se najbolj bala, povisan sladkor. Zato moram 21.okt se enkrat na obremenilni test, da se bo videlo, ce gre za diabetes. Skoraj prepricana sem, da je, ker sem imela zelo povecan sladkor, cez 10. Tako me skrbi, kako to vpliva na bebo.
Drugace pa otrocka cutim, vendar ne vedno zelo intenzivno, pa sem pol vsa zaskrbljena. Se vedno ne vem spola, upam, da ga izvem pri naslednjem pregledu.
Kaj pa nakupi, ste ze kaj nabavile, ali se cakate? Jaz imam vozicek in lupinico, ostalo bo pa kmalu sledilo.:)
In kdaj ste se odlocile ze obisk materinske sole?

Pa se to: je katera iz Velenja ali okolice?

Lepo cartajte svoje :duda: in lep pozdravcek vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1
7.10.2004 19:03:24   
urši*
hoj , hoj!!
js sem iz sg!! kje boš rodila, kepa??
js nimam še skor nč kupljeno, bom šla zdj novebra v avstrijo!! no neke stvari mam sposojene, neki oblekc, pa to!! voziček , pa jajčko bom pa nabavla, po moje v toysu!!
kdaj maš rok?? js ga mam 3.1 2005, sam sem ziher, da bo prej!!sem rekla, da na božično večerjo še gerem, pol, grem pa rodit!:)-
js sem pa ful zateket začela v prste na rokah!!:grrr:
pa res nebi zdržala kakih sadnih dnevov!!
eh, bo pa že nekak, glavno , da bo baby zdrav, a ne!!:duda:
lp, vem
urši* &:duda:27t2d

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2004 19:13:19   
kepa*
Hojla!
No, saj jaz sem tud s Koroske, a sem priseljena v Velenje. Drugace pa hodim k dr. Golobovi v SG in bom tudi v SG-ju rodila.
Rok pa imam 9.jan., ceprav vsi pravijo, da je mlajsi, torej naj bi blo pozneje.
Bojim se pa, da bom morala zaradi tezav prej rodit. No, bomo videli. Najbolj pomembno je, da bo z bebo vse ok.
Ti tud hodis v bolnico SG?

Ok, drzi se in cartaj svojga :duda:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2004 9:10:41   
tiha
Jutro!

Počutim se v redu, mala pikica je še vedno "divja", pritisk imam prej nizek kot visok, pridobila sem slabih 5 kilc.
Malo me muči otrdevanje trebuha, a ga zaenkrat rešujem s pitjem magnezijevih šumečk.
Sem pa imela ta teden pregled in me je ginekologinja malo ustrašila, ker je pikico pogledala tudi z UZ in rekla, da glede na morfologijo v 22.tednu malčica malo zaostaja v rasti. Priporočila mi je bolniško in rekla, da moram več počivati. No, zaenkrat sem še v službi, ker moram ene stvari dokončat, čez kakšen teden ali dva bom pa verjetno ostala doma, da res ne bo kaj narobe z malo :duda: .
Čez en mesec imam spet UZ, tako da bomo videli, kako :roza: napreduje.

Oblekc nisem še nakupovala, verjetno bom kljub temu, da imam še vse od tavelkih dveh in še nekaj dobim od prijateljic, kupila kakšno malenkost.
Od opreme sva kupila nov voziček (Quinny Comfort), čakam še lupinico in zimsko vrečo (naročeni sta pri Schmidu v Celovcu, ker ju zadnjič ni bilo na zalogi).
Verjetno bo treba kupiti tudi nov babyphone, ker je naš stari že čisto fuč.

V materinsko šolo ne bom šla (jo imam kar doma :) ),
počasi se bom odpravila na sprostitvene vaje za nosečnice (Štorkljičine).

Lep dan še naprej :rozica::rozica:

Tiha in :roza: (27t)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2004 10:51:40   
Sneguljcica
Zivjo!
Moje pocutje je kr fino, ceprav sem vceri mela mal panike...Zarad vodenega izcedka in pogostega otrdevanja...Sem se sla precekirat k svoji G, ki me je pregledala in naredla UZ in me pomirila...Zaenkrat zgleda vse OK. Pritisk mam jz prej nizek kot visok. Obremenilni test pa imam v ponedeljek.
Z nakupi se cakam. Mislim, da bom pocakala se kr nekaj casa...Sem se mal nalezla vrazevernosti mojih strasev...Itak pa baje kr neki stvari dobim od znancev. Za materinsko solo pa se bom odlocla v novembru...baje je itak bolje tem kasnej da se cim manj pozabi.
Jz nisem (vec) iz Velenja...Sem iz Celja.

Lep pozdravcek vsem!:)

Sneguljcica (24t)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2004 12:39:25   
pia1
oj!
no evo se mene! jaz se tud pocutim kr dobr. zaradi nadlezne pekoce zgage sem zacela pit donat in ce ima kera se take tezave ji ga mocno priporocam. meni full pomaga, ne pece nic vec :bravo:! drugac mam pa 6 kil vec kot sem jih mela, trebuh pa mi tud tko mal otrdeva. popoldne, k sem ze mal utrujena, pa ne vem a je kej paniko za zganjat al ne? no sej 19.10. mam G pa mu bom povedala. pri zadnjem pregledu mi je rekel, da moram mal bolj pocivat, pa ga skusam ubogat, ceprav je tezko, k se dopoldne full dobr pocutim. ampak se trudim. ufff, zdej mi pa ze tezijo... se se kej oglasim...
:nosecka: 26 t

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2004 15:36:18   
smrček
Midva sva v 26t :modri: . Mali vsak dan pridno brca in miga. Uf ta bo ziher fuzbaler.;) Drugače ni nobenih težav, :sloncek: zredila sem se za 6 kg:ups:, energije imam na pretek.
Cotke bova šla kupit v A. Nekaj opreme bom pa kupila rabljene od kolegic.
Ali bo še katera poleg mene in Snegulčice rodila okoli 10. januarja v CE?
V materinsko šolo bom šla novembra v Laškem.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2004 15:38:26   
smrček
Ups :ups: Sneguljčica, ti si dva tedna za mano.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2004 22:31:18   
Anonimen
Hojla!

Po dolgem času se tudi jaz znova javljam. Rok imam 23.1.2005. Počutim se OK, čeprav je za mano peklenski delovni mesec. Kot posledica tega sem imela nekajkrat zelo otečene noge in rahle bolečine v sp. delu trebuha. A je po počitku vse minilo. Sedaj se gužva v službi počasi umirja in začela bom uživati 100/h. V četrtek sem bila na pregledu in z g. sva gledala mojega pikeca, kako pije plodovnico. Neverjetno! Komaj čakam, da pride na svet. Brca veselo vsak dan, če si vzame malo več spanca, ga že ful pogrešam.
Zanima me, ali bo katera šla v materinsko šolo v MB? Kje se moram prijaviti, glede na to, da moj g. ni iz MB, ampak s Ptuja in imajo tam svojo šolo, v katero pa jaz ne bi šla? Kdo to organizira, bolnišnica ali zdravstveni dom? Poleg tega pa se počasi odpravljam v Štorkljine sprostitvene tečaje za porod. Da me malo pripravijo in pomirijo, da me ne bo preveč strah.

Pridne bodite in se javite kaj, tudi na privat mail.

Lp,

Blacky s :duda: 25t

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?