Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 13:31:41
|
|
|
|
Suzi*
|
Ojla, punce! Včeraj sem bila v hali A v BTC-ju, sem si hotela kupit ene žametne hlače, ki sem jih že prej ugledala, pa sem domov odšla s povešenim nosom, ker imajo samo še št. 42. :( Ker res nujno rabim ene nosečniške hlače za moj hitro rastoči trebušček, vas prosim, če mi poveste, kje v Ljubljani so še kakšne trgovine z oblekami za nosečke (poleg te v BTC-ju). Popek je nekje v stari LJ, če se ne motim, pa nekaj je v Baby centru, za ostale pa ne vem. :ups: Hvala za pomoč! lp, Suzi 18t5d
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 13:45:55
|
|
|
|
Annny
|
Popek- to je blizu Magistrata v LJ (za tržnico).
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 14:17:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzi, a si bila v La Vie ali v Kepici? Pa mothercare v Emporiumu ima tut nosečniške cotke, če se ne motim, pa Popek, ki je pri Magitsratu! lp,:fis:
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 14:20:48
|
|
|
|
pia1
|
kje pa sta La Vie on Kepica? tud jest grem namrec dons mal v soping zase, prvic, pa upam, da bom kej dobila. 25 t
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 14:28:00
|
|
|
|
Suzi*
|
Kepica je v BTC-ju. Od La Vie imajo pa nekaj v Baby centru. A obstaja tudi kakšna trgovina samo s to znamko? Ribica, hvala da si me spomnila na Emporium. :bravo: Mislim, da bom najprej šla tja. lp, Suzi
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 14:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica je v Hali A, La vie pa v Baby centru in nima samostojne trgovine:zmeden: Suzi, ni blema:) Pa benetton ima še nosečniške cotke v Bennetonu:) lp,:fis:
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 16:48:12
|
|
|
|
Annny
|
Hja, Benettonove (elegantnejše) stvari so bolj primerne tako nekako za zadnje trimesečje nosečnosti (za velike trebuhe)...vsaj jaz sem pri njih kupovala bolj na koncu, saj je prej vsaka obleka visela z mene kot žakelj, sploh pa hlače in majice. Zelo fajn so Benettonovi sp. deli trenirk (hlače za doma), pa tudi poceni: okoli 5000 sit.
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 16:51:37
|
|
|
|
Annny
|
Ja, hlače od Popka pa so mi v zadnjih mesecih totalno premajhne- čeprav naj bi bile univerzalne od začetka do konca nosečnosti, za velik buši enostavno niso. Zato- če boš kupovala v Popku, reci, če ti lahko izdelajo hlače, ki bi imele v pasu (čez trebuh) zelo zelo raztegljiv material.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: LP
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 19:27:15
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem ravno danes hodila po LJ-nazadnje pa sem si hleče kupila v La vie, kjer majo dokaj dobro izbiro, vseh velikosti! Tako da pojdi pogledat, mogoče najdeš tudi kaj zase! No edino kar me moti, cene imajo pa vsepovsod navite do amena:(! Lp, Eva 16t in :duda:
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 21:39:36
|
|
|
|
Sneguljcica
|
Kako je pa kaj s ponudbo v Kepici? Predvsem glede hlac. A je katera ze kaj nabavla tam? Lp
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 22:09:58
|
|
|
|
Mina1
|
