Kako obleči otroka z vročino (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

lolipop -> Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 16:27:23)

Kako obleče vaše sončke, ko kuhajo z vročino? Moj ima gor bodi, žabice in trenerko. Se bojim, da je preveč. Notri imam pa 22,5 stopinj.

Lunc_a -> RE: Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 16:30:16)

Tako kot vedno.Doma nima nikoli žabic,ampak nogavičke.tako da bodij,nogavičke,hlačke tanjše in pa tanjšo majčko,ker večinoma časa preleži na tleh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

natasar -> RE: Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 17:41:22)

Čim manj. Moja ima spodnjo majico, ker ji je v bodiju prevroče, čez pa majčko. Spodaj ima samo tanjšo trenirko in nogavice, pa nimamo vroče v stanovanju-imamo pa pretežno tepihe. Ko sve bile enkrat z vročino pri zdravniku in nato v bolnici, so me okregali, da ne smem preveč oblačiti, ker lahko dobijo vročinske krče. 

spacey -> RE: Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 17:47:47)

Žabice absolutno dol.

Drugače pa ga obleči v lahka in bombažna oblačila...

ninaklara -> RE: Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 18:07:53)

Otroka z vročino je potrebno obleči čimmanj,da se telo lahko ohlaja.Jaz bi mu na tvojem mestu slekla trenirkico,da bi bil samo v bodiju in žabicah.Drugo je,če bi ga tresla mrzlica-takrat ga moraš ornk oblečt.Tudi ponoči,če bo kuhal,ga ne pokrivaj preveč.

POKPOK -> RE: Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 21:31:02)

Kadar ima vročino ji ne dam bodija. Kar pižamico-pajac na gumbe, da se lahko odpre, ko kuri. Ko pa temperatura raste (mrzle roke in noge) pa dam trenerko čez in masiram noge in roke. Ponoči pa pokrijem samo z rjuho.

natalia -> RE: Kako obleči otroka z vročino (19.3.2007 21:53:48)

bodi, nogavičke in spodnji del trenerke ali bombažne hlače, mogoče kak tanek brezrokavnik, če je hladno. ponoči samo zg. in sp. del pidžame.

Stran: [1]