Z našo PIKO 74 je vse OK! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:05:31)

Mi je malo prej Pia 73 sporočila, da je z našo Piko vse v redu! Sem tako vesela zanjo. Vsaj ena dobra novička ob današnjih slabih.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

In sedaj Pika držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bosta kmalu zasijali :modri::duda::roza:

Pa srečno,

Anitka:metulj:

tia -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:07:04)

Pka74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,sedaj pa veselo na delo,pa na :modri:.

Tu je ena :rozica: zate.

LP

Tia

Janeja -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:10:23)

:bravo: Pika74, smo ti rekle da bo vse OK :bravo:
Ob vseh :angel: in :miska: pa res ni moglo bit drugač. Zdaj pa le veselo v akcijo :sloncek: pa čim prej :duda:
Zate en šopek :rozica::rozica::rozica: , pa javi se kaj, da potrdiš veselo novičko.

LP Janeja

tinka-pepa -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:11:33)

super :bravo:
želim ti vso srečo:bravo::angel::bravo:

tinkamiška -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:12:42)

Bravo:bravo:Zdej pa kr tako naprej! Držim pesti za + ali pa:modri:, pa čimprej!!!

Tinka

cat -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:15:43)

Res sem vesela za Piko!:bravo::miska:

pika74 -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:21:08)

Ooooo ste hitre - jest pa spodi nakladam in opisujem, kva se je dogajal pr mojmu fletnemu G dons ... pa vidim, da so gor že lučke utripale.

bom kr mal splonkala od odspodi, če ne zamerte - punce, ve ste the Best!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ojla :rozica:punce:rozica:!

Sem že doma. Me je blo ful strah tam v čakalnici, kaj bo... in potem je rekel, da je vse OK. In v meni je kar zažarelo:love::love::love::love:. Še več, G je rekel, da je nenavadno, da je tako dobro. Običajno ni take razlike med enim in drugim izvidom. Imela sem samo en polip - mislim, da je rekel cervikalni polip:zmeden:. In potem sem ga takoj vprašala: Kaj pa je to:ups:? In je odgovoril, da je običajno to zunanje, zelo nenavadno pa je, da je tako dobro sedaj. No, jaz sem vedela, da je to zaradi vseh vaših - :angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:najraje bi mu kar rekla, da je to zato, ker imam na RR tako dobre prijateljice -pa bi me najbrž samo debelo pogledal 8), pa sem raje zadržala skrivnost zase ;).

No, zaradi te nenavadnosti, se je odločil, da vzame še en bris - in hopla:sloncek: - sm morala takoj še enkrat na tist fajn stol (bljak) pa noge narazen :sloncek:.. In... ko je dal not tisto reč, pa poskušal vzet bris, je rekel, da je čudno, ker takoj, ko se dotakne sluznice, le-ta zakrvavi. Potem sem mu pa še povedala, da me ob hopacupanju :sloncek::sloncek::sloncek:tudi boli in da je še malo občutljivo. No, to je pa bilo spet čudno in je rekel, da ni ravno običajno, da krvavi. OK pa smo spet tam:zmeden:. 18.10. pridem spet po izvide in če bo OK, gremo naprej na HSG.

Na konc sem ga še vprašala, kako dolgo bo krvavelo in kdaj lahko spet :sloncek::sloncek::sloncek: (mater sm zgledala čist desperate:love: ). Pa je reku, da bo krvavelo kakšen dan-dva. Dokler ne neha krvavet pa tud ne smeva:sloncek::sloncek::sloncek:, ker je nevarnost infekcije.

Tkole punce moje - jest sm vesela, da ni kakšnga škampa (rakca) in da se premika naprej, tud če krvavi. Bojo že poštimal - ni :hudicek:. Ampak punce, če ne bi mela vas, bi blo zihr precej slabš. Že tko sm bla čist presrana (pardon :ups:). Ampak že sama misel, da vas tolk misli name in da vas tolk še ponoč stiska pesti zame in da so med vami tud tamičkeni:duda::duda::duda: , punce, to človeka tko gane in to se ne da opisat.

Še enkrat hvala za vse:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Zdej pa držimo pesti še za :rozica:PikaPolonico:rozica: in :rozica:Donjo:rozica:, da bo vse OK.

Lp,
Pika74
:metulj:

puncica -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:28:17)

To Pika vidiš vse je blo ok in prav vesela sem da je tako:bravo:

Anitka -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:28:45)

PIKA TUDI TI SI THE BEST PUNCA!:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Anitka:metulj:

P.S. Pikapolonica in Donja :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ZARA -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:29:18)

vesele smo zate pika74 pa detki tud...:sloncek:

papa

ninca -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:46:08)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Pika74:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pika74 -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (4.10.2004 21:46:49)

Ajoj, kaj bi jest brez vas in RR:zmeden: - sej ne znam več žvet brez vas.

Sm šla mal sabo potolažit. :angel:

A vam neki povem. Sm bla na ene par forumih ampak temu ni primere. Še deleč.

Zej grem pa še ostale prebrat, da vidm, če je treba kšno potolažt, k je žalostna. Al pa kšno po ritki pitki :)-:)-:)-:)- (moj lubi vztraja, da napišem po ritki pitki:)-:)-:)-:)- - slučajn bere tle z mano in se reži k pečen lisjak - aja pa ponudu se je, da bi jo on brezplačno našeškou :)-:)-:)-:)-:)- ) našeškat, k je preveč črnogleda8)8)8).

papa

bambi -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (5.10.2004 9:50:28)

Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, vesela sem zate.... tudi jaz imam skoz nekakšna vnetja in pozitivne brise, pa se malo popravi in spet slabo :zmeden:, danes grem tudi jaz k moji G, ker imam vnetje in bolečine v jajčnikih, tako da bomo videli kako bo....

LP Bambi :rozica:

pika74 -> Z našo PIKO 74 je vse OK! (5.10.2004 9:57:01)

:rozica:bambi:rozica:, drž se :miska:- mi smo s tabo:zajcek::zajcek:. Ti pošiljam :angel::angel::angel::angel:, da bojo pomagal, da bo vse OK. Men so pomagal;).

Lp,
Pika74
:metulj:

Stran: [1]