Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 14.3.2007 22:38:50
|
|
|
|
Marogica
|
Normalno, da ti bom jaz odgovorila Jaz si ne dajem nobenega gela več v lase, samo baby-olje, da mi deluje frizura "Wet". Je pa dejstvo, da si moral glavo prati vsake 2-3 dni, drugače ne bi mogla biti v piceriji, ker bi vse goste pregnala... . Boš jutri videla...
< Sporočilo je popravil Marogica -- 14.3.2007 22:39:17 >
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 14.3.2007 22:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sam pol bi bila, kot bi me kravi iz riti potegnil, vsa polizana. Si moram dat vosek v lase, da se lahko skuštram.
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 14.3.2007 23:33:53
|
|
|
|
lojzika
|
Jst pa sem vesela če se zbudim taka kot bi bila na 220, saj tako porabim manj želeja glede na to da hodim skoz kot bi me streslo
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 6:36:07
|
|
|
|
asso
|
Malo z rokami "skuštram" in oblikujem, malo laka nasujem gor in je. V par sekundah je frizura na mestu in traja tudi cel teden...
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 8:57:27
|
|
|
|
ery
|
Jaz imam tudi kratke lase, pa me zanima, ali je lak za lase Taft uredu? Zdej uporabljam zelenega, ki je ful močan, da mi zadaj malo bolj vse gor stoji, zdej pa baje obstaja tudi lak od Tafta za lesk, ki je menda ful uredu? Katera ve?
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 9:16:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Tašonka, na stolu, kot včasih kraljice, da si niso frizure pokvarile Sem ti že dala na eni od prejšnih tem odgovor (se mi zdi, da tebi ) - CAT WALK ima vsega in svašta - jaz si z vodo razmršim lase, potem pa od CW (TIGI) uno za razčesavanje in to je to.
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 10:42:09
|
|
|
|
lojzika
|
Meni taft vse zvozla najboljši mi je briljantina wet look.
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 10:59:49
|
|
|
|
ery
|
Lojzika, sam res-sicer mi ful dobro stojijo lase, če se sTaftom našpricam, ampak so res sprijeti. aha, briljantina praviš? A pa so kej mastni lasje po tem Wet looku? A je to gel? ker jaz imam najrajši lak..
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 11:19:29
|
|
|
|
violinski
|
Evo mene, sem bila poklicana na zagovor? Torej, jaz se zbudim točno taka, kot da bi vtaknila prste v 220. Po eni strani je moja frizura tako oblikovana, da mora tako zgledat, preveč pa seveda ne. Uporabljam novi gel od Wella - Design (oranžna tuba), ampak ga dam prvič gor na lase že takoj, ko se po umivanju las sfeniram - ker takrat namreč zgledam ko mladi kužki. Imam ful močne in ful las, pa zgledajo tko ko en puhec. Zato moram dat vedno gor gel. Zjutraj pa spet - mešanica gela in par kapljic vode. Tisti čopek, ki štrli čisto nekam drugam, kot bi moral, posvaljkam med mokrimi prsti in ga ene pol ure vlečem v tisto smer, kjer bi po mojem mnenju moral bit . Taft mi je fuj, ker mi zlepi lase kot čigumi, ta od Welle pa naredi take 'š****', kot jih rabim. Še pravilo od moje frizerke - nikoli, prav nikoli ne nanašaj gela blizu lasišča. Vedno samo po konicah las. Ne glede na to, kako kratki so. No, tko jaz.
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 11:25:46
|
|
|
|
ery
|
Kateri lak je pa dober pol? Ker jaz gela ne bi imela...
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 12:05:14
|
|
|
|
Kalamaki
|
Evo, zgleda sem ena redkih srečnic, ki imam zjutraj tipi top frizuro, tudi če se ne počešem. Če sem le pravilno postrižena. Vsaj nekaj, če sem že drugače en škifo
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 12:29:33
|
|
|
|
spacey
|
Uf, jst moram tut vsako jutro neki čarat, da zgledam kulturno... Razen poleti, ko se pobrijem na 0,5 ... pol je pa vsako jutro vse ok in z nasmeškom se pogledam v ogledalo.
