|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plavanje dojenčkov na Fontani-MB
5.3.2007 19:01:12   
Kato
Pozdravljene,

Zanima me ali je bila katera na tečaju plavanja dojenčkov na Fontani v MB? Kolikor sem razumela je cena 90 eurov. Zanima me ali je to samo za dojenčka ali tudi za spremljevalca?

Prosila bi tudi za vaše izkušnje, kako je otrok reagiral - prehladi, kašelj, alergije.

Hvala
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plavanje dojenčkov na Fontani-MB
5.3.2007 19:19:50   
tija75
Cena je 90 EUR za vse (otrok + spremljevalec). Zelo fajn je poskrbljeno za vse. Temperatura prostora kjer se kopa je nekje 31 °C, voda pa 33 °C. Moja hčerka je dosedaj zelo fajn prenašala - ni bilo prehlada (sedaj po 6 obiskih), ne alergije oz. kakšnega kašlja. Pojdi na sestanek pred začetkom in boš izvedela vse potrebno.

Mi smo zelo zadovoljni, najbolj pa seveda user posted image

Čao

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Kato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2007 19:23:44   
severnica77
Koliko pa mora biti otrok star. Kopanje se mi zdi super stvar.

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 19:33:45   
vampirka
Dojenček naj bi bil star 4 mesece (če je kak teden mlajši ni problema). Se mi pa zdi, da sta poleg lahko 2 spremljevalca. Jaz sem 3.3. dobila takle odgovor iz fontane:
na Fontani se samo izvaja plavalni tečaj za dojenče, organizira pa Plavalna
zveza Slovenije.Vse informacije dobite na tel. št.02/4602432 dopoldan ga.
Jasmina ali 041221215 vsak ponedeljek med 16.00 in18.00 uro ga.Petra.Za
informacijo , ta tečaj ,ki poteka sedaj , traja še pet tednov.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 21:44:25   
piscancek
mi ga obiskujemo in lahk rečem, da je res super. Mali je ful všeč, vaditeljce so res zelooo prijazne in res je za vse v nulo poskrbljeno. V bazenu z malčkom je lahko eden od staršev. Otrok mora bit star 4m in lepo mora že glavico držat.

Js ti priporočam.user posted image

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?