|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini - 63. dan (B)
6.3.2007 8:59:06   
cmokec
Danes imam pa jaz prva čast, da kaj napišem.

Včerajšnji dan sem preživela ob kavi in čaju. Popoldne sem imela krizo, ampak sem zmagala. Vsa ponosna sem se šla zjutraj vagat, mi je pa pokazalo -0,2kg manj. Sem mislila, da je šla tehtnica. Ampak po ponovnem tehtanju sem navagala enako.

Zdaj se tolažim, da se vsaj zredila nisem. Me pa že skrbi, kako bom pridobljeno težo obdržala, če še na vodni dan ne shujšam. Ker 4 dni nazaj sem približno normalno jedla (večerje sem imela sadje ali solate). pa sem že dobila +1kg. Če bo šlo tako naprej, jaz tudi po dieti ne bom čisto brez diete user posted image .

Danes imam na jedilniku:
Z: kava
K: popečen puran + solata
V: solata s koščki fete

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mini bikini - 63. dan (B)
6.3.2007 9:14:48   
trixi
Ojla,

da ne boš sama. Jaz ne vem, kaj naj naredim. Včeraj sem začela z Linea snella in tam mi je naročeno, da se zjutraj oz. do najkasneje 16 pop. lahko je OH potem pa samo še beljakovine v kombinaciji z zelenjavo, niti ne sadjem. Zdaj pa ne vem, kaj naj tu delam, če bi nas bilo več pa bi imela še tu dodatno podporo bi še vztrajala, po drugi strani pa se mi zdi kar nefer od mene, ker sem pa le v mičkeni prednosti, ker bijem boj na dveh frontah. Razen, če kero zanimajo vaje, pa ji lahk povem, ker telovadba je zelo važna, prevečkrat pozabimo nanjo.

Še moj  jedilnik:
Z:dve rezini polnozrnatega kruhka, sirni namaz, kava
M:sadje
K:polnozrnate testenine s pestom, radič
M:kapučin
V:radič z -nekaj beljakovinskega npr. tuna, jajce, mocarela ne vem še

pa veliko vode, vode, vode ali pa nesladkan čaj z malo jabolčnega kisa ali limone 

ola, grem spet delat, čau, čau

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2007 10:14:39   
Anonimen
Jaz sem zopet z vami! Včeraj sem imela kazenski dan- vodni danuser posted image . Pa je kr šlo. Meni je prav fajn vodni dan, sploh ne rabim razmišljat kaj bom jedla.user posted image

Danes pa:
Z:banano
K:špinačo z govedino
V:kozarec toplega mleka

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2007 11:12:09   
darčica
Zdravo!
Tudi jaz sem tu......
Včeraj spet mal grehov.................
Ampak vztrajamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z:jabolko
Za ostalo pa še ne vem....
na tehtnico pa tudi ne bom upoala jutri iti, sem preveč grešila,
pa da mi volje ne vzame......

lp

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2007 17:48:36   
kepa*
Ojla, bejbike!

Jaz sem tud še tu. Danes mesek, včeraj je bilo nekaj grehov, pa teža mi stoji in stoji in sem kar nazadovoljna.user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2007 17:53:50   
Anonimen
oj!
jaz sem še vedno z vami. Jutri nameravam imeti vodni dan, da vas po kg mal ujamem, ker mi kar stojijo po vseh teh boleznih, ko se nisem preveč držala diete.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?