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 12:38:03
|
|
|
|
kofetek2010
|
in kratkolaske mislite, da imate manj dela z lasmi? jaaaaaaaaa, seeeeveeeedaaaaa moji dolgi (trenutno polikani) ne potrebujejo ničesar, samo s prsti si prečo popravim in to je to
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 12:40:42
|
|
|
|
spacey
|
Haha jana. Nisem ti fouš
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 13:55:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
No, jst trenutno nisem ravno kratkolaska, čakam, na svoj datum, da grem k frizerju se pa tudi jst zbujam skuštrana in si samo malo z vodo zmočim roke, pa počoham celo glavo, nič želeja, lakov in tega sranja(se opravičujem tistim, ki to uporabljate), ker mam potem grozne lase. Si pa tudi jst dajem malo ojla na glavo, ampak ne toliko, da so lasje polizani in še to na vlažne lase, ko si jih prej počoham z mokro roko ko sem pa mela dolge lase, se mi je pa po parih dneh nardil en vrtinc na glavi in sem mela tako lukno za pop*** tut čohanje ni pomagalo tako, da kratki lasje so zakon Tinka
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 14:36:09
|
|
|
|
lojzika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery aha, briljantina praviš? A pa so kej mastni lasje po tem Wet looku? A je to gel? ker jaz imam najrajši lak.. Ja jaz si kar pogosto perem, tako da sploh ne vem ziher pa jih zmasti. Izgleda itak kot sperma Je pa res da če me katera vpraša kaj uporabljam vedno povem da to Briljantino pa nobeni ne ustreza je po moje je tudi od lasa odvisno, meni že sami od sebe stojijo v luft ampak morem dat nekaj gor, če ne je full čudno. Je pa to gel in ne lak. Meni pa lak ne ustreza
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 15.3.2007 14:58:57
|
|
|
|
violinski
|
Jana, jaz sem 7 let imela dolge lase, do pasu in še dlje in sedaj sem krtačka in ne zamenjam za noben dnar (tut za tega, ki ga na 6 tednov dajem frizerki ne ). Koliko časa se pa dolgolaskam lasje sušijo? Meni je dovolj, da dvakrat pihnem vanje, pa so suhi. Fenam samo zato, da že s fenom mal oblikujem. Ko sem bila dolgolasa sem pa trpela ob sušenju, pa trajalo je več kot pol ure, pa hrbet me je bolel, ker sem jih sušila z glavo navzdol (imam ravne ko špageti) in tudi če nisem imela nič dela z oblikovanjem sem jih morala vsaj enkrat na dan vsaj počesati. Da o tem, da bi jih med fenanjem itak morala dve uri navijat na krtačo, ker so se vedno uvijali v drugo smer, kot sem jaz hotela, niti ne govorim. Zdaj so pa prsti moj glavnik. Jaz pa laka ne maram, ker ga tut 'vdihnit' ne prenašam, pa sploh mi ni všeč, da mi pol naredi kot eno kopreno na laseh. Skratka, ful je težko opredelit, kateremu lasu kaj bolj paše....
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 16.3.2007 14:54:22
|
|
|
|
arielca
|
Sem včeraj od frizerja in sem spet konkretna kratkolaska, kar mi je zelo fajn. Se mi zdi, da je res precej odvisno od striženja. Če sem fajn postrižena in če frizerka pogleda, kako mi rastejo lasje, potem nisem nikoli skuštrana in nimam praktično nobenega dela. Na tržišču je en kup šamponov, lakov, pen, voskov, želejev,..., zato ker imamo različne tipe las in je treba stvari mal sprobat, da vidiš, kaj ti odgovarja. Jaz imam precej goste lase, ampak so ravni in tanki, tako da vedno dam gor nekaj, kar jih utrdi. Če frizuro oblikujem z voskom ali briljantino, sem kot polizan cucek, kolegica, ki ima močne lase, pa zgleda .
