|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Groza
16.3.2007 10:16:00   
Anonimen
O ne Marogica,to v tem primeru ne bo držalo.Prej ni bilo ne nasilje,nobenega znaka.da kaj ne štima,kat tako čez noč se mu je strgalo,oziroma varanje je znal zelo dobro skriti.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
16.3.2007 10:17:44   
Marogica
Anonimna, enostavno ne verjamem. Človeku se ne strga kar čez noč, pa tudi varal najbrž ni eno noč prej. Včasih ljudje pač ne prepoznamo "znakov", ki so lahko prisotni več let oz. kar od samega začetka veze.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.3.2007 10:30:48   
Anonimen
Človeku se ne strga kar čez noč, pa tudi varal najbrž ni eno noč prej.

marogica, ne moreš si mislit, kaj se 'čez noč' vse zgodi. moja tašča je hotla mojega moža in tasta ubit, ker sta zvedela, da ima ljubimca. tast je že prej čutil da je med njima ne štima , mož pa ne, ker je bila čist nora na njega. ne morem verjet, da je lahko takšen gnoj od ženske, da hoče spravit sina pod rušo, da bi pred ostalimi skrivala svoje dvojno življenje. okoli  je govorila, da je mož hotel denar od njiju in da ju je zato spravil narazen. na začetku ji je kar nekaj ljudi verjelo, sedaj se vsi obračajo od nje, ker so nekateri sami občutili na koži, česa vse je sposobna. tudi babico(svojo mamo je nadlegovala -82let staro žensko).

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.3.2007 10:36:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Pa kaj je s temi dedi no????? ma se je vsem odpeljalo al kaj?? Ne morem verjet. Jaz sem ostala včeraj sama s tamalo, ti boš danes....a prideš na kavo?

Vidim da sva obe iz Maribora, danes me še ne bo na kavo, morem malo k sebi prit pa da vidim kaj se bo iz vsega skupaj izcimilo se pa lahko kdaj drugič zmenima, ti javim.

Pa hvala za povabilo.

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
16.3.2007 10:44:16   
Marogica
Glej, še enkrat-to ne pride čez noč. In to je to, kar želim in sem že napisala. TOrej imetil ljubimca, ni od včeraj, da je partner nasilen, se da opaziti po določenih reakcijah, če pije... itd, itd..... VSe kar hoče napisati je, da so takšne stvari v človeku. In da se dajo prepoznati. Če ne takoj, po nekaj mesecih pa sigurno.

In iz izkušenj je jasno, da se te stvari ponavadi ne izboljšajo, temveč slabšajo, vsaj v 95% ne. Na začetku veze smo ljudje še "fini", potem pa postanemo "domači". Treba je znati opazovati. Vem, pa da ni enostavno, ker so "znaki" prikriti. Če pa si zaljubljen, pa še toliko bolj.

Mene bi odvrnilo že samo to, da bi mi nekdo oz. ne nekdo, temveč moj partner rekel, da mi bo izbil zobe. Kakšno spoštovanje do partnerja pa je to? Saj smo vsi kdaj jezni, celo besni, vsi  se kdaj kregamo, razmišljamo drugače kot pa partner, vendar tako komuniciratiuser posted image  Razmišljam, kaj se s tem sploh doseže? Strah? Strahospoštovanje? Ja. Vendar to ni zdravo in sigurno ne pripomore k srečni dolgoročni vezi...

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.3.2007 10:54:41   
Anonimen
Vem in se strinjam da to ne pride čez noč. Prvo sporočilo sem pisala 2 minuti po telefonskem pogovoru, bila sem čisto iz sebe. Sedaj sem se že malce pomirila in izjasnila sliko, razmišljam kdaj so se prvi znaki tega pokazali pa jih trenutno še ne nejadem, mislim, da bo potrebno nekaj časa da si bom ustvarila jasno sliko.

Vem da bo na začetku hudo ker 6 let je le 6 let ni kratka doba, še posebej ker bi če bi imela službo že bila na svojem in mogoče že celo noseča. Potem bi bilo še slabše, mogoče je on to naredil v afektu pa mu bo žal, ampak zdaj vsaj vem na čem sem in jaz zelo težko oprostim, kar si štejem v svoje dobro in še sedaj sem prepričana da je upanje da ostaneva skupaj minimalno oz. ga skoraj ni. Bomo pa videli kaj bo ko pride domov.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.3.2007 10:56:25   
Špacka

Ne verjamem, da to pride čez noč, ponavadi se težave kažejo, samo mi jh ne prepoznamo oz. nočemo prepoznati, dokler ne " zavre . " Ampak ok, ti že veš, samo še to, lahko si srečna, da se je tako končalo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.3.2007 21:49:29   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anka23

Vem da bo na začetku hudo ker 6 let je le 6 let ni kratka doba,

To je definitivno res, in sploh je najbrž to zate prva resna veza, če ne prva nasloh. In takrat je vedno težko narediti rez, ker pač ima človek občutek, da je le-ta edini. Kaj misliš, da se meni in drugim to ni dogajalo pri prvi resni vezi? Težko bo kdo rekel, da ni tako razmišljal, kot ti.  Tako, da te razumem, da je to zate šok.

VEndar če bi vsi tako razmišljali, bi bili še vedno s prvim resnim partnerjem skupaj. In koliko nas je? Ne vem, če 15%. Vsi ostali so si našli 2,3,10 partnerja, ki je bil ta pravi.  Torej, ki je ustrezal karakterju, navadam, vizijam sopartnerja.

In Anka, verjemi "stari, izkušeni  odpiljeni dami"(torej meni)user posted image , da se nasilje samo stopnjuje. Če pa so otroci v igri, je pa cela stvar samo še bolj žalostna in tragična.

Ni ti lahko in ti še nekaj časa ne bo-boš pa vsaj imela mir v svojem domu in cele zobe. To pa tudi nekaj pomeni, ali ne?

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.3.2007 0:35:00   
Annny
Srečno!Bolje pozabiti 6 let, kot živeti naslednjih 30 let v ustrahovanju in ponižanju..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.3.2007 14:18:18   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vem da je prekinitev zveze več kot očitna, samo 6 let, naj jih pozabim.

V bistvu se sedaj odločaš, kako boš živela CELO ŽIVLJENJE. To je dovolj jasno, odločitev kakšno življenje si želiš pa boš morala sprejeti sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.3.2007 14:33:14   
Anonimen

V bistvu se sedaj odločaš, kako boš živela CELO ŽIVLJENJE. To je dovolj jasno, odločitev kakšno življenje si želiš pa boš morala sprejeti sama.

Se podpišem. In ko si na novi poti, nikoli ne veš kje se bo zataknilo.

In še moje mnenje: za kreg sta vedno dva, takih besed za moje pojme ni izjavil kar vse na lepem. Vedno sta dva za kreg in vedno je razlog za to, pa tud če je samo nedolžen ženski PMS.user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!