|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrip
19.3.2007 12:15:05   
Anonimen
user posted image
Lep pozdrav vsem user posted image !
Imam eno vprašanje za vas.
Kdaj se na UZ vidi utrip???
Sama sem bila na uz, ko sem bila noseča 5 6/7 t, pa še ni mogel 100% reči, da se bo nosečnost obdržala.
Videl je GV s majhnim plodom, ki naj bi malenkost utripal.
Kaj mislite ve??
Je možno, da je bilo še prehitro?
Hvala za odgovore!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrip
19.3.2007 12:19:05   
lunca2
Jaz sem bila na prvem pregledu nekje v 7 ali 8 tednu nosečnosti in se je že lepo slišal user posted image utrip srca.
Lahko je res prehitro.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 12:55:56   
Anonimen
jst sem bila na pregledu nekje v 6.tednu, pa se je že videlo. res da sem bila v bolnici, pri dežurnem, ker sem imela izcedek, ki me je skrbel, tako da mi je tam naredila UZ in je potrdila da je vse OK.
odvisno je tudi od posameznice, kako se vidi...nekaterim prej, nekaterim pozneje...
veliko sreče

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 13:07:30   
*tajda*
jst mislim da je bilo mogoče še res prekmalu ker takrat naj bi se srček šele razvijal,zato je mogoce tako.Jst sem imela prvi pregled pri 8 tednih in 3 dnevih tko da takrat se je že zelo lepo videlo in slišalo.Misli da bo tvoji pikici čez dva tedna že lepo srček delaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 13:17:10   
yaris
Jaz sem imela pregled ko sem bila noseča polnih šest tednov in se je utrip srčka že videl.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 15:34:01   
baja*
Po mojem je bilo prehitro. Koliko jaz vem se v 6. tednu utrip srčka še ne vidi. Jaz sem imela prvi UZ v osmem tednu, ko se je utrip že videl.

Lp

(odgovor članu yaris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 16:45:56   
tonja
Pri najinemu user posted image  pa se je user posted image  videl v 6/7 tednu.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 10:44:02   
FLASK_A
Jaz sem imela UZ pri 8T in se je srček lepo videl. Poslušala pa ga nisem, samo pokazala ga je.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 12:05:53   
corfu
Noseča sem bila šest tednov in štiri dni, utrip je G normalno zaznala, je pa res odvisno od otroka in kdaj je do same ugnezditve oz. sanositve prišlo, pač ni rečeno, da ravno v času ovulacije in je plod dejansko še manjši oz. manj star kakor imaš ti določeno.

Srečno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 12:13:19   
tinaaja
srce naj bi zacelo biti 22 dan po O.
Lahko zanosis malo kasneje in ne na sredini in se ti porusi ta enostaven izracun, kdaj naj bi to bilo. Zato jaz ne bi sla na UZ pred 8 tednom, ker takrat al je al ga pa ni. Mene bi pobralo v tvoji sitaciji. Definitivno je tok zgodaj, da je veliko moznosti, da je vse OK. drzim pesti

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 12:53:05   
Anonimen
Na uz sem šla zaradi krvavitve in ne zaradi tega, da bi videla utrip.
Tudi jaz vem, da je brez veze hoditi pred 8 tednom, ampak tako pač je.
Je pa mene tudi strah, kaj bo v četrtek.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 15:50:37   
smotka lonib
Jaz sem bila pri 6T na urgenci, ker sem malo krvavela, kjer so videli samo vrečko, utripa pa še ne. So rekli, da je še prezgodaj, da bi lahko karkoli rekli od česa krvavim. Dali so mi tablete Dabroston in Buscopan. Svetovali so mi počitek in kontrolo čez 14 pri svojem G. Ko sem šla čez 14 dni k svojemu G, se je potem že videl utrip in na srečo je bilo vse OK.

Držim pesti, da je s tvojo nosečnostjo vse OK.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2007 18:54:33   
SIBI
V 7 tednu sem bila na UZ in utrip se je že lepo slišal!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2007 13:27:07   
mama06
Pozdravljena,

jaz sem imela prvi UZ pri 4T in se je videla samo zelo mala pikica. Ker sem imela pred tem ss, me je naročila na kontrolo čez 1T, da vidi, če ta pikica raste. Bilo je vse OK. Nakar sva se dogovorili, da se vidiva čez 3T, vendar sem zaradi  krvavitev( pri 5T sem začela jemat Dabroston, zaradi krvavitev) kljub jemanju Dabrostona morala nujno spet v bolnico zaradi krvavitve in točno 6T se je srček že zelo lepo videl in bil izredno hitro.

No v ponedeljek sem imela redni pregled v 8T4Dni, videla sva že glavico, srček in zasnove za rokice in nogiceuser posted image .
Verjetno ni potrebno omenjat veselja ob takšnem dogodku. Res ti pa moram povedat, da mi je na UZ preiskavi odbila točno en teden. Tako da zadnja M ni nujno pravi termin za določanje tednov.

Rok je predviden 25.10.2007.

Držim pesti, da bo vse v redu. In če imaš malo daljše cikluse( npr. 30-32 dni), potem je tudi O kasnejša in si je pametno par dni do enega tedna odšteti. Ko to upoštevaš, vidiš, da je še malo prehitro, da bi se srček videl. Počakaj še dan ali dva, pa bo že delal kot je treba. Samo mirno kri in vse bo OK!

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?