|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: En hecen problemček
14.3.2007 14:23:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Saj se tudi midva s Kalbotom dajeva dol, a ne veš? user posted image

Madona, tega pa še nisem slišala oz. prebrlala. No, zdaj vemuser posted image .

Glede na to, da simpatiziram s tabo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.3.2007 14:32:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Skratka... kako, hudiča, iti v miru na pizzo in kako posledično utišati sodelavce, ki nimajo drugega dela kakor opravljati? Celo tako smotani so, da bi oni dejansko verjeli, da imava res kaj, če bi naju videli sama, kako greva v kakšen lokal ali pač nekaj podobnega... user posted image

In kaj to tebe prizadene?
A ni bistvo, da TI (in tvoj partner) veš, kaj je in kaj ni.
Če tako razglabljaš, potem nekaj je med vama.

Moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2007 15:35:24   
muki1

Kot prvo - sva sodelavca. In kot drugo - delava v takšni stroki, da naju pozna cela Ljubljana.

A daj no..... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.3.2007 20:09:36   
Micy
Kaj pa to koga briga. Ti pejt na kafe pa na pico pa Kamikazi povej da greš in je problem rešen.

Kja bojo pa rekli te pa boli đonson.

Love is in di er.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.3.2007 21:13:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Skratka... kako, hudiča, iti v miru na pizzo in kako posledično utišati sodelavce, ki nimajo drugega dela kakor opravljati? Celo tako smotani so, da bi oni dejansko verjeli, da imava res kaj, če bi naju videli sama, kako greva v kakšen lokal ali pač nekaj podobnega... user posted image

In kaj to tebe prizadene?
A ni bistvo, da TI (in tvoj partner) veš, kaj je in kaj ni.
Če tako razglabljaš, potem nekaj je med vama.

Moje mnenje.

Tudi jz sem tole premišljevala.
Če bi šlo res samo in zgolj za iskreno prijateljstvo (kar mogoče s tvoje strani je) se jaz ne bi ozirala na mnenja in govorice drugih.
Druga stvar je pa v tem, da tvojemu prijatelju zagotovo nisi samo prijateljica, ampak v tebi vidi mogoče nekaj več. Če sta tudi s Kamikazo prijatelja pa...zakaj ne greste na pico skupaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
14.3.2007 21:35:26   
smrka
Zakaj moras it z njim na pijaco in pico? Povabi ga k sebi domov naredi pico, pa boste lepo vsi skupaj jedli, pa se se fajn meli. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.3.2007 21:39:01   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Zakaj moras it z njim na pijaco in pico? Povabi ga k sebi domov naredi pico, pa boste lepo vsi skupaj jedli, pa se se fajn meli. user posted image user posted image

..kupi...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.3.2007 21:43:24   
Anonimen

Hmmm... Kako bi začela? user posted image

A si to ti user posted image  Da ne bi znala povedati, kar misliš user posted image .

Kaj dogaja, razen pizze?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.3.2007 22:34:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
tvojemu prijatelju zagotovo nisi samo prijateljica, ampak v tebi vidi mogoče nekaj več

A se ti ne zdi, da bi jaz to že opazila, če bi bilo res? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.3.2007 22:38:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič
Kaj dogaja, razen pizze?

Nič.

Pa ni bila pizza - njoki z gorgonzolo so bli. user posted image

Ostala štorija pa mejčkn kasnejš... se šele dobr zbujam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
15.3.2007 11:00:09   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: smrka

..kupi...user posted image

Itak. Drugače bo revež lačen user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.3.2007 22:49:54   
Anonimen
To je pa zadnja stvar, ki me skrbi - da bi bil lačen... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
15.3.2007 23:23:30   
Moyca_
jaz sploh ne vidim nobenega problemčka v tem. Kaj pa te briga kaj si drugi mislijo??? Mislim brezveze, pač greš na pizzo
Verjetno se tebi to zdi problem, ker res kaj čutiš do njega in imaš že sedaj neko predstavo, oz. slabo vest, ker če ne ne bi niti pomislila na to da ne bi šla z kolegom na pizzo

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Neposredna povezava do sporočila: 38
15.3.2007 23:26:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca
Verjetno se tebi to zdi problem, ker res kaj čutiš do njega in imaš že sedaj neko predstavo, oz. slabo vest, ker če ne ne bi niti pomislila na to da ne bi šla z kolegom na pizzo

Vse, kar je, je prijateljstvo. Zares. Čeprav je tukaj, na RR, to na trenutke izpadlo bistveno drugače. user posted image  Ne bi pa rada, da zaradi glupih govoric pride do prepirov (s katerekoli strani) in posledično do razpada prijateljstva. Ja, saj vem - če sva res prijatelja, se to ne bo zgodilo. Ampak vi ne poznate najinih sodelavcev... user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
15.3.2007 23:47:03   
karmy
čveke so ble in čveke bodo še v prihodnosti tak da se temu ne moreš izogniti.... tvoje delo je da jih le ignoriraš....user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
15.3.2007 23:51:47   
Anonimen
Karmy, ti pa sam tih bod... k zlo dobr veš, o čem govorim... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
16.3.2007 7:32:00   
Nixxon
Čao!

Nisem bral ostanka teme, samo tvoj problem. Zlobni jeziki so huda stvar, vem.

A ni enostavno: če vaju pozna cela Ljubljana, pa pejta ven iz Ljubljane. user posted image OK, hec.

Halo pizza pa doma en čvek udart. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.3.2007 12:01:35   
gojska
Mislim, da se ljudje ne obrenjujejo toliko z drugimi, kot se s sabo.
Zato ti lahko tuje mnenje o tem, kar dol visi, vključno s tem vred.
Dober tek
gojska

< Sporočilo je popravil gojska -- 16.3.2007 12:02:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
16.3.2007 22:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon
vaju pozna cela Ljubljana, pa pejta ven iz Ljubljane. user posted image

Saj ni bilo mišljeno dobesedno cela Ljubljana, ampak glede na to, kje delava, pa izpade tako, da kamorkoli v Ljubljani greva, naju bo videl najmanj eden od sodelavcev, ker so pač najini sodelavci po celi Ljubljani (in celo okolici). In potem čvekal naprej...
Sva šla v Jurmana na njoke... ob 20:30... ko sem ob 22:00 prišla na šiht - kaj mislite, kaj so me ostali najprej vprašali? Ja... kaj sem jedla... ker so njegov avto videli pred Jurmanom... in očitno je nekdo potem tam čakal, da bi videl, s kom bo on prišel ven...

Eh... šiht bo treba zamenjat... user posted image

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
16.3.2007 23:02:45   
mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon
Sva šla v Jurmana na njoke... ob 20:30... ko sem ob 22:00 prišla na šiht - kaj mislite, kaj so me ostali najprej vprašali? Ja... kaj sem jedla... ker so njegov avto videli pred Jurmanom... in očitno je nekdo potem tam čakal, da bi videl, s kom bo on prišel ven...

Tooooo user posted image user posted image user posted image ,  a jim je bilo prej preveč dolgočasen šiht. Kaj se sekiraš si jim popestrila šiht. ej zdej bodo sigurno raje hodil na šiht ker jih bo firbec matral.

če verjameš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.3.2007 23:05:58   
Anonimen
Točno to, Maja! Nimajo pr mili volji kej počet, potem pa tkole. Klinc pa tak šiht, k še njokov ne morem u miru požret! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?