|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj otroka v stolček
27.3.2007 12:32:48   
LUNA06
Naš mali je star 3 mesece, pa že kar nekaj časa sam drži glavo pokonci.Me zanima kdaj ga lahko dam v trip trap stolček.Zadnje čase z možem jeva tako, da ga eden drži v naročju, pa mi to ni všeč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj otroka v stolček
27.3.2007 12:34:32   
HHH
mi smo našo dali v trip trap po 6. mesecu, pa non stop pod kontrolo. Prej se mi ni zdela dovolj stabilna.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2007 12:42:52   
Ninica
mislim, da je še malo prehitro. Malo bi si še mogla učvrstiti hrbtenico ne samo vrat. Mi smo našo dali v stolček od Peg perega, ki ima možnost naklona in smo jo dali not nekje okoli 4 meseca, pa še to je na pol ležala.

Malo še počakaj..

LP, Ninica

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2007 13:09:14   
beba76
Mi mamo Chiccotov stolček, pa smo jo dali vanj pri dobrih 3 mesecih, se pa mu hrbtišče da poležat in je še zdaj, pri 7 mesecih večji del v tem položaju.
Za trip trap je pa po moje tudi še prezgodaj, ker otrok pri treh mesecih še nima dovolj močne hrbtenice, da bi sedel.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2007 13:36:28   
živa
Naš je še pri 6 mesecih visel naprej čez trip-trap. Pri 3 je še absolutno prezgodaj. V stol ga lahko posedeš, ko že sam sedi ali vsaj, ko zelo dobro sedi ob opori. Zakaj pa jesta z otrokom v naročju? Saj mu še ni treba biti z vama za mizo, tako ali tako se še doji oziroma pije adaptirano mleko, ne?

Lp,

živa

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2007 13:40:21   
Nika v službi
Absolutno prezgodaj! Nam so v RA rekli, da je za stolček primeren, ko samostojno sedi! Mi smo šli vanj pozno, nekje med 7. in 8. mesecem. Do 5. meseca se je tako ali tako dojila, potem je jedla v lupinici Maxi Cosi, od takrat dalje pa imamo Ikein Antilop stolček. Trip trap uporabljamo samo, ko smo zunaj po restavracijah.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2007 13:40:59   
coolbabe
naša je šla v trip trap stolček pri dobrih 4m, je pa res da je že dobro sedela, smo ji dal pa na vsako stran zrolano brisačo da je nebi slučajno zaneslo - pa skoz pod kontrolo seveda

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 13:49:33   
Anonimen
Za trip trap se mi res zdi še prezgodaj. Jaz sem jo dala v stolček pri 5 mesecih v Prima Pappa od Peg Peregota, kjer imaš možnost naklona.

(odgovor članu coolbabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 14:26:35   
cuma
Mi smo kupili trip trap, ko je Ema samostojno sedela (nekje pri 6,5m), prej sem jo hranila v lupinici od vozička oziroma v ležalniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?