ta teden (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

neža76 -> ta teden (4.10.2004 13:59:23)

Ojla punce! ;)

Dejmo se pofočkat!!!!:bravo::bravo::bravo:

Javite se vse tiste, ki ta teden ne sprejmemo obiska hudičevke:hudicek::hudicek::hudicek:!

Jaz je ne pričakujem okoli 9.10.!!

Kaj pa ve?? Bomo skupaj držale pest!:) Saj veste..... v slogi je moč! ;););)

Neža76:metulj:

TARA in MAJ -> ta teden (4.10.2004 14:03:07)

bržim pesti tud jaz LEP DAN ŽELIM:sloncek:

tejčka -> ta teden (4.10.2004 14:07:14)

Jest ne pričakujem 6.10.
Lp, Tejča:sloncek:

meeryana -> ta teden (4.10.2004 14:12:37)

Jaz pa 8.10........samo je bolj malo možnosti, ker sem bila bubana, no saj sem še malo, pa nismo kaj dosti :sloncek::sloncek: takrat, ko bi morali.....

špelin@ -> ta teden (4.10.2004 14:19:22)

No, tokrat se vam pridružujem tudi jaz ;)

Tam nekje okoli 10. oktobra bo moj dan D. Pravzaprav sem se šele danes zavedela, kako blizu je ta datum... Prej sta šla dva tedna kar mimo mene - mogoče celo na srečo, ker se nisem cele dneve obremenjevala s pikico, ampak sem bila polno zaposlena.

Oh, kako bi bila vesela, če bi se mi naslednji teden namesto pikic krvi prikazali :roza:

Močno stiskam pesti za vse, ki ste z mano vred v temle pričakovanju črtic 9nebesa

:angel:

mozart -> ta teden (4.10.2004 14:21:45)

O Neža sem hotela biti optimist, ponovno mi je bilo slabo, trebuh imam napihnjen pa ne zaradi 9nebesa, ampak ( ravno iz wc-ja) zaradi te prek...:hudicek:!!!
Ravno sem vam hotela sporočiti, da sem si ful naspedirala svoj prosti čas. Vpisala sem se na fax-izredno, spravila sem se ponovno učit voziti avtomobil itd, itd. Močno si želim, da ne bom imela več časa razmišljati o 9nebesa,:duda: in me bo samo enkrat presenetilo.

Močno držim pesti za vas, da je pri vas ta mesec, in nadaljnih 9 mesecev ne bo-:hudicek:

l.p.

tija

enci -> ta teden (4.10.2004 14:53:33)

Punce,
jaz pa je NE NE NE NE NE pricakujem 9/10!!!!
Upam, da ne pride niti k eni, ki se bo tle pofockala!!!

lp

enci :metulj:

Anitka -> ta teden (4.10.2004 16:08:09)

Punce te pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
so za vse vas, da vas ta teden ne bi obiskala rdeča spaka, ampak :modri::duda::roza:

Anitka:metulj:

P.S. Moj dan D pa je 18.10. , 12.10. pa grem k moji G zaradi izvidov.

tejčka -> ta teden (5.10.2004 7:37:49)

Dobila :hudicek:

:(

pupika -> ta teden (5.10.2004 8:14:03)

Tudi jaz sem dobila :hudicek:

Upam, da boste imele ostale več sreče in da boste srečke nosečke.

Držim pesti za vas.

Stran: [1]