|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa kvalitetna moda za otroke?
3.3.2007 22:53:08   
Annny
user posted image Na tej temi sem hotela pohvalit kvaliteto...
Torej, prav danes sem se čudila, kako kvalitetna oblačila proizvaja Adidas...puloverčki in trenirke za otroke so res prvovrstni...in odtehtajo ceno, zares...milijonkrat oprane stvari so še zmeraj kot nove...dobesedno..
Pa če pogledate cene recimo v Baby Centru (ki so nekje v višavah recimo za otroške trenirke), se res splača nabavit Adidas...ista cena, pa še nekako rastejo z otrokom...
Tako, sem se hotela izkašljat, pardon pohvalituser posted image user posted image

Zdaj pa še z vašimi pohvalami na plan!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa kvalitetna moda za otroke?
3.3.2007 22:54:48   
Maxica
O Annny, a res? Jaz sem lih prejšnji teden obema korenjakoma naročila Adidasovo trenirko, pa ju zdaj še čakam, tako da me prav veseli, če je res tako, kot praviš. Pa še cena se mi res ni zdela visoka (29€), glede na to, da je v BC res vse ful drago, pa kr neki.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2007 22:55:50   
pinkiponki
Jst sm pa zelo zadovoljna s H&M oblačili. Stokrat oprana, barve pa ostanejo nespremenjene in tko poceni stvari. Jst sm presprečna,  da obstaja H&M in sem kr malo zasvojena z njim user posted image

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2007 22:57:22   
Seven*
Kje se pa kupijo Adidas trenerke za otroke?

Gospa sem.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2007 22:57:45   
Lejči
Pri nas smo tudi zadovoljni z adidasom, kupujemo pa v outletu, tako da je cena sploh ugodna user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2007 22:59:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Kje se pa kupijo Adidas trenerke za otroke?

Jaz sem jih zdaj kr pri Quelle naročila.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2007 23:03:15   
Annny
Seven, jaz sem nazadnje nekaj stvari kupila v Giga Sportu v Beljaku, zdaj imajo akcijo (prehodno jaknico in eno jopico).
Podobna kvaliteta in cena - Puma, Fila, Nike, Reebok.
user posted image

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2007 23:05:01   
Annny
Res se splača naročit pri Quelle, ker je malo ceneje kot v trgovini!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2007 23:05:11   
Lejči
v CE jih imajo pri Rossi sportu.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2007 23:22:57   
žiža
Adidas je res fajn. Mi hodimo v celovec.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2007 23:37:04   
lelaval
Jst sm pa zelo zadovoljna s H&M oblačili. Stokrat oprana, barve pa ostanejo nespremenjene in tko poceni stvari. Jst sm presprečna, da obstaja H&M in sem kr malo zasvojena z njim

Se podpišem (čeprav sem se te zasvojenosti že malo otresla - vsaj pri sebi, za otroke še pa ne. user posted image ).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2007 23:41:58   
taja27
pr nas tud vsi nosmo adidads. kupmo ga pa kr pr .... res je kvaliteta. pa tamala je tuk fletna v adidasovi trenerki in supergicah. ko cukr. drugač sm pa tud jst izredno zadovolna z H&M kvaliteto. Ava ma itak celo kolekcijo. 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.3.2007 8:32:35   
Gordana-3
tud mi bolj ali manj hm, sedaj stvari nosi že ta druga. morda se na nekaterih stvareh vidi, da so bolj izprane, vendar nič bolj kot npr. kake stvari iz benetona. in vedno ko grem v hm (vsj1x na eden), imajo vedno kaj novega user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.3.2007 8:51:56   
muška
Kaj pa Champion? jaz sem zadnjič gledala eno ful lepo njihovo, ampak mi na otip ni bila bogve kaj in zdaj ne vem, ali naj jo vseeno kupim ali raje ne user posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2007 8:55:34   
Anonimen
V Radovljici v trgovini Potepuh imajo krasne stvari za otroke,zelo kvalitetne.Zraven se najde še kaj za mamice.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2007 8:57:34   
dory
Prej sem kupovala v H&M, zej pa ponavad kar v benettonu...mi je cist kul zadeva...ali pa S.Oliver...tudi ok...vem da ej adidas zakon,sam se mi res ne na sam po to v celovec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2007 9:17:53   
Anonimen
Kje pa je ta Potepuh v Radovljici? A to imajo firme notri ali kako?

