Suzi* -> Kam po hlače za nosečke v LJ???? (6.10.2004 7:51:05)
|
Hvala vsem. :bravo: Danes imam nekaj časa, pa se bom odpravila v šoping. Mislim, da bom obletala področje BTC-ja in Emporium. Se pa strinjam, da neke dobre in lepe izbire res ni. Mina1, ti si res en drobižek, ni čudno, da ne najdeš nič pametnega zase. Jaz sem se pa v zadnjih tednih zelooo "povečala".;) Je kar na hitro ratala kriza z oblekami. :( Sem pa najprej pobrala doma pri mami kar nekaj oblačil (zgornji deli, predvsem zdaj za na dopust), ker nosi bolj udobne stvari, jaz sem imela pa pretežno oprijete in telirane. Sem pa včeraj probavala moja poletna oblačila. :)-:)- Kolk sem se smejala. Nič mi ni prav, od kopalk naprej. V oblekicah sem kot en sodček, majčke vse nekje nad sredino trebuha, krila in hlače pa itak že zdavnaj preozke. Najbolj se je pa razlika opazila na eni obleki. Včasih mi je bila pri prsih preširoka, sem morala spodaj dati zelooo podložen push-up modrček, zdaj sem jo pa brez modrčka komaj komaj zapela. Nisem mogla verjet svojim očem!!! :)-:)- Saj ostale nosečke inate verjetno tudi popolnoma enake probleme. Trenutno se navajam na zelo hitre spremembe v mojem izgledu, je kar malo nenavadno, a ni??? :):) No, skratka, imejte lep dan, kljub tej obupni megli, ki nam mori. lp, Suzi 19t :sloncek:
|
|
|
|