Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 10:04:24
|
|
|
|
violinski
|
Naj citiram Garfielda (ker velja tudi zame): "Če oblečeš oblačilo z navpičnimi črtami izledaš ožji, ali v mojem primeru, kot lubenica."
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 10:10:20
|
|
|
|
filipinka
|
Kaj mate zdaj s temi crtami, ej? Po moje vodoravne sirijo, navpicne ozajo!
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 10:13:28
|
|
|
|
filipinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: violinski Naj citiram Garfielda (ker velja tudi zame): "Če oblečeš oblačilo z navpičnimi črtami izledaš ožji, ali v mojem primeru, kot lubenica."
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:00:43
|
|
|
|
piščanc
|
namesto ozke tunike daj čez bolj pončo varianto, malo širše, samo da bo dolgo. tako lahko tudi bolj zaobljene oblečejo pajkice, ritka in celulit pa se lepo skrijejo s srajco, dolgim reklcom, širokim puloverjem čez rit... ozko tuniko lahko čez hlače obleče res samo manekenka s popolno postavo.
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lahko tiste, ki nimamo manekenskih mer IZVIRNO SPOROČILO: raho evola spet ne morem biti tiho....Raho, ljubica krasne mere imaš in JAZ TI DOVOLIM , da si daš hlače in OZKO tuniko čez....
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Čuj, adelaida, a ti nosiš drugače očala?
|
|
|
|
RE: Malo bolj zaobljene in letošnja moda 14.3.2007 13:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
čuj RAHO, a ti dvomiš v moje modno oko? kar tuniko gor....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?