Mi kupujemo v glavnem v Zari, pa kaj v H&M ali Benettonu, tudi S. Oliver. Adidasov je imel pa en pulover enkrat, pa ga je res dvsaj 2 leti nonstop gulil. Je bil drag kot ****, ampa res vreen svojega denarja. Tudi zdaj ima enega za 8 let (star je 5 ...)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2007 9:24:43   
Anonimen
Potepuh je v isti stavbi kjer je cvetličarna spans,če ti je kaj znano.V glavnem v isti stavbi,kjer je zdaj nova pošta in zavod za izobraževanje odraslih.
Takoj zraven je butik spodnjega perila in kopalk,kje najdeš res lepe stvari.V Potepuhu jaz zmeraj kupim za otroke.Imajo tudi znamke,vendar se mi njihova zdi res v redu.Še zame dobim ogromno stvari,in če je kaj predolgo ti vse popravijo,za kar ne plačaš posebej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2007 9:39:14   
petja
Jaz sem ful zadovoljna z Mexxom, ampak ker imajo visoke cene (previsoke za dojenčke, glede na to, kako hitro vse prerastejo), ne kupujem veliko tam, razen na razprodajah. Ampak kvaliteta je res dobra, zimsko jakno sem ful velikokrat oprala, pa je še vedno ista kot je bila v trgovini, majčke so po x pranjih še vedno kot nove ...

Sicer pa kupujem v Zari, včasih v H&M, Oikaidi ... Kakor je, odvisno kaj rabi, bodije za pod majčke, največkrat s kratkim rokavom, pa v C&A.

Lp, petja

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.3.2007 14:06:42   
Strawberrie Cherrie
Seven: jaz sem jo dobila v Outlet Adidas v Celovcu, je bila znižana na 20€ (iz 38€) -> imajo pa od št.62 naprej. Ful dobre in lepe. Jaz sem sicer vzela kombinacijo modre in rumene, je bla pa ena prav legend rumena, pa je bila števila 110 user posted image
Imajo pa ogromno robe -> otroške kratke majice adidas po 5€, vetrovke po 10-15€, 7/8 baseball hlače št62 po 7€ (totalno nore)...pa prototipe za naslednjo zimo sem tut gledala - je bla fajn podložena jakna za 15€.
Kaj pa dobiš pri nas v Baby centru ali arielu ali pikapolonici za takšen denaruser posted image user posted image
Da o kopalkah ne ogvorim - za fante, svetlo modre z belimi črtami (boksarce) user posted image user posted image
Pa kopalni plašči od 72 naprej user posted image user posted image user posted image
Men se je skor zmešalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.3.2007 22:07:35   
Anonimen
Adidas je super, enako Champion, adiasove in nikeove trenerkice kupujem v Budimpešti, Champion v Portorožu. Drugače pa kupujemo večinoma v Benettonu, Okaidiju, S. Oliverju za kakšne bolj prestižne firme pa je ebay. H&M smo pa popolnoma opustili, ker so pri nas vsi dečki bili enako oblečeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.3.2007 13:11:03   
popi
Kaj pa mislite o S*olivier pa oshkoshu?
lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.3.2007 13:20:44   
Anonimen
Jaz kupujem oboje, vendar mi je Oshkosh bolj pri srcu. Se mi zdijo od oshkosha majice zelo kakovostne

(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.3.2007 13:50:38   
Magi*
sem imela 2 Osh Kosh majici, pa sta se obe razvlekliuser posted image  sicer pa je moja najljubša dizajnerka za otroke še vedno teta Agatha R. de la Prada. vsaj za pupike ima take srčkane cotkice in čeveljčke. ma sem jaz čudna. na otroku mora biti vse pisano, na meni pa črno, z minimalnim barvnim detajlomuser posted image  enkrat mi je ena kreatorka rekla: "A ne marate barv?"user posted image user posted image user posted image  maram, maram, sam ne na sebi. stanovanje imam pa pisano.

Trenirke kupim v glavnem v Benettonu in Zari, čeprav mi grejo cifre v Zari hudo na živce. za 5-7 let nam je glih pravuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.3.2007 19:06:26   
Anonimen
Saj jaz bi tudi ARDLP, sam kaj ko dela večinoma za pupikeuser posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?