|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dohodnina
28.2.2007 18:09:32   
malanja
mene pa zanima če me lahko zunajzakonski partner vpiše v dohodnini za vzdrževanega člana.od oktobra dobivam starševski dodatek 40 tisočakov oz.170 evrov
hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dohodnina
28.2.2007 18:12:27   
Anonimen
Če imata dokazilo o skupnem gospodinjstvu ,potem lahko.

(odgovor članu malanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 18:55:59   
malanja
prijavlena sva vsak na svojem naslovu.Ampak ko sem dajala vlogo za otroški dodatek sem njegov dohodek tud mogla not vpisat,ker so mi rekli da če imava vsak svoj naslov in če se razumeva SVA KOT ZUNAJZAKONSKA PARTNERJA.
Zdaj pa sploh ne veva če lahko.

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 19:05:52   
Anonimen
Če imata vsak svoje gospodinjstvo ne moreta biti izvenzakonska partnerja,to sta lahko samo, če živita v skupnem gospodinjstvu.

(odgovor članu malanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 19:29:24   
malanja
 nekaj ne razumem.Ko sem hotela dati vlogo za denarno socialno pomoč so mi rekli da moram vpisati dohodke od partnerja.Pa sem jim lepo povedala da sva vsak na svojem naslovu.Zakaj bi potem morala to vpisati.Potem pa sem kljub temu not napisala in sem zaradi tega dobila zavrnjeno odločbo.
A so me na csd-ju okrog prinesli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 22:37:37   
morskadeklica
Lahko te vpiše. Govorim iz lastnih izkušenj. Lani je moj vpisal mene (za celo leto) in so me upoštevali, čeprav imava uradno različni bivališči, ne "špilava" pa samohranilstva. Kar naj te vpiše in to kar za celo lansko leto (v kolikor te ne bo v dohodnino dajal kdo drug).

lpuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2007 23:00:32   
malanja
hvala morskadeklica.strah me je bilo da bi pol kako kazen plačala glede tega če bi me vpisal.Tak da lahko mene in otroka vpiše v dohodnino?

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 6:28:13   
tinkatonka
A ni bilo pred kratkim napisamo,da ce dovbivas starsevski dodatek, da te partner ne more napisati kot vzdrzevanega druzinskega clana, ker znašajo prihodki od stars.dodatka prevec? Tudi sama sem v lanskem letu dobivala starsevski dodatek, pa zdaj ne vem, al naj me moz vpise v dohodnino kot olajsavo al ne?

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2007 14:50:28   
berti
Odvisno, od kdaj do kdaj si dobivala starsevski dodatek.
Za leto 2006 je olajsava (oz znesek, ki ga ne smeš preseči) letno 484.873 oziroma mesečno 40.406 tolarjev.
Racunaj, da je starsevski dodatek mesecno okrog 65k sit. Ce si ga
torej dobivala  vec kot 7 mesecev in pol, potem ne bo nic z olajsavo.

To vse ob predpostavki, da nimas prav nobenega drugega dohodka.
Ker po novem zakonu o dohodnini se prav vse steje zraven. Tudi otroski dodatek.
Razen ce ne bodo sli popravljat zakona ...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?