|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cena stanovanja v MB?
5.3.2007 13:56:37   
spelaz
Mi namreč moramo prodati stanovanje zaradi selitve. Pa me zanima, kakšno ceno priporočate (seveda bi radi iztržili čim več user posted image ).
Kriteriji:
Stanovanje je 2,5 sobno, Nova vas/Tabor, 3. nadstropje, dvigalo, popolnoma obnovljeno, notri bi pustili večino pohištva, mamo mirne sosede, pogled levo na Pohorje, desno na Urbana. Pa v okolici je vse (trgovina, vrtec, tržnica, pošta, bus ...).

Mi računamo tam cca 85.-90.000 EUR. Ker se za isto ceno prodajajo stara in prav boga stanovanja.

Kaj mislite, je preveč??

Lep sončen dan,
Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cena stanovanja v MB?
5.3.2007 14:23:19   
soncece24
Sem ravno brala zadnjič v Žurnalu, da so cene stanovanj v Mb sledeče:
Center mesta: 1400 do 1800 €/m2 za novogradnje
Obrobje (tabor, nova vas, tezno, pobrežje) pa 1200 do 1400 €/m2

Tak da bi jaz na tvojem mestu, ker pač ni novogradnja, ampak lepo ohranjeno in vzdrževano stanovanje (po tvojem opisu) dala ceno tam okoli 1200 €/m2. Sicer pa malo poglej nepremičninske oglase, pa boš videla kakšne cene imajo drugi.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2007 14:30:06   
spelaz
Ma sej gledam oglase, samo je vse bolj v tako tako stanju in nimam niti toliko predstave, koliko bi dobili za na novo obnovljeno stanovanje (od avgusta 2004) z novo opremo.

No sej s 1200 EUR/m2 pa pridem tam na 85.000.

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2007 14:32:33   
soncece24
Saj to je ok cena po mojem. Z opremo je pa tak: lahko je to plus pri prodaji, lahko pa minus. Jaz recimo, če bi kupovala stanovanje, bi si sigurno hotela kupiti svojo opremo in opremljenega stanovanja ne bi hotela kupit - oz. bi želela, da ga prejšnji lastnik sprazni. Enim je  pa to seveda fajn, da samo kovčke primesejo, pa so vseljeni user posted image Veliko sreče pri prodaji!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2007 19:37:58   
Anonimen
Cene v Salomoncu se ponavadi malo preveč navite. Realno se potem ne strži toliko. Za probo daj oglas s ceno, ki bi ti ustrezala, pa boš hitro videla, kakšno je povpraševanje. Če bi bili z 90.000€ zadovoljni, potem dajte pač to ceno. Znižate lahko še vedno, zvišat pa je težko user posted image

Odvisno je tudi od tega, kakšni so pogoji - kako hitro potrebujete denar, kako hitro boste potem spraznili stanovanje,....

Oprema pa res ni nek velik +. Na račun kuhinje bi se še dalo kakšen dodaten € stržit, drugače pa kupci ponavadi gledajo samo nepremičnino kot tako.

Mimogrede, kam pa je pogled naravnost? Če je levo na Pohorje, desno na Urbana, potem naravnost ni bog ve kaj user posted image  Kupca bo to bolj zanimalo.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2007 23:43:55   
Moyca_
računaj na 1200 po kvadratu

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?