tiha -> No, se jaz...kje pa so januarcice? (8.10.2004 9:10:41)
|
Jutro! Počutim se v redu, mala pikica je še vedno "divja", pritisk imam prej nizek kot visok, pridobila sem slabih 5 kilc. Malo me muči otrdevanje trebuha, a ga zaenkrat rešujem s pitjem magnezijevih šumečk. Sem pa imela ta teden pregled in me je ginekologinja malo ustrašila, ker je pikico pogledala tudi z UZ in rekla, da glede na morfologijo v 22.tednu malčica malo zaostaja v rasti. Priporočila mi je bolniško in rekla, da moram več počivati. No, zaenkrat sem še v službi, ker moram ene stvari dokončat, čez kakšen teden ali dva bom pa verjetno ostala doma, da res ne bo kaj narobe z malo :duda: . Čez en mesec imam spet UZ, tako da bomo videli, kako :roza: napreduje. Oblekc nisem še nakupovala, verjetno bom kljub temu, da imam še vse od tavelkih dveh in še nekaj dobim od prijateljic, kupila kakšno malenkost. Od opreme sva kupila nov voziček (Quinny Comfort), čakam še lupinico in zimsko vrečo (naročeni sta pri Schmidu v Celovcu, ker ju zadnjič ni bilo na zalogi). Verjetno bo treba kupiti tudi nov babyphone, ker je naš stari že čisto fuč. V materinsko šolo ne bom šla (jo imam kar doma :) ), počasi se bom odpravila na sprostitvene vaje za nosečnice (Štorkljičine). Lep dan še naprej :rozica::rozica: Tiha in :roza: (27t)
|
|
|
|