računalnik mi dela zelo počasi, zato ne bom brala, kaj ste ostale napisale, ampak evo informacije iz prve roke: Suzi* ve, kakšna nosečka sem, ker smo se spoznale;), ampak jaz med nosečniškimi stvarmi ne najdem ničesar zase. Tudi najmanjša XS št. mi je zelo velika in če mene vprašate, kot da smo nosečke kaznovane z nosečniškimi oblačili, ker je pretežno vse precej neokusno in skoraj grdo. Še tisto, kar imajo npr. v Emporiumu, so ultra velike cifre. Punce, odvisno kakšne trebuščke imate in torej kakšno konstrukcijo oz. postavo (že od prej in seveda sedaj). Jaz sem si s težavo danes kupila spodnji del NIKE hlač oz. trenerkice in to XS na elastiko seveda in nekaj podobnega od Esprita, prav tako najmanjša št. 34. Ni in ni za najti nič pametnega. Ker jaz ne morem nič najti med nosečniškimi stvarmi gledam normalno konfekcijo, ampak nekaj lepega in primernega sploh npr. za v službo je težko najti, še posebej pozimi. Poleti je lažje. V Kepici v BTCju na lutkah še nekako izgleda, ko pa prideš notri, te vse mine. Vem, da nisem dosti pomagala, ampak... pa-pa Mina1 20t 2/7:)
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 5.10.2004 22:21:41
|
|
|
|
Mina1
|
aja Suzi*, konkreten odg. na tvoje vpr: - Emporium LJ - Popek (stari trg) oz. pri Magistratu - LA VIE (Baby Center) - Kepica (BTC) ampak sej pravim, meni ne odgovarja ne po številkah, ne po videzu. Pojdi pogledati, morda pa najdeš kaj luštnega;) pa-pa Mina1 20t 2/7
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 6.10.2004 7:51:05
|
|
|
|
Suzi*
|
Hvala vsem. :bravo: Danes imam nekaj časa, pa se bom odpravila v šoping. Mislim, da bom obletala področje BTC-ja in Emporium. Se pa strinjam, da neke dobre in lepe izbire res ni. Mina1, ti si res en drobižek, ni čudno, da ne najdeš nič pametnega zase. Jaz sem se pa v zadnjih tednih zelooo "povečala".;) Je kar na hitro ratala kriza z oblekami. :( Sem pa najprej pobrala doma pri mami kar nekaj oblačil (zgornji deli, predvsem zdaj za na dopust), ker nosi bolj udobne stvari, jaz sem imela pa pretežno oprijete in telirane. Sem pa včeraj probavala moja poletna oblačila. :)-:)- Kolk sem se smejala. Nič mi ni prav, od kopalk naprej. V oblekicah sem kot en sodček, majčke vse nekje nad sredino trebuha, krila in hlače pa itak že zdavnaj preozke. Najbolj se je pa razlika opazila na eni obleki. Včasih mi je bila pri prsih preširoka, sem morala spodaj dati zelooo podložen push-up modrček, zdaj sem jo pa brez modrčka komaj komaj zapela. Nisem mogla verjet svojim očem!!! :)-:)- Saj ostale nosečke inate verjetno tudi popolnoma enake probleme. Trenutno se navajam na zelo hitre spremembe v mojem izgledu, je kar malo nenavadno, a ni??? :):) No, skratka, imejte lep dan, kljub tej obupni megli, ki nam mori. lp, Suzi 19t :sloncek:
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 6.10.2004 8:24:21
|
|
|
|
tiha
|
Mina, jaz imam podoben problem (v La vieju zgleda mislijo, da imajo vse nosečke najmanj meter osemdeset in 80 kil), zato sem bila zelo vesela, ker imajo v HM in C&A za nosečke tudi št. 34, tako da sem našla kar nekaj stvari zase-pa še cene so veliko bolj ugodne kot pri nas.
|
|
|
|
Kam po hlače za nosečke v LJ???? 6.10.2004 14:11:13
|
|
|
|
pia1
|
a 12.000 je ugodno, al kaj?ja vceri mi ni uspelo it v lj, tko, da se nic ne vem. mi je pa vase pripovedovanje kr mal voljo vzelo, tko, da se mi zdej sploh ne da it. no pa sej zaenkrat se ni take krize s cunjami. drug teden bom sla pa res... ja drugac so pa res kar zanimive tele spremembe nasih teles, ane. mors bit kr skuliran, da vse to na izi sprejemas. no sej, da bi bil problem sprejet za 2 st vecje prsi, to ne ;) vecji problemi so tam okol riti pa trebuha. no ja pa sej to pase zraven, se 3 mesce pa bo, pol bo slo pa tko kot zdej gor pol dol s kg. kaj pa pravite na cunjice iz neckermann-a in quelle-ja? a je ze kera kej narocila?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?