Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 11:30:47
|
|
|
|
eya
|
Za na hitro zmerit je ušesni fajn, samo ga je treba pravilno usmerit-proti bobniču. Sicer se mi zdi pa najbolj zanesljiv živosrebrni, pod pazduho.
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 11:37:54
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Klasični termometer ali pa digitalni , pa izmerimo v ritki. Z digitalnim traja samo 40 sekund. Imamo pa tudi tega ušesnega pa res laže.Verjetno res ne znamo delati z njim.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 12:58:25
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Jaz ušesnemu ne zaupam, zato ji kar z digitalnim merim.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 13:07:34
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Jaz kr zaprisegam na čisto navadnega. Imela pa sem enega, digitalen, ki si ga potegnil od ene sence čez čelo na drugo senco, pa mi je kazal dokaj točno. Mogoče sem imela srečo. Ušesni, pa mi ni ok. Na eni strani ji merim ima vročino, na drugem ušesku ne,...in ugotovim, da je eno uho vneto in to moti.Ah,...
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 16:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mnei tudi navadni digitalni nobeden več prav ne pokaže. Kar 34 pa 35 pa take fore. Včasih so vsaj navadni digitalni prav kazali, zdaj pa še te ne več. Tako da jaz merim z enim brzinskim digitalnim, potem pa če se mi zdi, da bi znal ta nakazat vročino, pa še z živosrebrnim zmerim, če že moram točno vedeti, koliko je. Sicer pa uporabljam predvsem sistem roka na čelo.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 20:40:50
|
|
|
|
frutka_
|
Splišni mi se tudi termometra "roka na čelo" ali "poljub na čelo" poslužujemo . sicer pa ko s k dr. spravlajmo potegnem ven digitalnega za pod pazduho.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 19.3.2007 22:09:46
|
|
|
|
Sandra*
|
Navaden živosrebrni pod pazduho je najbolj ziher, ampak merim takrat ko sem ziher da ima vročino, drugače pa sam po mojem občutku, ustnice na čelo.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 1:23:28
|
|
|
|
petra81
|
Jaz tudi ne zaupam ušesnemu! Ji kar z navadnim digitalnim pod pazduho merim!
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 8:32:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Mnei tudi navadni digitalni nobeden več prav ne pokaže. Kar 34 pa 35 pa take fore. Včasih so vsaj navadni digitalni prav kazali, zdaj pa še te ne več. Tako da jaz merim z enim brzinskim digitalnim, potem pa če se mi zdi, da bi znal ta nakazat vročino, pa še z živosrebrnim zmerim, če že moram točno vedeti, koliko je. Sicer pa uporabljam predvsem sistem roka na čelo. Evo enako... Zadnjič sem bila 3x podhlajena
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 8:41:17
|
|
|
|
zungi
|
jaz merim z digitalnim in to v ritko, da gre hitreje. Imam pa dva, če mi je slučajno eden sumljiv, da pol lahko preverim še z drugim . Ušesnega nimam ravno zaradi tega, ker sem slišala, da niso najbolj natančni.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 8:42:46
|
|
|
|
pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra81 Jaz tudi ne zaupam ušesnemu! Ji kar z navadnim digitalnim pod pazduho merim! Pri nas isto!
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 9:06:19
|
|
|
|
gogi73
|
Jz merim kr z navadnim v ritki, ali pa z digitalnim, ki res traja manj časa. Sem mislila tudi sama nabaviti ušesnega, pa vidim, da ni ravno najboljši.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 9:54:44
|
|
|
|
Nogavica
|
Mi merimo z digitalnim, ki pokaže v 10 sek, ampak zelo redko pokaže čez 36 stopinj - tudi meni . Drugače pa večinoma ustnice na čelo.
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 10:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jz mam digitalnega za pod paduho pa unga duda termometer pa oba točno kažeta...
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 10:33:05
|
|
|
|
Putka
|
Jaz pa z Braunovim ušesnim nobenih težav. Sicer je normalna bazalna ene pol st. višja kot smo navajeni, ampak je do sedaj točen. Sicer bi si pa kaj takega nabavila, Lanaform 4 v 1, za v ušesa, infrardeč in navaden okoljski:
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 12:58:35
|
|
|
|
crci06
|
Jaz imam dudo termometer in sem mu jo nekajkrat dala, ko mu že na pogled ni bilo nič narobe, tako, da sem videla, kolk je pri njemu normalna temperatura. Računam na to, da če bo povišana, bomo videli odstopanje, tudi,če bi kakšen drug pokaal drugačno normalno in povišano temperaturo, upam pa, da bo to čimmanjkrat.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 13:00:50
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Mi imamo Lanaform, ki ga omenja Putka in se mi zdi zelo zanesljiv. Najbolj mi je všeč, da po nekaj sekundah sam zapiska, da je izmeril in ni treba šteti sekund.
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 20.3.2007 13:08:52
|
|
|
|
kofetek2010
|
z 10.let starim Braunovim ušesnim - naš še vedno kaže tako kot treba
|
|
|
|
RE: Termometri, ki jim zaupate 21.3.2007 11:36:38
|
|
|
|
Sofi
|
Merim z navadnim digitalnim v ritko in mislim, da je precej natančen. Problem je, da merim zelo pogosto, sem kar obsedena s tem. No, merim takrat, ko se mi otroka zdita topla na dotik. lp
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?