|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darovanje spolnih celic
15.3.2007 9:21:53   
Anonimen
Ja Taula no pa ti povej, kako bi se ti pocutila ce bi tvoj moz dal svojemu bratu spermo in bi tako njegova zena zanosila. Kako bi se ti pocutila, ko bi prisli k njim na obisk in bi vsi govorili da je otrok podoben tvojemu mozu, kako bi se ti pocutila, ko bi videla da tvoj moz gleda otroka z drugacnim pogledom???? Ne to ni lahka stvar, treba je mislit tudi potem na posledice........ in v koncni fazi, kako bi tvoj otrok klical tega otroka??? Brat, sestra, ali sestricna....???

Jest sem za to da jim pomagamo, samo ne na ta nacin!

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
15.3.2007 9:30:28   
Anonimen
Draga anonimna ne se razburjati,saj to pri nas ni dovoljeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
15.3.2007 13:38:38   
Taula
Kako bi se odločila? Karkoli bi naredila bi povedala mirno in se ne bi razburjala. Premislila bi vse skupaj z partnerjem, in bila bi to skupna odločitev. Jaz načeloma nisem proti temu, ker zame ni oče tisti ki da spermo, ampak tisti ki ga vzgaja. V tem primeru da bi se odločila bi moj mož bil uradno stric otroku, jaz pa teta.
Da bi pa familija govorila kako je podoben mojemu možu? Ja naša vem da tega ne bi govorila.
Kako bi mož gledal otroka..ja luba moja sej zato se pa prej o tem pogovori in se skupaj odločita. Niso vsi zmožni tega narediti. Jaz lahko načeloma rečem da mene ne bi motilo da bi daroval spermo in bi to naredila, a pod pogojem da bi vedela da si resnično želita otroka in da se bosta trudila biti dobra starša.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
15.3.2007 19:10:40   
Anonimen
ah dej Taula nakladej no!

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
15.3.2007 19:13:13   
Anonimen
Ti pa enkrat imej jajca,pa komentiraj brez anonimnosti.
Tukaj je resen forum,ne pa nakladanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
15.3.2007 19:15:20   
Julijanna
mislim, da se nekaj stvari spomnim s področja genetike. Jaz sem takrat razumela tako: jaz in moja sestra dajeva naprej enak genetski zapis iz katerega se potem razvije ob prisotnosti genskega zapisa partnerja otrok, ki pa izbere določene karakteristike iz tega danega genetskega zapisa. Zato je moja sestra tudi mešanica  najinih tet user posted image in tudi malo ni podobna mojim staršem.

Zato sem si vedno predstavljala, da mi ne bi bilo problem darovati jajčeca moji sestri, ker itak ima on skoraj enaka jajčeca user posted image , če se pa motim, naj me pa kdo popravi.

Poznam primer, kjer so ta deveto punčko dali posvojiti njenemu stricu, ker ta ni mogel imeti otrok in punca zgleda čisto srečna. To se mi drugače zdi bolj kruta varianta.

LP

< Sporočilo je popravil Julijanna -- 15.3.2007 19:17:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
15.3.2007 20:48:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Ravno zaradi tega sem anonimna, ker ste ene kot macke ki cakate kero boste napadle.. itak da nismo vse istega mnenja, in NE NAKLADAM! Povedala sem kar se mi je zgodilo in kaj jest ne odobravam...  A zdaj sem pa carovnica in najhujsa na tem planetu, ker neodobravam darovanja semena brat - brat???? In se to bi povedala pa ne komentiram vec te debate. Vse tiste ki mislite da bi dale svoji sestri, ali bilo keremu bliznjemu sorodstvu, se sploh ne zavedate kaj bi naredile. Je ze res da je oce tisti ki otroka vzgoji, in mati tista ki otroka ravno tako postavi na noge... samo, tisti obcutek ki ga nosis v sebi, da je to dete zraslo iz tvojega semena in da ga vidis vsak dan ..... in ce se neveste se otroka lahko "naredi" z sexualnim odnosom, ali darovanjem semena.... v obem primeru je darovalec  potem, rojenem otroku OCE, ali MATI..... neglede na to gdo potem otroka odhrani.  (govorim samo v primeru ce negdo daruje seme blizjem sorodstvu).

Nemislim vec komentirat, in dobro da sem anonimna ker ene ste nemogoce, in takoj pripravljene za boj in napad!

AMEN

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
16.3.2007 7:33:41   
Julijanna
Zelo žalostno je, če par ne more imeti otrok. In tudi vem kakšni so občutki, ker so nama postavili enako diagnozo in je moja sestra že takrat rekla, da nama bo podarila jajčece, če bi to bilo potrebno. Darovanje med najbližjimi sorodniki se mi zdi zelo sprejemljiva rešitev, ravno zaradi genetskega zapisa in ker bi otrok dejansko lahko bil tudi meni podoben. Pravno formalno gledano bi bil pa otrok moj, ker sem ga rodila user posted image .

Mogoče sem res čudna, samo meni se to ne zdi tak big deal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
16.3.2007 8:03:18   
Taula

Ravno zaradi tega sem anonimna, ker ste ene kot macke ki cakate kero boste napadle.. itak da nismo vse istega mnenja, in NE NAKLADAM! Povedala sem kar se mi je zgodilo in kaj jest ne odobravam... A zdaj sem pa carovnica in najhujsa na tem planetu, ker neodobravam darovanja semena brat - brat???? In se to bi povedala pa ne komentiram vec te debate. Vse tiste ki mislite da bi dale svoji sestri, ali bilo keremu bliznjemu sorodstvu, se sploh ne zavedate kaj bi naredile. Je ze res da je oce tisti ki otroka vzgoji, in mati tista ki otroka ravno tako postavi na noge... samo, tisti obcutek ki ga nosis v sebi, da je to dete zraslo iz tvojega semena in da ga vidis vsak dan ..... in ce se neveste se otroka lahko "naredi" z sexualnim odnosom, ali darovanjem semena.... v obem primeru je darovalec potem, rojenem otroku OCE, ali MATI..... neglede na to gdo potem otroka odhrani. (govorim samo v primeru ce negdo daruje seme blizjem sorodstvu).

Nemislim vec komentirat, in dobro da sem anonimna ker ene ste nemogoce, in takoj pripravljene za boj in napad!

Kje pa sem te jaz napadlauser posted image  Nestrinjanje z tabo je napad ali kaj. No ja, vsak dan se nekaj novega naučim.user posted image
Luba moja, če se ti pa zdi moje mnenje nakladanje ga pa ne beri. Nihče te ne sili v to. Pa pomiri se, stres ni zdrav.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Julijanna)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?