Ko zmanjka volje (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Taula -> Ko zmanjka volje (26.3.2007 13:02:28)

Za hujšanje, pa zdravo prehrano. Kaj naj človek naredi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Tisti šok ko se pogledaš v ogledalo ne traja dolgo časa, se pač znajdeš in se ne gledaš več. Sej za telovadbo že najdem voljo in čas, samo kaj ko premalo telovadim in preveč jem. Nekaj dni se odrekam večerji, nato jo spet veselo jem.
Da o sladkarijah ne govorimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Potem bo pa poletje in PANIKA.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Kako si ve pomagate?




Pajaca -> RE: Ko zmanjka volje (26.3.2007 13:06:39)

Po moje je za vse krivo odrekanje. Zakaj se odrekaš večerji??? Saj to ni zdravo niti potrebno. Ti kar lepo pojej nekaj za večerjo, nekaj lahkega, kakšen jogurt z musliji ali sadje ali solato, ali pa rižoto z grahom, zakaj pa ne. To je bistvo vsega pri meni. Ja lahko zdravo živim, samo nekaj pa rabim vsake tolike in ne morem it lačna spat. No konc koncev, ne morem lačna nikamor.

Tko da pomagam si tako, da se najem in naslednji dan nadaljujem. Včasih rabim kakšen teden pavze, a ne take da čist zabredem, ampak tko na izi.

Pa pejd si kupit kej lepga, en seksi kos sp. perila, boš vidla kok je fajn k daš neki lepga gor, se pogledaš v špegu in si rečeš, ma če dam še 2kg dol bo to še tko lepši zgledal.




Teni_ -> RE: Ko zmanjka volje (26.3.2007 13:08:37)

Lahko si pogledaš pri zvezdah, kako si pomagam jaz. Mogoče ti bo v pomoč. Se mi ne da še enkrat pisat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Drugače pa, če ni volje, je ni, vsaj dokler si ne razčistiš pri sebi in samo pri sebi.




Taula -> RE: Ko zmanjka volje (26.3.2007 13:12:24)

 
Sej se ne odrekam hrani, da bi bila lačna kot vol. To je že psihološko..ko veš da ne smeš jesti, pa si še bolj lačen. Glavni problem je čokolada[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Sem si kupila eno perilo že, ki čaka na boljše čase....




bskrle -> RE: Ko zmanjka volje (26.3.2007 13:31:05)

Tisti dan jem, kar mi paše, pa se naslednji dan bolj potrudim. Ob treh otorcih, stresnem iskanju stanovanja, včasih res paše kakšna čokolada. Ampak trenutno je ne kupujem, izjema so kakšne čokobananice. Ponavadi 4 dni hujšam tri pa ne.




aisha3 -> RE: Ko zmanjka volje (5.4.2007 7:22:56)

Ja, na žalost začaran krog tudi pri meni. Si rečem: samo danes bom grešila.
Če je pa takole lepo sedeti v fotelju, gledati kak dobr film in zravn šmeti z vrečko čipsa.

Kaj meni pomaga? Prvo, da bo kmalu poletje in da sem si prisegla pri novoletnih obljubah, da taka ne grem še 1x v kopalke.

In sploh misel, kaj bom naredila dobrega, če se zvečer bašem s pico?
Najdela se bom, to pa je tudi vse.
Odkar hujšam, tudi ugotavljam, kako so zdravi izdelki lahko dobri, če znaš uživati v njih.

Kar dolgo je trajalo, sem imela tudi na listek napisano, kaj ne smem jesti in če me je zamikalo, sem vse to pogledala in sebe.
Z razliko od drugih, sem jaz lahko celi dan slabe volje, ko se pogledam v ogledalo. In to samo zato, ker sem dopustila, da sem se tako zredila.

Pač, še vedno naredim kak kiks, samo jaz si rečem: vse, kar sedaj ne smeš jesti (pica, krompirček) si boš privoščila na dopustu.

Je pa še nekej: moja kolegica hujša nepričakovano. ma kaka zdrava prehrana, poje velikokrat pico, pohani sir itd, ker je po cele dneve v službi. Sicer je skozi v gibanju, šiba sem in tja, ampak hočem povedati, da se sploh ne matra in da nima v namenu hujšati, pa dobiva prav lepo postavico, medtem ko se jaz tudim na vse pretege, pa mi gre velikokrat prepočasi doli.
Torej, vse je samo v glavi. Dokler nisem tega sama probala, nisem razumela.




Stran: [1]