|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdo se počuti odlično?
16.3.2007 13:03:42   
Kuba
jaz sem pa zadnje par dni pravi user posted image  v avtu! Vse mi gre na živce - od unga kamiona ki mi vozi 5 na uro pred mano in ga ne morem prehitevat, pa do vseh semaforjev, gužve...matr user posted image  pa pešci ki skačejo izven zebre pod avto, vrečke ki letajo po cesti, črne mačke, benza bo kmalu zmanjkalo...

Drugače pa se počutim ok (ne ravno odlično ampak prav dobro - sedi). user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 51
16.3.2007 15:46:54   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy

Ženske sem prebrala vse odgovore in skoraj večina se ne počuti ravno dobro.user posted image  Sama upam, da je prehodno in, da ima pomanjkanje vitaminov kaj zraven.user posted image

Pa še nekaj, Angie, srce kje se skrivaš?????user posted image   Morem bit na tekočem kako kej naš tamlad.user posted image Dej se kaj javi, bejba.user posted image

Tuki šem user posted image . Mark še vedno fura brezzobi image. Tinkara je pa dobila zobija ne? No dokler nam ne zraste, se ne družimo z zobarji user posted image . Ko ga pa končno dobimo, bo pa itak žurka user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 52
16.3.2007 15:48:40   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Jaz se počutim KATASTROFALNO...z živci na koncu-nič ne jem, nič ne spim, pogled name je tak kot na mrtvaka,...še kaj?user posted image

Tejči brez besed sem, sem prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drži se punca user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 53
16.3.2007 19:25:29   
Maxica
Jaz sem očitno po naravi tudi bolj en smotan zagrenjen človek, ki si ne upa počutiti odlično. Kar skoz nekaj iščem, da me lahko mori. Pojma nimam, zakaj. user posted image user posted image Ampak, draga moja Muki, tudi jaz zdaj berem tisto knjigo in še malo, pa bom na konju.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 54
16.3.2007 20:03:22   
lojzika
No jaz se večinoma počutim fajn. Sploh če sem veliko na svežem zraku, Najboljše je, vmes ko jem kremšnito. mmm je dobra, ko jo pojem joj a mi je bilo tega treba nabijat kalorije. No potem grem teči in med tekom si mislim, a mi je bilo tega treba magari bi doma na sedežni ležala, ko odtečem si mislim bravo user posted image user posted image  sem nekaj za sebe naredila.

Drugače sem flegmatik z obdobji živčnosti ob katerih najbolj trpi moj ded ko me mora poslušati.

Sicer pa če me kdo vpraša, kako sem, vedno avtomatsko rečem da prekrasno

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
16.3.2007 21:27:22   
bini
fajn tema muki user posted image

pri meni je tako, da sem po duši optimist in se skušam ob vsakem napadu depresije in slabe volje prepričat, da važno je sam to DA SMO ZDRAVI... recimo da smo zdravi z občasnimi težavami...
vedno ko sem slabe volje, se zavestno spomnim kakšno srečo imam, ker imam 2 čudovita otroka in ravno tako čudovitega moža... ja, vedno ne pomaga to samoprepričevanje, še predvsem zadnje tedne zgledajo moji dnevi takole...

dopoldne -fizično in psihično počutje grozno dokler ne prime druga kava in greva z malčkom na sprehod (vzrok seveda naša skor 3 letna ponočnjakinja - sploh ne vemo več kaj čmo nardit z njo user posted image user posted image  ker se vedno več zbuja)

popoldne -ob še eni kavi počakam da se malček zbudi.... že pozabim, da sem slabo spala in uživam v tem sončku zunej z otrokoma, počakamo moža in gremo nujno na sprehod, da se skušamo spomnit tistih lepih stvari in da še moža prepričam, da službe so pač za en k.... in jih itak rabmo sam zarad dnarja user posted image

torej, če seštejem moje dop. in pop., potem je moje počutje ČIST OK user posted image  .. bi lohk blo slabš

Svet je lep!!

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 56
16.3.2007 21:48:46   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem očitno po naravi tudi bolj en smotan zagrenjen človek, ki si ne upa počutiti odlično. Kar skoz nekaj iščem, da me lahko mori. Pojma nimam, zakaj. user posted image user posted image

No, tukaj se pa tudi jaz najdem ... in tako kot Splišni: guram.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
16.3.2007 22:14:55   
muki1
Nejcko, a ti tudi user posted image
No, svašta, zdaj še samo da Gina javi, da je v depresiji, pa se grem z glavo v zid mlatit, zakaj sem sploh tako temo odprla.
Jaz sem mislila, da bom dobila recepte za boljše življenje, zdaj pa sem dobila samo občutek, da je en kup res fajn žensk na tem forumu v resnici dosti slabše kot sem dobila vtis, ko berem njihove poste.
Punce, ne dajte se...gremo malo delat na boljšem počutju, a prav?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 58
16.3.2007 22:37:42   
facka
pa zakaj se zadovoljite samo s tem, da gurate?!!
Kot je rekla Lojzika, pejte ven na luft, malo zmanjšajte RR, tut če pojeste kako kremšnito poluser posted image
Sej ni treba brat nekih psiholoških bukev. PA ne iskat dlak v jajcu, pa filozofirat, najslabša varianta se mi zdijo tisti ljudje, ki vse preveč razčlenjujejo, analizirajo... S tem si odvzemamo energijo. Tudi ko recimo s kolegico recimo malo kritiziraš nekoga drugega in šimfaš čezenj, s tem si jemlješ energijo. Pomislite kdaj na to.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.3.2007 0:32:49   
Annny
Facka, super odgovor. Moram reči, da se kaj takega še nikoli nisem vprašala in da mi je ta tema dala malo misliti. Jaz se večino časa počutim zelo dobro; predvsem zato, ker sem ves čas v pogonu, ves čas načrtujem kaj novega, imam cilje, ki jih po korakih uresničim. Mislim, da je to najpomemnejše gonilo sreče poleg družine, ki te vsak dan razveseljuje in pa seveda zdravja.Čustvena in telesna plat človeka naj bi bili uravnoteženi...   

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.3.2007 10:16:43   
ALEJINAD
Živjo, po 4 dneh pogledala forum in ne morem verjet punce, da vas je res toliko manj kot odlično.
Saj ne rečem, življenje gre gor pa dol, pa spet gor pa dol, dan je itak zmerja prekratek, ampak ni vse črno, če je lahko rozauser posted image . Strinjam se s facko in njenimi besedami...
Ajd punce nasmeh na usta, na kaj lepega pomislt (npr. kako boste zvečer svojega dragega pripravila do tega, da vam bo prste lizal - ha, hauser posted image user posted image user posted image ), pa se boste nasmejale... Pa sneg in sonce sta zunaj, vse to da energijo....
Jaz moram sicer danes zgruntat kako pod nujno pridet do 1000 euro, ampak bom že pogruntala način...
Pa se spet zakopljem v papirje in sem pridna deklica...user posted image user posted image user posted image POŠILJAM EN VELIK VESEL OBJEMČEK user posted image user posted image

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?