Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 7:29:30
|
|
|
|
Angellina
|
Jst se hočem počutiti odlično, pa tut če nimam pogojev za to. Večinoma mi rata, včasih pa tut ne. Odvisno od problema oz. situacije v kateri se znajdem. Dostikrat je zelo hudo, takrat komu malo potožim (beri zatežim), pol si pa rečem, punca glavo gor in se prisilim, da naredim en velik . Ne boste verjeli, svet takoj zgleda lepši.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 7:29:30
|
|
|
|
srki
|
No, nekako tako čutim oz. se počutim, kot je napisala Dalija.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 8:25:01
|
|
|
|
caillou
|
To je pa popolnoma odvisno od dneva. Včeraj sem še prekipevala od energije, danes pa boli glava, boli grlo, kašljam,.....no ja, načeloma se počutim ravno prav .
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 8:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Večinoma na vprašanje "Kako si?" odgovorim s "Kar dobro!",ne glede na to,kako se v resnici počutim.Potem nekateri še kar vrtajo vame-tistim,ki so mi blizu,potem v resnici povem,kako sem,ostalim pa odgovorim,da sem "Dobro!".To je to.Mislim,da je odgovor na to vprašanje kar stvar navade.Kar avtomatsko,kakor da bi ti nekdo to rekel namesto "Dober dan!" in bi mu odzdravil.To pa ni najboljše.In lepo je,če se tega zavedaš!
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 8:49:04
|
|
|
|
soncece24
|
Pravzaprav se že res dolgo nisem počutila odlično. Nekako mi zadnje čase nič ne gre prav od rok, delo ne laufa kot bi moralo, faks sem malo zapostavila in se kr ne morem zraven spravit, včasih mam v stanovanju prav bombo, zadnji mesec imam pa še občutek, da sva se z mojim rahlo oddaljila, čeprav se njemu to sploh ne zdi, sama s sabo sem absolutno nezadovoljna, sem se kr precej zredila, pa se zdaj nekaj trudim dol spravit, hodim na aerobiko pa tak... upam, da je vse skupaj samo trenutno stanje in da se to moje negativno počutje ne bo vleklo v nedogled, ker trenutno, kot so že nekatere napisale bolj guram iz dneva v dan kot pa kaj drugega
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 8:54:39
|
|
|
|
ursikazala
|
Fizično... kriza, komaj čakam, da me minejo slabosti in utrujenost (prvo tromesečje se hvalabogu končuje) in da bom polna energije in veselja ob novih občutjih - prvič sem namreč noseča. Psihično pa sem super, lani sem končno po 15 letih splezala na plus na računu (bila sem prava zapravljivka prej, zdaj sem nekako uredila stvari v glavi in ne potrebujem več toliko 'drage navlake'), z mojim se poročiva v aprilu, v službi so vsi veseli, da bomo zibali, in tudi nimam kakega posebnega presinga, začenja se toplo obdobje in tako bomo preživljali vikende v naši hiški na otoku... prav nič se ne morem pritoževat. Edina stvar, ki me mori je - moja diploma, ki jo moram spacat. Kar ne najdem volje.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 10:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih se počutim kot en drek, ljudje me dojemajo kot superfit, močno in predvsem nonstop nasmejano in veselo osebo. Pa nisem. Pravzaprav mi je dr. dala napotnico za psihiatra, ker naj bi bila depresivna. Pa še nisem šla, se ne morem pripravit do tega koraka. Pa nimam odpora do psihiatra.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 10:48:27
|
|
|
|
ElaM
|
Še ena, ki se zadnje čase počuti precej slabo. Imam eno depresivno obdobje, iz muhe delam slona, probleme vidim še mnogo večje, kot dejansko so. Ne znam uživat v tem kar imam, beri krasno punčko in fajn človeka ob sebi. Sekiram se zaradi materialnih zadev, službe, ker ne vem kako bo z njo, ko mi poteče porodniška. Mogoče nas, te ki se ne počutimo odlično daje spomladanska utrujenost. Saj bo bolje.
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 10:58:25
|
|
|
|
tanikaa
|
Že pol leta se počutim odlično. Sodelavka je na porodniški.......
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 11:06:34
|
|
|
|
ronja
|
psihično - super, odlično fizično - bolano in slabo
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 11:06:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Jst se hočem počutiti odlično, pa tut če nimam pogojev za to. Večinoma mi rata, včasih pa tut ne. Odvisno od problema oz. situacije v kateri se znajdem. Dostikrat je zelo hudo, takrat komu malo potožim (beri zatežim), pol si pa rečem, punca glavo gor in se prisilim, da naredim en velik . Ne boste verjeli, svet takoj zgleda lepši. se podpišem pod angelinin post. sam se zadnje čase malo sama s sabo ukvarjam. se trudimo zopet še enega otročka naštimat, pa ne rata pa me vse skupaj malo teži, kjub temu, da si dopovedujem da se ne smem sekirat... ampak vse to je nič v primerjavi kako sem se počutila recimo da pol leta nazaj ko sem bila res v k..... psihično in fizično.
