Plavanje dojenčkov na Fontani-MB (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Kato -> Plavanje dojenčkov na Fontani-MB (5.3.2007 19:01:12)

Pozdravljene,

Zanima me ali je bila katera na tečaju plavanja dojenčkov na Fontani v MB? Kolikor sem razumela je cena 90 eurov. Zanima me ali je to samo za dojenčka ali tudi za spremljevalca?

Prosila bi tudi za vaše izkušnje, kako je otrok reagiral - prehladi, kašelj, alergije.

Hvala
LP

tija75 -> RE: Plavanje dojenčkov na Fontani-MB (5.3.2007 19:19:50)

Cena je 90 EUR za vse (otrok + spremljevalec). Zelo fajn je poskrbljeno za vse. Temperatura prostora kjer se kopa je nekje 31 °C, voda pa 33 °C. Moja hčerka je dosedaj zelo fajn prenašala - ni bilo prehlada (sedaj po 6 obiskih), ne alergije oz. kakšnega kašlja. Pojdi na sestanek pred začetkom in boš izvedela vse potrebno.

Mi smo zelo zadovoljni, najbolj pa seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Čao

severnica77 -> RE: Plavanje dojenčkov na Fontani-MB (5.3.2007 19:23:44)

Koliko pa mora biti otrok star. Kopanje se mi zdi super stvar.

vampirka -> RE: Plavanje dojenčkov na Fontani-MB (5.3.2007 19:33:45)

Dojenček naj bi bil star 4 mesece (če je kak teden mlajši ni problema). Se mi pa zdi, da sta poleg lahko 2 spremljevalca. Jaz sem 3.3. dobila takle odgovor iz fontane:
na Fontani se samo izvaja plavalni tečaj za dojenče, organizira pa Plavalna
zveza Slovenije.Vse informacije dobite na tel. št.02/4602432 dopoldan ga.
Jasmina ali 041221215 vsak ponedeljek med 16.00 in18.00 uro ga.Petra.Za
informacijo , ta tečaj ,ki poteka sedaj , traja še pet tednov.

piscancek -> RE: Plavanje dojenčkov na Fontani-MB (5.3.2007 21:44:25)

mi ga obiskujemo in lahk rečem, da je res super. Mali je ful všeč, vaditeljce so res zelooo prijazne in res je za vse v nulo poskrbljeno. V bazenu z malčkom je lahko eden od staršev. Otrok mora bit star 4m in lepo mora že glavico držat.

Js ti priporočam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]