Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 19.3.2007 17:23:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
violinski, sej majoneza je tud baje dobra za lase, samo si je pa res nisem nikoli dala na glavo
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 20.3.2007 9:03:42
|
|
|
|
asso
|
Gel, hm Od Matrixa Vavoom, ki ga dobim v Italiji. Včasih so ga imeli tudi naši frizerji, ampak ne vem zakaj ga nimajo več. No, baje, da bo tudi ponovno pri nas. Je forming gel, ki je super tudi za dolge lase. Cena pa je tudi dobra 13€ 400 ml, ampak traja tudi leto dni. Lak imam tudi od Matrixa Vavoom, ta mislim, da je res primeren za daljše lase, ker je tak lažji. las ne masti in tudi ne preveč utri (ne sprime) so še vedno mehki. Drugače pa imam tudi od Schwarzkopf-a Osis freeze extra fort - ta je res bolj močen... Poskusla sem že miljon lakov - ali mi zmastijo fajn lase, ali mi pustijo bele pikice, ali ne držijo nič... v glavnem s tema dvema sem najbolj zadovoljna. Oboje sem dobila pri frizerki. Tega od Schwarzkopfa kupim pri frizerki kar 1 liter za okrog 5.600 SIT.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.