|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta teden
4.10.2004 13:59:23   
neža76
Ojla punce! ;)

Dejmo se pofočkat!!!!:bravo::bravo::bravo:

Javite se vse tiste, ki ta teden ne sprejmemo obiska hudičevke:hudicek::hudicek::hudicek:!

Jaz je ne pričakujem okoli 9.10.!!

Kaj pa ve?? Bomo skupaj držale pest!:) Saj veste..... v slogi je moč! ;););)

Neža76:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ta teden
4.10.2004 14:03:07   
TARA in MAJ
bržim pesti tud jaz LEP DAN ŽELIM:sloncek:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ta teden
4.10.2004 14:07:14   
tejčka
Jest ne pričakujem 6.10.
Lp, Tejča:sloncek:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ta teden
4.10.2004 14:12:37   
meeryana
Jaz pa 8.10........samo je bolj malo možnosti, ker sem bila bubana, no saj sem še malo, pa nismo kaj dosti :sloncek::sloncek: takrat, ko bi morali.....

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ta teden
4.10.2004 14:19:22   
špelin@
No, tokrat se vam pridružujem tudi jaz ;)

Tam nekje okoli 10. oktobra bo moj dan D. Pravzaprav sem se šele danes zavedela, kako blizu je ta datum... Prej sta šla dva tedna kar mimo mene - mogoče celo na srečo, ker se nisem cele dneve obremenjevala s pikico, ampak sem bila polno zaposlena.

Oh, kako bi bila vesela, če bi se mi naslednji teden namesto pikic krvi prikazali :roza:

Močno stiskam pesti za vse, ki ste z mano vred v temle pričakovanju črtic 9nebesa

:angel:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ta teden
4.10.2004 14:21:45   
mozart
O Neža sem hotela biti optimist, ponovno mi je bilo slabo, trebuh imam napihnjen pa ne zaradi 9nebesa, ampak ( ravno iz wc-ja) zaradi te prek...:hudicek:!!!
Ravno sem vam hotela sporočiti, da sem si ful naspedirala svoj prosti čas. Vpisala sem se na fax-izredno, spravila sem se ponovno učit voziti avtomobil itd, itd. Močno si želim, da ne bom imela več časa razmišljati o 9nebesa,:duda: in me bo samo enkrat presenetilo.

Močno držim pesti za vas, da je pri vas ta mesec, in nadaljnih 9 mesecev ne bo-:hudicek:

l.p.

tija

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ta teden
4.10.2004 14:53:33   
enci
Punce,
jaz pa je NE NE NE NE NE pricakujem 9/10!!!!
Upam, da ne pride niti k eni, ki se bo tle pofockala!!!

lp

enci :metulj:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ta teden
4.10.2004 16:08:09   
Anitka
Punce te pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
so za vse vas, da vas ta teden ne bi obiskala rdeča spaka, ampak :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

P.S. Moj dan D pa je 18.10. , 12.10. pa grem k moji G zaradi izvidov.

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ta teden
5.10.2004 7:37:49   
tejčka
Dobila :hudicek:

:(

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ta teden
5.10.2004 8:14:03   
pupika
Tudi jaz sem dobila :hudicek:

Upam, da boste imele ostale več sreče in da boste srečke nosečke.

Držim pesti za vas.

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?