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 17.3.2007 14:01:21
|
|
|
|
viv_
|
Ena najbolj trapastih izjav je, da se ostrižeš zato, da nimaš dela s frizuro... Aham! Jaz si jih vsako jutro zmočim, sicer nisem za v javnost. Ampak preden se oblečem in zrihtam so že suhe. Potem pa samo malo voska, pa je. Pa za urejeno kratko frizuro moraš vsaj na mesec in pol k frizerju.
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 17.3.2007 17:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja, res imam zdej veliko več dela s frizuro, samo še vseeno je to 5-10 minut na dan, pa imam vsak dan čiste in urejene lase. Samo nisem si mislila, da se bom zbujala z lasmi, ki mi bojo neubogljivo štrleli v zrak in bom morala vsako jutro pod vodo in šampon z njimi. Prej, ko sem jih imela do sredi hrbta, sem pa skoz z mastnimi in spetimi okrog hodila, ker nisem imela časa skoraj nikoli si jih zrihtat, ker mi je ziher 1 uro vzelo. Tako da sem s tem vsakodnevnim delom po 10 minut čisto zadovoljna, mene samo skrbi, da si ne bom las uničila s tako pogostim pranjem. Imam pa tako mehke lase, da si moram obvezno dat vosek, da je kaj od frizure, če ne izgledam kot... niti ne vem, katero besedo bi uporabila, skratka grozno. Mislite, da bi pomagala kakšna maska vsake kvatre, da si jih ne uničim?
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 19.3.2007 10:18:43
|
|
|
|
asso
|
Včasih sem imela dolge lase, pa tudi trajno gor... Skratka en kup dela. Ni glih res, to kar pravijo, da se ostrižeš, da nimeš dela z lasmi, ampak tudi malo drži. Dooostiii je odvisno od frizerja kako te ostriže. Enkrat mi je ena frizerka naredila super frizuro, ampak ko sem si samo to sprala in skušala kaj narediti je bila katastrofa. Cel mesec sem jo preklinjala ko in ko so mi vsaj malo zrasli sem takoj tekla nazaj k moji prejšnji frizerki in ji rekla, da naj naredi kar hoče, samo, da ne bom imela eno uro dela. Tako, da je zelo zelo odvisno od tega kako te ostriže. Jaz rečem moji frizerki naredi nekaj kar hočeš, da bom imela malo dela z njimi, da si lahko naravno posušim in da ne zgledam kot polizana krava. Tako, ko si jih operem dam še na mokre malo želeja. Sfeniram s krtačo (15 min), pošpricam z malo lahka in frizura stoji tudi cel teden. Zjutraj samo malo razkuštram malo laka in lahko grem. V 5-ih minutah je rešeno. Včasih pa si samo z dušilcem posušim (z malo več gela) in je tudi super (efeto bagniato) in tudi zna frizura stati cel teden. Res pa je, da po 5-ih tednih moram ponovno k frizerju, ker je oblikovanje že težje in jih mora malo osvežit.
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 19.3.2007 13:17:32
|
|
|
|
ery
|
Asso, kateri žele pa uporabljaš? Glej, jaz nimam čisto kratke lase, ampka tolk dolge , da jih dam ravno lahko za ušesa. Zadaj pa pač lase, ki jih moram skrtačit in lak gor, da je bolj polno. Ampak ta Taft lak mi res sprime lase. A imate idejo kateri gel, lak? Spredaj pa na potrebujem nič, ker imam daljše lase-na čelo in počesane postrani-če si predstavljate....
|
|
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 19.3.2007 13:24:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
Taši, seveda ne bo nič narobe, če si daš vsake toliko masko gor, seveda jim to vendo paše Lahko si sama nardiš masko: zmešaš eno jajce in par žlic olivnega ali pa ricinusovega olja, pustiš kakšnih 20 minut, potem pa fino umiješ lase. Če si zdej bolj pogosto pereš lase, pa uporabljaj kak baby šampon ta sigurno ne bo škodil lasem Tinka
|
|
RE: Kratkolaske, eno vprašanje za vas 19.3.2007 14:21:24
|
|
|
|
violinski
|
....masko: zmešaš eno jajce in par žlic olivnega ali pa ricinusovega olja, .... Hmmmm, temu jaz v kuhinji rečem Majoneza.... (samo ne z ricinusovim oljem)
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.