aisha3
|
Ja, na žalost začaran krog tudi pri meni. Si rečem: samo danes bom grešila. Če je pa takole lepo sedeti v fotelju, gledati kak dobr film in zravn šmeti z vrečko čipsa. Kaj meni pomaga? Prvo, da bo kmalu poletje in da sem si prisegla pri novoletnih obljubah, da taka ne grem še 1x v kopalke. In sploh misel, kaj bom naredila dobrega, če se zvečer bašem s pico? Najdela se bom, to pa je tudi vse. Odkar hujšam, tudi ugotavljam, kako so zdravi izdelki lahko dobri, če znaš uživati v njih. Kar dolgo je trajalo, sem imela tudi na listek napisano, kaj ne smem jesti in če me je zamikalo, sem vse to pogledala in sebe. Z razliko od drugih, sem jaz lahko celi dan slabe volje, ko se pogledam v ogledalo. In to samo zato, ker sem dopustila, da sem se tako zredila. Pač, še vedno naredim kak kiks, samo jaz si rečem: vse, kar sedaj ne smeš jesti (pica, krompirček) si boš privoščila na dopustu. Je pa še nekej: moja kolegica hujša nepričakovano. ma kaka zdrava prehrana, poje velikokrat pico, pohani sir itd, ker je po cele dneve v službi. Sicer je skozi v gibanju, šiba sem in tja, ampak hočem povedati, da se sploh ne matra in da nima v namenu hujšati, pa dobiva prav lepo postavico, medtem ko se jaz tudim na vse pretege, pa mi gre velikokrat prepočasi doli. Torej, vse je samo v glavi. Dokler nisem tega sama probala, nisem razumela.
|