|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta teden
4.10.2004 13:59:23   
neža76
Ojla punce! ;)

Dejmo se pofočkat!!!!:bravo::bravo::bravo:

Javite se vse tiste, ki ta teden ne sprejmemo obiska hudičevke:hudicek::hudicek::hudicek:!

Jaz je ne pričakujem okoli 9.10.!!

Kaj pa ve?? Bomo skupaj držale pest!:) Saj veste..... v slogi je moč! ;););)

Neža76:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ta teden
4.10.2004 14:03:07   
TARA in MAJ
bržim pesti tud jaz LEP DAN ŽELIM:sloncek:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ta teden
4.10.2004 14:07:14   
tejčka
Jest ne pričakujem 6.10.
Lp, Tejča:sloncek:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ta teden
4.10.2004 14:12:37   
meeryana
Jaz pa 8.10........samo je bolj malo možnosti, ker sem bila bubana, no saj sem še malo, pa nismo kaj dosti :sloncek::sloncek: takrat, ko bi morali.....

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ta teden
4.10.2004 14:19:22   
špelin@
No, tokrat se vam pridružujem tudi jaz ;)

Tam nekje okoli 10. oktobra bo moj dan D. Pravzaprav sem se šele danes zavedela, kako blizu je ta datum... Prej sta šla dva tedna kar mimo mene - mogoče celo na srečo, ker se nisem cele dneve obremenjevala s pikico, ampak sem bila polno zaposlena.

Oh, kako bi bila vesela, če bi se mi naslednji teden namesto pikic krvi prikazali :roza:

Močno stiskam pesti za vse, ki ste z mano vred v temle pričakovanju črtic 9nebesa

:angel:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ta teden
4.10.2004 14:21:45   
mozart
O Neža sem hotela biti optimist, ponovno mi je bilo slabo, trebuh imam napihnjen pa ne zaradi 9nebesa, ampak ( ravno iz wc-ja) zaradi te prek...:hudicek:!!!
Ravno sem vam hotela sporočiti, da sem si ful naspedirala svoj prosti čas. Vpisala sem se na fax-izredno, spravila sem se ponovno učit voziti avtomobil itd, itd. Močno si želim, da ne bom imela več časa razmišljati o 9nebesa,:duda: in me bo samo enkrat presenetilo.

Močno držim pesti za vas, da je pri vas ta mesec, in nadaljnih 9 mesecev ne bo-:hudicek:

l.p.

tija

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ta teden
4.10.2004 14:53:33   
enci
Punce,
jaz pa je NE NE NE NE NE pricakujem 9/10!!!!
Upam, da ne pride niti k eni, ki se bo tle pofockala!!!

lp

enci :metulj:

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ta teden
4.10.2004 16:08:09   
Anitka
Punce te pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
so za vse vas, da vas ta teden ne bi obiskala rdeča spaka, ampak :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

P.S. Moj dan D pa je 18.10. , 12.10. pa grem k moji G zaradi izvidov.

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ta teden
5.10.2004 7:37:49   
tejčka
Dobila :hudicek:

:(

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ta teden
5.10.2004 8:14:03   
pupika
Tudi jaz sem dobila :hudicek:

Upam, da boste imele ostale več sreče in da boste srečke nosečke.

Držim pesti za vas.

(odgovor članu neža76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.