|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Termometri, ki jim zaupate
19.3.2007 11:20:50   
smeska
Doma imam dva termometra: Braunovega ušesnega in navadnega digitalnega. Ušesni "laže" - ko sem imela sama 38 vročine mi je ušesni kazal glede na priložene tabele, da je moja telesna temperatura v mejah normale. Sama namreč tudi točno vem, kdaj imam vročino- ker se ponavadi takrat podobno počutim.

Poraja pa se mi vprašanje, s katerim termometrom naj merim temepraturo mojemu pikecu. Ker pri navadnem digitalnem skoraj ne zdržimo do konca, ker je malo bolj živahne sorte.

Torej, katere termometre uporabljate za svoje dojenčke? Pa da so zanesljivi.

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Termometri, ki jim zaupate
19.3.2007 11:30:47   
eya
Za na hitro zmerit je ušesni fajn, samo ga je treba pravilno usmerit-proti bobniču. Sicer se mi zdi pa najbolj zanesljiv živosrebrni, pod pazduho.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 11:37:54   
BLAŽIKA
Klasični termometer ali pa digitalni , pa izmerimo v ritki. Z digitalnim traja samo 40 sekund. Imamo pa tudi tega ušesnega pa res laže.Verjetno res ne znamo delati z njim.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 12:58:25   
Pingvinčica
Jaz ušesnemu ne zaupam, zato ji kar z digitalnim merim.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 13:07:34   
BaByGiRl
Jaz kr zaprisegam na čisto navadnega. Imela pa sem enega, digitalen, ki si ga potegnil od ene sence čez čelo na drugo senco, pa mi je kazal dokaj točno. Mogoče sem imela srečo. Ušesni, pa mi ni ok. Na eni strani ji merim ima vročino, na drugem ušesku ne,...in ugotovim, da je eno uho vneto in to moti.Ah,...

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 16:05:23   
Anonimen
Mnei tudi navadni digitalni nobeden več prav ne pokaže. Kar 34 pa 35 pa take fore. Včasih so vsaj navadni digitalni prav kazali, zdaj pa še te ne več. Tako da jaz merim z enim brzinskim digitalnim, potem pa če se mi zdi, da bi znal ta nakazat vročino, pa še z živosrebrnim zmerim, če že moram točno vedeti, koliko je. Sicer pa uporabljam predvsem sistem roka na čelo.

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 20:40:50   
frutka_
Splišni mi se tudi termometra "roka na čelo" ali "poljub na čelo" poslužujemouser posted image . sicer pa ko s k dr. spravlajmo potegnem ven digitalnega za pod pazduho.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 22:09:46   
Sandra*
Navaden živosrebrni pod pazduho je najbolj ziher, ampak merim takrat ko sem ziher da ima vročino, drugače pa sam po mojem občutku, ustnice na čelo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 1:23:28   
petra81
Jaz tudi ne zaupam ušesnemu! Ji kar z navadnim digitalnim pod pazduho merim!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 8:32:37   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mnei tudi navadni digitalni nobeden več prav ne pokaže. Kar 34 pa 35 pa take fore. Včasih so vsaj navadni digitalni prav kazali, zdaj pa še te ne več. Tako da jaz merim z enim brzinskim digitalnim, potem pa če se mi zdi, da bi znal ta nakazat vročino, pa še z živosrebrnim zmerim, če že moram točno vedeti, koliko je. Sicer pa uporabljam predvsem sistem roka na čelo.

Evo enako...
Zadnjič sem bila 3x podhlajena user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 8:41:17   
zungi
jaz merim z digitalnim in to v ritko, da gre hitreje. Imam pa dva, če mi je slučajno eden sumljiv, da pol lahko preverim še z drugim user posted image
Ušesnega nimam ravno zaradi tega, ker sem slišala, da niso najbolj natančni.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 8:42:46   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: petra81

Jaz tudi ne zaupam ušesnemu! Ji kar z navadnim digitalnim pod pazduho merim!

Pri nas isto!

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2007 9:06:19   
gogi73
Jz merim kr z navadnim v ritki, ali pa z digitalnim, ki res traja manj časa.
Sem mislila tudi sama nabaviti ušesnega, pa vidim, da ni ravno najboljši.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2007 9:54:44   
Nogavica
Mi merimo z digitalnim, ki pokaže v 10 sek, ampak zelo redko pokaže čez 36 stopinj - tudi meni user posted image . Drugače pa večinoma ustnice na čelo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu gogi73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2007 10:14:52   
Anonimen
jz mam digitalnega za pod paduho pa unga duda termometer pa oba točno kažeta...

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2007 10:33:05   
Putka
Jaz pa z Braunovim ušesnim nobenih težav. Sicer je normalna bazalna ene pol st. višja kot smo navajeni, ampak je do sedaj točen.
Sicer bi si pa kaj takega nabavila, Lanaform 4 v 1, za v ušesa, infrardeč in navaden okoljski:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2007 12:58:35   
crci06
Jaz imam dudo termometer in sem mu jo nekajkrat dala, ko mu že na pogled ni bilo nič narobe, tako, da sem videla, kolk je pri njemu normalna temperatura. Računam na to, da če bo povišana, bomo videli odstopanje, tudi,če bi kakšen drug pokaal drugačno normalno in povišano temperaturo, upam pa, da bo to čimmanjkrat.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2007 13:00:50   
Metuljček Cekinček
Mi imamo Lanaform, ki ga omenja Putka in se mi zdi zelo zanesljiv. Najbolj mi je všeč, da po nekaj sekundah sam zapiska, da je izmeril in ni treba šteti sekund.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.3.2007 13:08:52   
kofetek2010
z 10.let starim Braunovim ušesnim - naš še vedno kaže tako kot treba user posted image

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.3.2007 11:36:38   
Sofi
Merim z navadnim digitalnim v ritko in mislim, da je precej natančen. Problem je, da merim zelo pogosto, sem kar obsedena s tem. No, merim takrat, ko se mi otroka zdita topla na dotik.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.3.2007 14:03:01   
Shorty_
jz uporablajm ustnice ali roka na čelo če se mi zdi topla pa izmerim z digitalni pod pazduho in enkrat se mi je zazdela topla in termometer je to potrdil (po cepljenju je imela 37,9)

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?