mama06 -> RE: utrip (21.3.2007 13:27:07)
|
Pozdravljena, jaz sem imela prvi UZ pri 4T in se je videla samo zelo mala pikica. Ker sem imela pred tem ss, me je naročila na kontrolo čez 1T, da vidi, če ta pikica raste. Bilo je vse OK. Nakar sva se dogovorili, da se vidiva čez 3T, vendar sem zaradi krvavitev( pri 5T sem začela jemat Dabroston, zaradi krvavitev) kljub jemanju Dabrostona morala nujno spet v bolnico zaradi krvavitve in točno 6T se je srček že zelo lepo videl in bil izredno hitro. No v ponedeljek sem imela redni pregled v 8T4Dni, videla sva že glavico, srček in zasnove za rokice in nogice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Verjetno ni potrebno omenjat veselja ob takšnem dogodku. Res ti pa moram povedat, da mi je na UZ preiskavi odbila točno en teden. Tako da zadnja M ni nujno pravi termin za določanje tednov. Rok je predviden 25.10.2007. Držim pesti, da bo vse v redu. In če imaš malo daljše cikluse( npr. 30-32 dni), potem je tudi O kasnejša in si je pametno par dni do enega tedna odšteti. Ko to upoštevaš, vidiš, da je še malo prehitro, da bi se srček videl. Počakaj še dan ali dva, pa bo že delal kot je treba. Samo mirno kri in vse bo OK!
|
|
|
|