Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 16:30:16
|
|
|
|
Lunc_a
|
Tako kot vedno.Doma nima nikoli žabic,ampak nogavičke.tako da bodij,nogavičke,hlačke tanjše in pa tanjšo majčko,ker večinoma časa preleži na tleh
|
|
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 17:41:22
|
|
|
|
natasar
|
Čim manj. Moja ima spodnjo majico, ker ji je v bodiju prevroče, čez pa majčko. Spodaj ima samo tanjšo trenirko in nogavice, pa nimamo vroče v stanovanju-imamo pa pretežno tepihe. Ko sve bile enkrat z vročino pri zdravniku in nato v bolnici, so me okregali, da ne smem preveč oblačiti, ker lahko dobijo vročinske krče.
|
|
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 17:47:47
|
|
|
|
spacey
|
Žabice absolutno dol. Drugače pa ga obleči v lahka in bombažna oblačila...
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 18:07:53
|
|
|
|
ninaklara
|
Otroka z vročino je potrebno obleči čimmanj,da se telo lahko ohlaja.Jaz bi mu na tvojem mestu slekla trenirkico,da bi bil samo v bodiju in žabicah.Drugo je,če bi ga tresla mrzlica-takrat ga moraš ornk oblečt.Tudi ponoči,če bo kuhal,ga ne pokrivaj preveč.
|
|
RE: Kako obleči otroka z vročino 19.3.2007 21:31:02
|
|
|
|
POKPOK
|
Kadar ima vročino ji ne dam bodija. Kar pižamico-pajac na gumbe, da se lahko odpre, ko kuri. Ko pa temperatura raste (mrzle roke in noge) pa dam trenerko čez in masiram noge in roke. Ponoči pa pokrijem samo z rjuho.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?