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 11:26:50
|
|
|
|
ronja
|
sicer je angelinin nasvet res ok, samo med bruhanjem ne deluje- verjetno zato, ker bi pri strani vse ven letelo, če bi se takrat smejala
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 11:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vsako stvar se sekiram, sem full živčna in potem imam krče v želodcu in se zaradi tega počutim še slabše in tako se vrtim v začaranem krogu in ne vidim izhoda, čeprav imam vse.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 11:35:04
|
|
|
|
daddy
|
"... dokler bomo z glaž"ki trkali, ne bomo še pocrk..." čist normalno se počutim. ni neke evforije, neke zamorjenosti pa tud ne.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 11:45:34
|
|
|
|
baguSka
|
Bolj podobno kot Splišni, čeprav se zadnje čase ful kontroliram in delam na tem, da me cinične pripombe ne spravijo ob živce. Čeprav pa to spet ni dobro, ker se na ven kažem drugačna, vesela, neobremenjena, v meni pa vre. Večkrat, samo saj pravim, delam na tem, da se to vsemanjkrat ponavlja. Sorry albinca.. Jst bom kr tole citirala. Se totalno najdem v teh besedah. Edina razlika pr men je ta, da je vse odvisno od dneva. En dan recimo sem odlicno, spet naslednjin dan pa ze cist out.. Kdo bi me lohk steku
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 13:12:42
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem kaki dan kakšen drugi dan pa . Skrbi me faks, diploma, finance, pa to da štorklje ni, pa da hujšam pa...itd. Skratka skrbi ne zmajka. Samo poskušam se malo relaksirati, ne biti tako črnogleda in si povzročati rano na želodcu (besede mojega zdravnika kaj me verjetno čaka če se ne umirim) Torej povzetek..zadnji teden se počutim sproščeno, če mi pa kdo teži sem pa
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 13:20:08
|
|
|
|
muška
|
Jaz se pa danes žalostna, tako da se temu primerno počutim isto. Nasplošno pa lahko rečem, da pride kak dan ko se počutim res odlično, v večin pa lahko rečem da dobro, pridejo pa tudi dnevi oz. trenutki, ko bi vse tri moje dedce nagnala od bajte pa par ur in uživala v miru, namesto da pizdim in bentim,.... moram se naučit malo samokontrole.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 15:02:20
|
|
|
|
plenicka
|
Odlično se še nisem počutila. Trenutno se počutim zelo depresivno, raje rečem slabo. Komaj "preguram" iz dneva v dan, sem popolnoma brez energije in čakam, da se bo nekaj zgodilo. Seveda pa se 100% zavedam, da moram JAZ vzeti stvari v roke. Samo ne vem še kdaj... In pri meni to ni pomladanska utrujenost. In strinjam se s Splišnim.
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 17:12:33
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja sicer je angelinin nasvet res ok, samo med bruhanjem ne deluje- verjetno zato, ker bi pri strani vse ven letelo, če bi se takrat smejala Ti si smešna! Seveda deluje! V bistvu je še lepše, samo oči moraš zapret...maš filing k da si na slapu Rinka. Noro stara, ti rečem. Probi, boš vidla.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 17:47:17
|
|
|
|
ElaM
|
Ženske sem prebrala vse odgovore in skoraj večina se ne počuti ravno dobro. Sama upam, da je prehodno in, da ima pomanjkanje vitaminov kaj zraven. Pa še nekaj, Angie, srce kje se skrivaš????? Morem bit na tekočem kako kej naš tamlad. Dej se kaj javi, bejba.
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 18:04:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, pa kaj je z vami - kaj pa oni slani komad: Always look on the bright side of life...
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 18:50:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem danes tudi z vami
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 19:31:01
|
|
|
|
KODA
|
No ja.Saj se ni za pritoževat.Ampak imam eno grdo stvar,ki me muči že nekaj let.Če bi se lahko tega znebila,bi bilo super.Včasih kadar imam slab dan,ali teden,samo gledam,kaj bom naredila narobe,ne prav.Prav bojim se svojih napak.Saj nočem biti poplna,ampak že grem sama sebi na živce.Najhuje mi je takrat v službi.Samo čekiram,če je vse prav,ali ni.Pa ravno takrat se kje zaštrikam.Pa 3x pogledam v papir,namesto 1x,tako da sem že tudi ostalim takrat rahlo zoprna.Ko me pa ta faza mine,pa sem spet na svoji stari poti.Ne vem,mogoče mi takrat pade nivo samozavesti? Drgugače,pa še kar bo.
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 19:49:49
|
|
|
|
MojcaG
|
jaz se že kar lepo obdobje počutim odlično. vendar pod to pojmujem psihično počutje, notranje zadovoljstvo, pozitivno naravnanost,... in ob takem počutju me tudi prehlad ali utrujenost ne spravita v slabo voljo. zame je krivec za odlično počutje zaporedje srečnih dogodkov. če pa bi se mi dogajale slabe stvari, pa še to konstantno, bi pa bila verjetno kar naprej zamorjena in bi se težko počutila fajn, kljub stvarem, ki bi me drugače zelo razveselile. za fizično zdravje se pa trudim zdravo prehranjevati (sam ne izključno), vsak dan grem peš v službo in nazaj - ok, ni dolga pot, pa vseeno toliko, da se fajn počutim; popoldneve bizgam z otrokom, zvečer pa z možem. to je to.
|
|
|
|
RE: Kdo se počuti odlično? 15.3.2007 20:53:17
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz se počutim KATASTROFALNO...z živci na koncu-nič ne jem, nič ne spim, pogled name je tak kot na mrtvaka,...še kaj?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?