kdaj otroka v stolček (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

LUNA06 -> kdaj otroka v stolček (27.3.2007 12:32:48)

Naš mali je star 3 mesece, pa že kar nekaj časa sam drži glavo pokonci.Me zanima kdaj ga lahko dam v trip trap stolček.Zadnje čase z možem jeva tako, da ga eden drži v naročju, pa mi to ni všeč.

HHH -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 12:34:32)

mi smo našo dali v trip trap po 6. mesecu, pa non stop pod kontrolo. Prej se mi ni zdela dovolj stabilna.

Ninica -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 12:42:52)

mislim, da je še malo prehitro. Malo bi si še mogla učvrstiti hrbtenico ne samo vrat. Mi smo našo dali v stolček od Peg perega, ki ima možnost naklona in smo jo dali not nekje okoli 4 meseca, pa še to je na pol ležala.

Malo še počakaj..

beba76 -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 13:09:14)

Mi mamo Chiccotov stolček, pa smo jo dali vanj pri dobrih 3 mesecih, se pa mu hrbtišče da poležat in je še zdaj, pri 7 mesecih večji del v tem položaju.
Za trip trap je pa po moje tudi še prezgodaj, ker otrok pri treh mesecih še nima dovolj močne hrbtenice, da bi sedel.

živa -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 13:36:28)

Naš je še pri 6 mesecih visel naprej čez trip-trap. Pri 3 je še absolutno prezgodaj. V stol ga lahko posedeš, ko že sam sedi ali vsaj, ko zelo dobro sedi ob opori. Zakaj pa jesta z otrokom v naročju? Saj mu še ni treba biti z vama za mizo, tako ali tako se še doji oziroma pije adaptirano mleko, ne?

Lp,

živa

Nika v službi -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 13:40:21)

Absolutno prezgodaj! Nam so v RA rekli, da je za stolček primeren, ko samostojno sedi! Mi smo šli vanj pozno, nekje med 7. in 8. mesecem. Do 5. meseca se je tako ali tako dojila, potem je jedla v lupinici Maxi Cosi, od takrat dalje pa imamo Ikein Antilop stolček. Trip trap uporabljamo samo, ko smo zunaj po restavracijah.

coolbabe -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 13:40:59)

naša je šla v trip trap stolček pri dobrih 4m, je pa res da je že dobro sedela, smo ji dal pa na vsako stran zrolano brisačo da je nebi slučajno zaneslo - pa skoz pod kontrolo seveda

Anonimen -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 13:49:33)

Za trip trap se mi res zdi še prezgodaj. Jaz sem jo dala v stolček pri 5 mesecih v Prima Pappa od Peg Peregota, kjer imaš možnost naklona.

cuma -> RE: kdaj otroka v stolček (27.3.2007 14:26:35)

Mi smo kupili trip trap, ko je Ema samostojno sedela (nekje pri 6,5m), prej sem jo hranila v lupinici od vozička oziroma v ležalniku.

Stran: [1]