Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke? 16.3.2007 20:25:50
|
|
|
|
Seven*
|
Tiste, ki imate Adidas trenerkice.. A bo 96 prav moji Emi (1.5 leta) in 106 mojemu Jakobu (skoraj 3 leta, zelo drobne postave)?
|
|
RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke? 16.3.2007 20:28:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
seven, jaz sem našemu kupila 68 , pa ima sedaj 64cm, pa mu je VELIKA.
|
|
|
|
RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke? 16.3.2007 22:15:05
|
|
|
|
frutka_
|
Seven, Adidas ima kar velike modele, skoraj ziher sem, da jima bodo št. prav.
|
|
|
|
RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke? 17.3.2007 0:03:16
|
|
|
|
Annny
|
Seven, Emi bo po mojem mnenju čisto prav Adidasova 80, v 86 bo imela še malo prostora;Jakob pa bo imel še dosti prostora v št. 98!! Naša Naja je stara 2,5 let in je še zelo komot v Adidasovi 92, 98 pa ji je popolnoma prevelika (pa je zelo dolginasta punca ) Uživaj
|
|
|
|
RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke? 17.3.2007 10:09:15
|
|
|
|
Špacka
|
Lini sem pri 1 letu kupila adidasovo trenerko št. 86, sedaj pri 2 letih so ji hlače absolutno prekratke, samo je pa naša punca velika za svojo starost.
|
|
|
|
RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke? 17.3.2007 12:59:10
|
|
|
|
hariba
|
Jaz kupujem nike in adidas trenirke v Hervisu, jih imajo pa res šele od številke 116 dalje. Jih moram pa adidasove še vQuele pogledat. Jaz6 pa sem za vsaki dan zadovoljna z oblačili copycat iz Spara, od 128 dalje jih imajo. Za majnše je pa sparky. Za lepše kuppim v Oliverju ali Zari.Občasno kupim tudi kaj v h&m, zlasti za hčerko. Za večje fante imajo pa v celjskem bolj slabo izbiro. Se pa najdeje kdaj kaj tudi v Tkko za njih. Z cotami iz Mane pa nisem bila zadovoljna. Sicer je pa tako pomembno, da je njim všeč, sicer nočejo oblečt, so že toliko veliki.
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?