|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z našo PIKO 74 je vse OK!
4.10.2004 21:05:31   
Anitka
Mi je malo prej Pia 73 sporočila, da je z našo Piko vse v redu! Sem tako vesela zanjo. Vsaj ena dobra novička ob današnjih slabih.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

In sedaj Pika držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bosta kmalu zasijali :modri::duda::roza:

Pa srečno,

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.10.2004 21:07:04   
tia

Pka74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,sedaj pa veselo na delo,pa na :modri:.

Tu je ena :rozica: zate.

LP

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2004 21:10:23   
Janeja
:bravo: Pika74, smo ti rekle da bo vse OK :bravo:
Ob vseh :angel: in :miska: pa res ni moglo bit drugač. Zdaj pa le veselo v akcijo :sloncek: pa čim prej :duda:
Zate en šopek :rozica::rozica::rozica: , pa javi se kaj, da potrdiš veselo novičko.

LP Janeja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2004 21:11:33   
tinka-pepa
super :bravo:
želim ti vso srečo:bravo::angel::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2004 21:12:42   
tinkamiška

Bravo:bravo:Zdej pa kr tako naprej! Držim pesti za + ali pa:modri:, pa čimprej!!!

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2004 21:15:43   
cat
Res sem vesela za Piko!:bravo::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2004 21:21:08   
pika74
Ooooo ste hitre - jest pa spodi nakladam in opisujem, kva se je dogajal pr mojmu fletnemu G dons ... pa vidim, da so gor že lučke utripale.

bom kr mal splonkala od odspodi, če ne zamerte - punce, ve ste the Best!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ojla :rozica:punce:rozica:!

Sem že doma. Me je blo ful strah tam v čakalnici, kaj bo... in potem je rekel, da je vse OK. In v meni je kar zažarelo:love::love::love::love:. Še več, G je rekel, da je nenavadno, da je tako dobro. Običajno ni take razlike med enim in drugim izvidom. Imela sem samo en polip - mislim, da je rekel cervikalni polip:zmeden:. In potem sem ga takoj vprašala: Kaj pa je to:ups:? In je odgovoril, da je običajno to zunanje, zelo nenavadno pa je, da je tako dobro sedaj. No, jaz sem vedela, da je to zaradi vseh vaših - :angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:najraje bi mu kar rekla, da je to zato, ker imam na RR tako dobre prijateljice -pa bi me najbrž samo debelo pogledal 8), pa sem raje zadržala skrivnost zase ;).

No, zaradi te nenavadnosti, se je odločil, da vzame še en bris - in hopla:sloncek: - sm morala takoj še enkrat na tist fajn stol (bljak) pa noge narazen :sloncek:.. In... ko je dal not tisto reč, pa poskušal vzet bris, je rekel, da je čudno, ker takoj, ko se dotakne sluznice, le-ta zakrvavi. Potem sem mu pa še povedala, da me ob hopacupanju :sloncek::sloncek::sloncek:tudi boli in da je še malo občutljivo. No, to je pa bilo spet čudno in je rekel, da ni ravno običajno, da krvavi. OK pa smo spet tam:zmeden:. 18.10. pridem spet po izvide in če bo OK, gremo naprej na HSG.

Na konc sem ga še vprašala, kako dolgo bo krvavelo in kdaj lahko spet :sloncek::sloncek::sloncek: (mater sm zgledala čist desperate:love: ). Pa je reku, da bo krvavelo kakšen dan-dva. Dokler ne neha krvavet pa tud ne smeva:sloncek::sloncek::sloncek:, ker je nevarnost infekcije.

Tkole punce moje - jest sm vesela, da ni kakšnga škampa (rakca) in da se premika naprej, tud če krvavi. Bojo že poštimal - ni :hudicek:. Ampak punce, če ne bi mela vas, bi blo zihr precej slabš. Že tko sm bla čist presrana (pardon :ups:). Ampak že sama misel, da vas tolk misli name in da vas tolk še ponoč stiska pesti zame in da so med vami tud tamičkeni:duda::duda::duda: , punce, to človeka tko gane in to se ne da opisat.

Še enkrat hvala za vse:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Zdej pa držimo pesti še za :rozica:PikaPolonico:rozica: in :rozica:Donjo:rozica:, da bo vse OK.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2004 21:28:17   
puncica
To Pika vidiš vse je blo ok in prav vesela sem da je tako:bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2004 21:28:45   
Anitka
PIKA TUDI TI SI THE BEST PUNCA!:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Anitka:metulj:

P.S. Pikapolonica in Donja :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2004 21:29:18   
ZARA
vesele smo zate pika74 pa detki tud...:sloncek:

papa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2004 21:46:08   
ninca
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika74:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2004 21:46:49   
pika74
Ajoj, kaj bi jest brez vas in RR:zmeden: - sej ne znam več žvet brez vas.

Sm šla mal sabo potolažit. :angel:

A vam neki povem. Sm bla na ene par forumih ampak temu ni primere. Še deleč.

Zej grem pa še ostale prebrat, da vidm, če je treba kšno potolažt, k je žalostna. Al pa kšno po ritki pitki :)-:)-:)-:)- (moj lubi vztraja, da napišem po ritki pitki:)-:)-:)-:)- - slučajn bere tle z mano in se reži k pečen lisjak - aja pa ponudu se je, da bi jo on brezplačno našeškou :)-:)-:)-:)-:)- ) našeškat, k je preveč črnogleda8)8)8).

papa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2004 9:50:28   
bambi
Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, vesela sem zate.... tudi jaz imam skoz nekakšna vnetja in pozitivne brise, pa se malo popravi in spet slabo :zmeden:, danes grem tudi jaz k moji G, ker imam vnetje in bolečine v jajčnikih, tako da bomo videli kako bo....

LP Bambi :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2004 9:57:01   
pika74
:rozica:bambi:rozica:, drž se :miska:- mi smo s tabo:zajcek::zajcek:. Ti pošiljam :angel::angel::angel::angel:, da bojo pomagal, da bo vse OK. Men so pomagal;).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?